17 / 05 / 2024

Ankara trafik sorunu

Ankara trafik sorunu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Zırhlı Birlikler arazisi içinden geçirilerek,

Bu yıl da ev almak kolay olmayacak! Konuta erişim sorunu nasıl çözülür?

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, bu sene de ev almanın kolay olmayacağına dikkat çekerek, konuta erişim sorunu için yapılabilecekleri tek tek sıraladı. İşte detaylar...

Ankara-İstanbul Arası Seyahat Edeceklere 6 Gün Kontrollü Trafik Uygulaması: Ne Zaman Sona Erecek?

Ankara ve İstanbul arası seyahat edeceklere 6 gün kontrollü trafik uygulaması yapılacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Anakara-İstanbul Anadolu Otoyolu için açıklama yaptı. Gümüşova-Gölyaka güzergahında 6 gün boyunca trafik kontrollü olarak verilecek.

Araç sahipleri dikkat! Zorunlu Trafik Sigortası’nda fiyatlar güncellendi! İşte İstanbul, Ankara, İzmir’de azami tutarlar

Her ay belirlenen Zorunlu Trafik Sigortasında ağustos ayı fiyatları yayımlandı. Bu sene trafik sigortası yaptırmayan kişilere kesilecek cezanın tutarı 169 lira oldu. İşte Zorunlu Trafik Sigortası haberinin detayları...

İstanbul'da yaz sonuna kadar 3 metro hattı açılıyor! Trafik sorunu çözülüyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakırköy (İDO)-Kirazlı (Bağcılar) Metro Hattı Tünel Kazılarının Tamamlanması Töreni'nde İstanbul'da yaz sonuna kadar 3 metro hattının açılacağı müjdesini verdi. 

Opel Rocks-e Fiyatı belli oldu! 250 bin TL'den satılacak!

Alman otomobil üretici olman Opel, otomobil severlerin karşısına cazip bir teklif ile geldi. Park ve trafik sorunu yaşayanlar için tasarlanan minimalize edilmiş boyutlara sahip olan yeni şehir otomobilinin tanıtımını gerçekleştirdi. Peki bu otomobilin fiyatı ne kadar? Aracın özellikleri neler? Detay

Ankara Gölbaşı’ndaki imar planı sorunu çözüldü!

Ankara Gölbaşı’ndaki  74 parselde yaşanan imar planı sorunu çözüldü. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, yaşanılan problemin kesin olarak çözümlendiğini söyledi. Bu parselde bulunan üç okula yeni alan açıldığı belirtildi. 

Öğrencilerin yurt ve kira sorunu Meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, 21 Eylül 2021 tarihi itibarıyla ülke geneli ile İstanbul, Ankara, Eskişehir ve İzmir illerinde barınma sorunu yaşayan öğrencilere ilişkin soru önergesi verdi. 

CHP'li 26 milletvekili krize dönüşen yurt sorunu için araştırma önergesi verdi!

CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, krize dönüşen yurt sorunu için araştırma önergesi verdi...

Ankara'daki gökdelen sorunu nasıl çözülecek?

Ankara'da yer alan gökdelenler şehrin silüetini büyük ölçüde bozuyor. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Deniz Gürel bugünkü köşe yazısında Ankara'nın çarpık kentleşme sorununu kaleme aldı. İşte Gürel'in o yazısı...

Ankara Çukurambar’daki 5 yıllık imar sorunu çözüldü!

Geçmişte yapılan eksik imar hatası sebebiyle vatandaşların mağdur olduğu Çankaya Karakusunlar ve Çukurambar bölgesindeki bazı parsellerdeki imar sorunu, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Encümeni tarafından çözüldü. 

Ankara Büyükşehir'in Bisiklet Yolu Projesi'nde ilk etap tamamlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesince hazırlanan "Bisiklet Yolu Projesi"nin ilk etabı, trafik kazasında yaşamını yitiren genç bisikletçi Umut Gündüz'ün ismiyle, vatandaşların hizmetine açıldı.

AVM, otel ve hastanelerin otopark sorunu çözülüyor!

Hali hazırda otopark sorunun olduğu AVM, otel, hastane ve restoranlarda aksamalar yaşanabiliyor. TelPark, trafik ve park sorunu yaşanan yerlerde alternatif bir çözüm olarak gündeme geliyor.

Ankaralı servisçilerin otopark sorunu çözülüyor!

Ankara'daki servisçilere müjde geldi. Zübeyde Hanım Mahallesi'nde inşa edilen Servis Park projesi, Altındağlı servisçilerin otopark sorunu çözecek.

Ankara trafik sorunu Haberi

Ankara trafik sorunu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Zırhlı Birlikler arazisi içinden geçirilerek, Sabancı ile Bağlıca bulvarlarını birbirlerine bağlayarak batı yönündeki trafik yükünü hafifletecek yeni bulvar için protokol imzaladı.


Milli Savunma Bakanlığı binasında gerçekleşen protokol imza töreninde konuşan Başkan Gökçek, Ankara’nın nüfusunun 5 milyon 270 bin olduğunu ve Ankara’da müthiş bir gelişme olduğunu belirterek, "Bunun karşılığında da inanılmaz bir araç trafiği var. Ben Belediye Başkanı olduğumda Ankara’da 350 bin araç vardı. Şu anda trafiğe kayıtlı yaklaşık 1 milyon 800 bin araç var. Ayrıca Ankara plakası harici yüzde 20 oto var. Bunların hepsini üstüne koyduğumuz zaman Ankara’nın, inanılmaz bir trafik artışına mazhar olduğunu görüyoruz. Sabancı Bulvarı’nı, Bağlıca Bulvarı’na kadar bağlayacağız” dedi.


Projenin gerçekleşeceği bölgede yaşanan trafik yoğunluğunu giderilmesinin...