07 / 05 / 2024

Ankara Uransan konutlarının yüzde 75i satıldı

Ankara Uransan konutlarının yüzde 75i satıldı

Merakla beklenen 1 Kasım seçimleri ardından sandıktan tek başına iktidar çıkması, Haziran’dan bu yana bekleme pozisyonunda olan inşaat sektöründeki satışların yeniden hızlanmasını sağladı.

Ankara’da kentsel dönüşümde yapılmayan konutların belediyeye maliyeti 2,2 milyar TL!

Ankara'da Melih Gökçek döneminde hayata geçirilmek üzere başlanan fakat tamamlanamayan "kentsel dönüşüm" projesi kapsamındaki konutların belediyeye maliyeti 2,2 milyar lira olduğu açıklandı.

Ankara Altındağ'da riskli alan ilan edilen konutların duvarları çatladı!

Başkent Ankara'nın Altındağ ilçesinde 2017 yılında riskli olarak ilan edilen mahalledeki konutların duvarları çatladı.

TOKİ İstanbul ve Ankara'da dönüşüme başladı!

İstanbul’da Esenler ve Üsküdar ile Ankara Mamak'ta kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek konutların temeli atıldı. Önemli dönüşüm projeleri arasında bulunan yerleşim alanlarında toplam 62 bin 309 konut aşamalı olarak yenilenecek…

Başkent Emlak Konutları'nın ÇED süreci tamamlandı!

Emlak Konut tarafından Ankara'nın Çankaya İlçesi'ne bağlı Mühye Mahallesi'nde hayata geçirilen Başkent Emlak Konutları'nın ÇED süreci tamamlandı..

Ankara’da konutun ortalama geri dönüş süresi 16 yıl!

Ankara genelinde konutların geri dönüş süresinin ortalama 16 yıl olduğu görülüyor. Endeksa verilerine göre Ankara’da 2+1 konutların geri dönüş süresi ortalama 13 yıl iken, 3+1 konutlarda bu oran 19 yıl olarak belirleniyor.

Yavuz Işık: Türkiye’de konutların 3'te 1'i yenilenmeli!

Avrupa Hazır Beton Birliği ve Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık, “Türkiye’deki konutların 3’de 1’inin değişmesi lazım. İstanbul’da minimum 1 buçuk milyon, Ankara’da ise en az 300 bin konutun yenilenmesi lazım” dedi.

Ankara Polatlı'da Saklıkent Konutları'nın temeli atıldı!

BK Konut Yapı, Polatlı'da inşaat sektörüne adım atarak ilk projesi olan Saklıkent konutlarının temelini attı. Kırtızlar Un Sanayi Fabrikası sahibi Birol Kırtız Polatlı'ya yeniş yaşam alanları kazandırmayı hedefliyor.

Ankara'da yabancıya konut satışının formülü; doğrudan uçuş!

Ekonomisinin yüzde 65’i inşaat sektörüne dayalı Başkent Ankara’da inşa edilen projeler yalnızca Ankara değil diğer şehirlerden de yatırımcıların ilgisini çekiyor. Altuntaş, buna karşın Ankara’da konutların değerinin altında satıldığının altını çizdi.

Ankara Uransan konutlarının yüzde 75'i satıldı!

Merakla beklenen 1 Kasım seçimleri ardından sandıktan tek başına iktidar çıkması, Haziran’dan bu yana bekleme pozisyonunda olan inşaat sektöründeki satışların yeniden hızlanmasını sağladı.

Uransan konutların yüzde 75'ini sattı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle tanınan Uransan'ın Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, eylül ayında ülke genelinde konut satış rakamlarının düşmesine rağmen Uransan'ın satışını katlayarak devam ettirdiğini belirtti.

Ankara'da konutların metrekare fiyatları yüzde 6 oranında arttı!

Başkent Ankara'da satılık konutların metrekare ortalama fiyatı bir yılda yüzde 6 oranında artış gösterdi. Satılık metrekare fiyat ortalamasının 1.544 lira olduğu Ankara'da, kiralık evlerde ise ortalama fiyat 9 lira.

Ankara’da konutların metrekare fiyatı yüzde 6 arttı!

Eylül 2015 Emlak Endeksi’ne satılık konutların metrekare satış fiyatı ortalama 2 bin 298 lira olarak yansıdı. Ankara’da satılık konutların metrekare ortalama fiyatı bir yılda yüzde 6 oranında artış gösterdi.

Ankara Simgeşehir Konutları'nın son iki bloğu satışa çıktı!

Seha Yapı tarafından Ankara’nın hızlı büyüyen, yeni çekim merkezi Etimesgut’ta inşa edilen Simgeşehir Konutları'nın son iki bloğunun satışları başladı.

Ankara Uransan konutlarının yüzde 75i satıldı Haberi

Ankara Uransan konutlarının yüzde 75i satıldı

Haziran ve Kasım arasındaki geçiş döneminde ‘kaliteleriyle’ satmaya devam eden marka projelerde seçim sonrası satış rekorları kırılıyor.Uransan'ın Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, Ağustos’un sonunda kendini net şekilde belli eden sektörel durgunluğun Eylül ile doruğa çıktığını anımsatarak, şunları söyledi:


“Kimsenin önünü göremediği ve para harcamaya çekindiği bir dönemde konut satmak kolay değil. Ancak yılların verdiği tecrübe ve müşterilerimizin gözünde sahip olduğumuz güvenle bu süreçte de satışlarımızı artırarak sürdürdük. Kentteki kilit noktaları birleştiren konumu, sosyal detayları ve önünde yer alan 20 dönümlük Hacim Kamoy Parkı ile dikkati çeken Queen Park projemizle satış ofislerinin ‘öylesine’ ziyaret edildiği bir dönemde çok ciddi satış rakamlarına ulaştık. Bu durum doğru projelerin sıkıntılı süreçlere karşın satışta başarılı olabileceğini gösteriyor.”


"Ankara'ya marka değeri kazandırıyoruz"


İmzalarını taşıyan projelerle sadece bulundukları...