03 / 05 / 2024

Ankara Ticaret Merkezi nerede

Ankara Ticaret Merkezi nerede

Marka Yapı Bekaroğlu Yapı Emlak, Doğukon inşaat, Raton inşaat ve Sefaca inşaat firmalarının tecrübelerini birleştirerek inşa ettiği Ankara Ticaret Merkezi farklı sektörlerde faaliyet gösteren iş adamlarına avantajlar sağlıyor.

Şehzadeler Belediyesi ticaret merkezi yaptıracak!

Şehzadeler Belediyesi Ticaret Merkezi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulüyle ihale edilecek. 

Çanakkale Çardak Ticaret Merkezi'nin inşaatı başladı!

Çanakkale'nin Lapseki ilçesi Çardak bölgesinde yapılması planlanan Çardak Belediyesi Ticaret Merkezi için inşaat çalışmaları başladı.

Yozgat Hal ve Ticaret Merkezi'nin kaba inşaatı bitti!

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, yapımı devam eden 400 araçlık kapalı otopark ve Hal ve Ticaret Merkezi’nin alanında incelemelerde bulundu. Arslan, projede çalışmaların hızlandığını söyledi.

Karacabey Ticaret Merkezi Bursa’nın cazibesini artıracak!

Bursa’nın Karacabey ilçesi yeni bir cazibe merkezine kavuşuyor. 116 bağımsız bölümden oluşan Karacabey Ticaret Merkezi'nin kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Yozgat Ticaret Merkezi'nin yüzde 90'ı tamamlandı!

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, yapımı devam eden Ticaret Merkezi'nin ve otopark projesinin inşaat alanını inceledi. Arslan, Yozgat Ticaret Merkezi'nin yüzde 90’ının tamamlandığını açıkladı.

Londra Türk Ticaret Merkezi açıldı!

İngiltere’nin başkenti Londra’daki Türk Ticaret Merkezi, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın başkanlığında açıldı. Bakan Pekcan, TTM’de hizmet veren firmaların ürünlerini inceledi.

TOKİ'den Kars'a 366 konut ve 1 ticaret merkezi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kars'ta 366 adet konut ve 1 adet ticaret merkezi inşa edecek.

Temko Yapım Endüstri Ve Ticaret Merkezi İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Temko Yapım Endüstri Ve Ticaret Merkezi İnşaat Anonim Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Köksal tarafından kuruldu. 

MÜSİAD Suriye'de ticaret merkezi ve ofis açacak!

MÜSİAD, Suriye'de ticaretin geliştirilmesi ve insanların rahata kavuşması için ticaret merkezi ve şube açacak. Derneğin Yurt Dışı Teşkilatlanma Komisyonu Başkanı İbrahim Uyar, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Aktim Ticaret ve İş Merkezi: Geniş, ferah modern ticaret merkezi!

Aktim Ticaret ve İş Merkezi, Tem Otoyolu Hadımköy gişelerine 2 dakika mesafede Akçaburgaz mevkiinin en merkezi arazisinde yer alıyor. Proje Geniş, ferah modern ticaret merkezi olarak yükseliyor.

Yeşilyurt Ticaret Merkezi'nin yüzde 40'ı tamamlandı!

Kentteki çalışmalarını son sürat sürdüren Hendek Belediyesi, Yeşilyurt Ticaret Merkezi'nin yüzde 40'ını tamamladı.

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi’nin kaba inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi kaba inşaatını tamamladığı Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi’nde de kaplama işlemlerine başladı. 

Balkanlar'da Türk Ticaret Merkezi kurulacak!

Balkanlar'da Türk Ticaret Merkezi kurulması için Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) arasında protokol imzalandı.

Ankara Ticaret Merkezi nerede Haberi

Ankara Ticaret Merkezi nerede


 Çukurambar'da inşaatı tamamlanan Ankara Ticaret Merkezi, iş dünyasının yeni buluşma noktası haline geliyor Marka Yapı, Bekaroğlu Yapı Emlak, Doğukan inşaat, Raton inşaat ve Sefaca inşaat firmalarının tecrübelerini birleştirerek inşa ettiği Ankara Ticaret Merkezi, A ve B blok olmak üzere; 2 blokta toplam 198 ofis ve dükkanda farklı sektörlerde faaliyet gösteren iş adamlarına avantajlar sağlıyor. 


Ankara Ticaret Merkezi Başkanı Yusuf Faruk Duman, Türkiye'nin farklı bölgelerinde önemli projeleri hayata geçiren firmaların bir araya gelerek sahip oldukları deneyim ve gücün birleşimi ile iş yaşantısının yeni odak noktası olan Çukurambar'da Ankara Ticaret Merkezi projesini hayata geçirdiklerini söyledi. 


Deprem Yönetmeliği'ne ve TS 500'e uygun betonarme karkas ve radye temel sistemiyle inşa edilen blokların dış cephelerinde ısı ve ses izolasyonuna önem verildiğini, ayrıca ısı ve ses yalıtımlı...