09 / 05 / 2024

Ankara yatılı ziyaretçi oranı

Ankara yatılı ziyaretçi oranı

BAŞKENT Ankara, turist sayısında olmasa da otel doluluk oranlarında turizmin başkentleriyle yarışıyor. Ankara'da Ocak 2015 dolulukları yüzde 8.1 artarak yüzde 55.3'e çıktı.

Kız Kulesi Ziyaretçi Karşılama Merkezi ve İskelesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Salacak Mahallesi, Kız Kulesi Ziyaretçi Karşılama Merkezi ve İskelesi 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı. 

Galataport İstanbul’dan 25 milyon ziyaretçi hedefi!

Doğuş Grubu ve Bilgili Holding’in hayata geçirdiği 1,7 milyar dolarlık yatırım tutarı olan Galataport İstanbul, gelecek ay 2’nci yılına giriyor. Dünyanın en önemli destinasyon projeleri arasında gösterilen Galataport İstanbul, ziyaretçi sayısını 25 milyona çıkarmayı amaçlıyor.

Göbeklitepe Ziyaretçi Merkezi 8 Mart'ta açılıyor!

Göbeklitepe’de inşa edilen ziyaretçi merkezi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 8 Mart'ta açılacak.

Cemre Yatçılık Turizm İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Süleymaniye Şubesi açıldı!

Cemre Yatçılık Turizm İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Süleymaniye Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te açıldı. 

Lvt Yatçılık Ve Turizm İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lvt Yatçılık Ve Turizm İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Levent Barlan tarafından kuruldu. 

Cubes Ankara’nın otel bölümü için imzalar atılıyor!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan Nuhoğlu, Dalgıç ve Lejant’ın birlikte hayata geçirdiği Cubes Ankara projesinin otel bölümü için dünyanın prestijli otel zincirlerinden Marriott International ile anlaşma sağlandı.

​Ankara yatırım için doğru adres!

​CNBC-E Business ve Forbes dergilerinin yaptığı araştırmada yaşanılabilir kentler sıralamasında Türkiye’de birinci sırasında Ankara yer alıyor. ​Ankara yatırım için doğru adres olduğu beliriliyor. 

Ankara'da lüks konut projeleri yoğunlaşmaya başladı!

Sürekli değişen ve gelişen Başkent Ankara’da, lüks konut projeleri kuzey aksında yoğunlaşmaya başladı. İntegra Yapı İnşaat AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Uslu yatırımları değerlendirdi.

TOKİ Ankara Kuzey Kent Girişi'nde teslimler başlıyor!

TOKİ Ankara Kuzey Kent Girişi'nde yer alan 250 adet konut için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Lütfi Elvan: Yatırımcı için 2017 yılı son derece cazip!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan yaptığı açıklamada , "Türkiye'ye, Türkiye ekonomisine güvenin ve yatırımlarınızı ertelemeyin. Bu yıl yatırım yapan yatırımcılara önemli avantajlar sağlıyoruz. Yatırımcı için 2017 yılı son derece cazip." dedi.

Cazibe Merkezleri Bingöl'e yatırım için yeni fırsat!

Vali Yavuz Selim Köşger, 24 Ocak 201 7 tarihinde Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında, Çankaya Köşkü'nde düzenlenen Cazibe Merkezleri Programı Başlangıç Toplantısına katıldı. Köşger yaptığı yazılı açıklamada," Cazibe Merkezleri Bingöl'e yatırım için yeni fırsattır" dedi.

Akkale İnşaat yeni yatırımlar için kolları sıvadı!

3 yıl önce Torbalı'ya gelen ve 37 daireden oluşan 5 blokluk yeni yaşam alanına sahip olan Ravza Konakları'nı inşa eden Akkale İnşaat, geçtiğimiz aylarda yeni ofisine taşındıktan sonra yeni yatırımlar için kolları sıvadı.

Melek yatırımcılık için 393 lisans verildi!

Türkiye genelinde bireysel katılım sermayesi (BKS) olarak bilinen "melek yatırımcılık" için verilen lisans sayısı 393'e ulaşırken, lisans alanların büyük bölümü yüksek gelirli yatırımcılardan oluştu.

Ankara yatılı ziyaretçi oranı Haberi

Ankara yatılı ziyaretçi oranı

Ortalama oda bedeli de 81 euro oldu ve yüzde 15 gibi ciddi oranda artış gösterdi. Bu artışta genel seçim öncesi hızlanan adaylık trafiğinin etkisi olduğu belirtildi. Ankara'daki ortalama doluluk Türkiye genelinin üzerinde gerçekleşti. Türkiye'nin Ocak 2015 otel dolulukları, 2014 yılının aynı dönemine oranla yüzde 3.8'lik bir artış ile yüzde 52 olarak kaydedildi. Ocak 2014'te bu oran yüzde 50.1 olmuştu. İstanbul otelleri de yıla artışla merhaba dedi. İstanbul'da yılın ilk ayında otel dolulukları bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 2.3 artarak yüzde 55.3 olarak...