03 / 07 / 2024

ankara tarla özelleştirmesi

ankara tarla özelleştirmesi

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Gölbaşı arsası için özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmesi bugün yapılacak

Ankara'daki bir taşınmazın da içinde olduğu özelleştirme kapsamında 214 milyon 855 bin TL'lik satış gerçekleşti!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından Aydın, İzmir ve Muş'taki bazı taşınmazların satışı ve Ankara'daki bir taşınmaza dair imar planı değişikliğine yönelik karar alındı. 

Özelleştirme İdaresi'nin Ankara Çankaya arsası resmen Panora GYO'nun oldu!

Özelleştirme İdaresi'nin Ankara Çankaya arsası için tapu devri işlemleri tamamlandı. ÖİB'nin Ankara Çankaya arsası resmen Panora GYO'nun oldu. İşte detaylar...

Ankara İstanbul, İzmir'in de aralarında olduğu 8 ildeki 13 gayrimenkul özelleştiriliyor!

Sümer Holding A.Ş., Afyonkarahisar, Amasya, Çorum, Ağrı, Ankara İstanbul, İzmir ve Samsun illerinde yer alan 13 adet gayrimenkul özelleştiriliyor. İşte o özelleştirme ile ilgili tüm detaylar...

Özelleştirme öncesi kamu arazilerinde 6 imar planı değişikliği yapıldı: İstanbul, İzmir, Ankara... Peş peşe açıklandı! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalanan kararlar ile İstanbul, Aydın, Balıkesir, İzmir, Ankara ve Çanakkale'de kamuya ait arazilerde, özelleştirme öncesinde imar planı değişikliklerine gidildi. 

İstanbulkart kişiselleştirme nasıl yapılır 2022, Son gün ne zaman? İşte İstanbulkart kişiselleştirme ekranı!

İstanbulkart özelleştirmesi (kişiselleştirme) ile ilgili yeni detaylar açıklandı. İstanbul kartının kaybedilmesi durumunda bakiye korunacak Kişiselleştirme için son tarih verildi. Peki İstanbulkart kişiselleştirme nasıl ve nereden yapılır?

Özelleştirme İdaresi'nden flaş satış! Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla’daki araziler 48 ay taksitle satılıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla’da aralarında denize sıfır gayrimenkullerin yer aldığı toplamda 18 adet parseli satışa sunuyor. İşte ayrıntılar...

Özelleştirme İdaresi'nden bomba satış! İstanbul, İzmir, Muğla ve Ankara'daki araziler de var! İşte il il satış listesi..

Özelleştirme yoluyla kamu arazilerinin ve üzerinde yer alan yapıların satışı devam ediyor. İstanbul, İzmir, Muğla ve Ankara'daki araziler de var. İşte il il satış listesi...

Özelleştirme İdaresi'nden Ankara'da dev taşınmazın satışına onay çıktı! İşte yeni sahipleri

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Ankara İncek'te 2 bin 680 metrekare yüzölçümlü taşınmazın 9 milyon 550 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Altınova Tuğra İnş. ve Şüheda Konaç Ortak Girişim Grubu'na satılmasına onay verdi.

Ankara Gölbaşı'nda 26.1 milyon TL'ye icradan satılık tarla ve fabrika binaları!

T.C. Gölbaşı İcra Dairesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Oğulbey Mahallesi, 125631 ada 7 parselde yer alan tarla ve fabrika binalarını 26 milyon 147 bin 135 TL'ye icradan satıyor...

Ankara Gölbaşı'ndaki 3 gayrimenkul özelleştiriliyor!

Özelleştirme kapsam ve programında yer alan başkent Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yer alan üç gayrimenkulün özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı!

Ankara Söğütözü'ndeki arazinin özelleştirilmesi için teklifler alınıyor!

Ankara'da kamu kurum ve kuruluşları, alışveriş ve yaşam merkezleri ile otellerin yer aldığı arazilerin özelleştirilmesi için teklifler alınmaya başladı. 

Ankara'da taşınmazın özelleştirme ihalesi için görüşmeler yapıldı! 

Ankara'da bir taşınmazın özelleştirme ihalesinde nihai görüşmeler yapıldı. 

Ankara ve Antalya'daki 3 gayrimenkul özelleştiriliyor!

Özelleştirme kapsam ve programında yer alan başkent Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde bulunan iki taşınmazla turizmcilerin gözdesi Antalya Döşemealtı'ndaki bir gayrimenkulün özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

ankara tarla özelleştirmesi Haberi

ankara tarla özelleştirmesi

Maliye Hazinesi adına kayıtlı; Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, Gökçehöyük Mahallesi, 115.970 ada 67 no’lu parselde bulunan 536.084,28 metrekare yüzölçümlü tarlanın özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmesi 06.07.2012 tarih, Cuma günü saat 14:30’da İdare Toplantı Salonu'nda yapılacak.


Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, Gökçehöyük Mahallesi, 115.970 ada, 67 no’lu parselde bulunan 536.084,28 metrekare yüzölçümlü tarla için teklifler alınmıştır.


Teklif verenler;


1- Çakır KOÇAK


2- Enver YÜKSEL-Hüseyin ÖZERTEM-Hasan ÇATKAYA Ortak  Girişim Grubu


3- Rubil GÖKDEMİR


4- Necmi BİLGEN


Ziya Gökalp Cad. No:80  06600 Kurtuluş/ANKARA

Tel:585 80 00 Faks:585 80 51

http://www.oib.gov.tr

Sinem...