18 / 05 / 2024

ankara ticari rekreasyon alanı

ankara ticari rekreasyon alanı

Ankara 21. İcra Dairesi; Ankara Gölbaşı Karşıyaka'da yer alan ticari rekreasyon alanını 10 milyon 822 bin 900 TL 'den 23 Ekim 2014 tarihinde ihaleye çıkarıyor.

Jewel Premium İncek için start verildi! Ankara Gölbaşı'na 1.116 yeni konut geliyor!

Ünsal Park Yapı tarafından Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, İncek Mahallesi'ne 1.166 adet konut, 22 adet ticari alandan (dükkân) oluşan Toplu konut projesi'' için start verildi.

Merkez Ankara'nın konut sayısı değişti! 2 bin 61 konut ve 1.246 ticari alan olacak!

Emlak Konut GYO projelerinden Merkez Ankara'da hem konut hem ticari ünite sayısı değişti. İşte proje ile ilgili yapılan o son dakika açıklaması... 

CHP'den konut krizi için araştırma önergesi: Ankara hem konutta hem ticari de Dubai'yi de katladı! Çözüm üretilsin!

CHP tarafından Ankara'daki konut krizi için araştırma önergesi verildi. Ankara Milletvekili Deniz Demir, konut ve ticari gayrimenkul fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

ATO'dan, ticari kredi kartları için 'taksit sayısı artsın' talebi geldi!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, ticari kredi kartlarında uygulanacak olan taksit sayısının artırılmasının üretime ve ticarete olumlu yansıyacağını açıkladı. 

Ankara'da bin 804 konutluk mega proje için düğmeye basıldı! AVM ve 945 ofis de var!

SY Güneş Enerjisi, başkent Ankara'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Projede 1.804 konut, 224 ticari ünite ve 945 ofis yer alacak.

Next Capital resmen başlıyor! Zeray İnşaat'tan Ankara'ya 491 konut ve 91 ticari ünitelik yeni proje!

Zeray İnşaat'ın başkent Ankara'da inşa edeceği Next Capital projesi resmen başlıyor. Maliyeti 1 milyar 950 milyon 120 bin 329 TL'ye mal olacak olan projede 491 konut ve 91 ticari ünite yer alacak.

Kartal Belediyesi, Ankara Caddesi'ndeki 3 katlı ticari üniteyi kiraya verecek!

İstanbul İli Kartal Belediye Başkanlığı, Kartal Ankara Caddesi'nde yer alan 3 katlı ticari üniteyi 250 bin TL bedelle kiraya verecek. 

Next Capital için geri sayım başladı! Başkente 491 konut ve 91 ticari ünitelik yeni proje geliyor!

Zeray İnşaat başkent Ankara'daki Next Capital projesi için düğmeye bastı. 1 milyar 950 milyon 120 bin 329 TL'ye mal olacak Ankara Next Capital projesinde 491 konut ve 91 ticari ünite bulunuyor.

Ankara’da yaşayanlar dikkat! Ticari işletmeler belediye tarafından kiraya veriliyor! Sakın kaçırmayın!

Ankara’da yaşayanlar için önemli bir ihale ilanı yayımlandı. Ticari işletmeler belediye tarafından kiraya veriliyor! Fiyatları da belli olan ihalenin detaylarını sizler için derledik.

İst Port Residence için düğmeye basıldı! Ankara'ya 741 konut ve 123 dükkanlık yeni proje geliyor!

İst Port Residence için düğmeye basıldı. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan projede 741 adet konut ve 123 adet ticari ünite yer alacak.

Anayasa Mahkemesi'nden emsal mülkiyet hakkı kararı!

Ankara’da önce kentsel rekreasyon alanı, ardından da ticari alan ilan edilen arsa için görülen davada Anayasa Mahkemesi mülkiyet hakkının ihlal edildiği yönünde karar aldı.

Ankara Mamak kentsel dönüşüm ihalesi yapıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında 4, 5 ve 6'ıncı etaplarda yer alan 2 bin 376 konut ve ticari alanların yapım işi için ihale gerçekleştirdi.

Avrasya GYO Ankara'da 2.5 milyon TL'ye bina alacak!

Avrasya GYO, Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding'in Ankara'da bulunan binasını 2 milyon 575 bin TL'ye satın aldı.

ankara ticari rekreasyon alanı Haberi

ankara ticari rekreasyon alanı

Ankara 21. İcra Dairesi; Ankara Gölbaşı Karşıyaka'da yer alan ticari rekreasyon alanını ihaleye çıkarıyor. Alan; Haymana yoluna ve Patalya Oteli'ne yaklaşık 400 metre, Mogan Gölü'ne cepheli düz topografık yapılı durumda. 


Toplam değeri 10 milyon 822 bin 900 TL olan ticari rekreasyon alanının ihalesi; 23 Ekim 2014 tarihinde saat 09.55-10.00 arasında Ankara Adliyesi 2 Nolu mezat salonunda yapılacak. 



İhale ilanı:



GM.SATIŞ 

SATIŞ 21. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 2009/34İFL


T.C. ANKARA 21. İCRA DAİRESİ


2009/34 İFLAS


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


1 NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri : Ankara İl, Gölbaşı İlçe, 1442 Ada No, l Parsel No, Karşıyaka Mahalle/Mevkii, hacılar köyü Köyü.imar parseli Haymana yoluna ve Patalya oteline yaklaşık 400 Mt, Mogan gölüne cepheli düz topografık yapılıdır. Ticari Rekreasyon alanı parseli olup,...