05 / 05 / 2024

ankara tarım projeleri

ankara tarım projeleri

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, hayalindeki projenin Kızılırmak'ı Ankara'nın içinden geçirmek olduğunu ama çok uzakta kaldığı için olmadığını söyledi. Gökçek, hayvancılık ve tarımda da projelerinin olduğunu ifade etti...

Tarım ve Orman Bakanlığı en az 49 bin lira maaş ile personel alıyor! Elinizi çabuk tutun, başvurular başladı!

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı yapacağını ilan etti. Bakanlık, Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü (Ankara) bünyesinde tam zamanlı olarak görevlendirilmek üzere personel alımı yapacak.

Tarım Bakanlığı’ndan yıllardır beklenen müjde! Arazi sahipleri turnayı gözünden vurdu! Resmi Gazete’de yayımlandı!

Kullanılmayan ve boş bırakılan arazilerin tekrar değerlendirilmesine ilişkin yatırım çalışmaları tamamlandı. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hazırlanan destek projeleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kararı ile Resmi Gazete’ de yayımladı ve yürürlüğe girdi.

Tarım Kredi Kooperatifleri'nden Ankara Yenimahalle'de satılık 2 arsa! 77.7 milyon TL'ye!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Susuz Mahallesi, 43544 ada, 2 nolu parselde ve 43545 ada, 2 nolu parselde yer alan 2 arsayı satıyor...

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği'nden Ankara'da 90.2 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Ankara, Yenimahalle ilçesi, Susuz Mahallesi'ndeki 3 adet arsayı 9 milyon 250 bin TL'ye icradan satıyor...

Tarım Kredi Kooperatif Market'in 205'inci şubesi Ankara'da hizmete açıldı!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliğine (Tarım Kredi) bağlı "Tarım Kredi Kooperatif Market"in 205'inci şubesi Ankara'da gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Ulaşım projeleri konut fiyatlarını uçurdu!

Gayrimenkul sektöründeki gelişim artık İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyük kentlerle sınırlı kalmıyor. Ulaşım projeleri kentleri birbirine bağlarken gayrimenkullerin değerini de hızla artırıyor. 

İşte Ankara'daki kentsel dönüşüm projeleri!

Tüm Türkiye'yi etkisi altına alan ve hızla yayılan kentsel dönüşüm çalışmaları Ankara'da da hızlı bir şekilde devam ediyor. İşte Ankara'da devam eden ve tamamlanan kentsel dönüşüm projeleri..

Serdivan'daki konut projeleri tarım alanlarını olumsuz etkiledi!

Bir zamanlar geniş tarım alanlarına sahip olan Serdivan’da 1 karış tarım toprağı kalmadı. Serdivan'da da tarımsal faaliyetler artık neredeyse bitmiş durumda.

AOÇ tarım arazisi mi?

Şehir Plancıları Odası (ŞPO) Ankara Şube Başkanı Emre Sevim. Gıda. Tarımcılık ve Hayvancılık Bakanlığı'nın "Tarım alanlarını imara açmayalım" söylemiyle yayımladığı kamu spotunu düzenlediği basın toplantısında değerlendirdi.

Ankara Gölbaşı tarım ve kadastro yollarında tadilat yapılıyor!

Gölbaşı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri mahallerde bulunan tarım ve kadastro yollarında tadilat ve onarım çalışması yapıyor.

Keçiören'de kentsel dönüşüm projeleri devam ediyor!

Keçiören'de kentsel dönüşüm projeleri devam ediyor. Başkent Ankara KEÇİÖREN'İ gecekondu sorunundan kurtararak modern şehir yapılarına kavuşturacak Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi' nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Kazan’da organik tarım köyü projesi!

Çin Halk Cumhuriyeti Sincan Özerk Bölgesi Doğu Türkistan’ın Başkenti Urumçi’den Ankara’nın Kazan ilçesine gelen heyet, turizm ağırlıklı organik tarım köyü projesini hayata geçirmek için görüştü.

Ankara'da 3 milyon 14 bin 850 TL'ye satılık tarım arazisi!

Ankara İli Gölbaşı İlçesi'nde yer alan 502.475,05 yüzölçümlü tarım arazi 15 Eylül 2014 tarihinde saat 14:00 ile 14:05 arasında ihaleye çıkıyor..

ankara tarım projeleri Haberi

ankara tarım projeleri


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, hayalindeki projenin Kızılırmak'ı Ankara'nın içinden geçirmek olduğunu ama çok uzakta kaldığı için olmadığını söyledi.


NTV'de yayınlanan Mehmet Barlas'la 45 Dakika'nın bu haftaki konuğu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ti.


Gökçek'in açıklamalarından satır başları şöyle...


BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİÇ AKLIMA GELMEDİ


"Büyüyünce milletvekili olacağımı söylerdim, oldum da. 2 yıl 3 ay milletvekilliği yaptım ama belediye başkanlığı hiç aklıma gelmemişti. Daha sonra Allah nasip etti, belediye başkanı oldum."


UZAKTA KALDIĞI İÇİN OLMADI


"Hayalimde Kızılırmak'ı Ankara'nın içinden geçirmek vardı ama çok uzakta kaldığı için olmadı. Şimdi boğaz projemiz var. Su özlemi her yerde vardır. Ben de bulabildiğimce Ankara'yla suyu tanıştırmaya çalışıyorum. Kendimizi böyle teselli ediyoruz."


TRAFİK SORUNU BAŞ GÖSTERDİ


"Ankara'da trafik sorunu baş göstermeye başladı. Araç sayısı 4 kat arttı. Biz bunlara yol yapıyoruz. Yıllık...