02 / 05 / 2024

ankara yatırım 2014

ankara yatırım 2014

Barışkent Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın, Ankara'nın önemli bir yatırım merkezi olacağını belirterek, "Burası iş dünyasının yeni yıldızı. Yatırımını başkente yapanlar kazanacak" dedi..

Ankara'da yatırımcılar en çok bu ilçelere yatırım yapıyor! 

Ankara'da yatırımcıların en çok hangi ilçelere yatırım yaptığı belli oldu. İşte Ankara'nın en gözde yatırım yerleri...

Multi Ankara 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Ankara 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Arazi yatırımında İstanbul, İzmir, Ankara'yı sollayacak 3 yeni il peş peşe açıklandı! Yatırımcılar acil bakın!

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin son zamanlarda sık sık gündeme gelen arazi yatırımında İstanbul, İzmir, Ankara'yı sollayacak olan 3 yeni il peş peşe açıkladı. İşte o iller...

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

TOKİ'den Ankara'ya 52 milyar TL'lik yatırım!

Ankara Altındağ Aktaş Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma Töreni'ne katılan TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Ankara'ya 52 milyar TL'lik yatırım yaptıklarını söyledi.

Ankara Altındağ'daki 112 yatırım açıldı!

Ankara Altındağ'da hayata geçirilen 112 yatırım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

​Ankara yatırım için doğru adres!

​CNBC-E Business ve Forbes dergilerinin yaptığı araştırmada yaşanılabilir kentler sıralamasında Türkiye’de birinci sırasında Ankara yer alıyor. ​Ankara yatırım için doğru adres olduğu beliriliyor. 

İnciyaka Ankara 200 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor!

Kıbrıs inşaat Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen İnciyaka Ankara projesi  Mamak'ta yükseliyor. 200 milyon TL yatırım bedeline sahip proje yatırımcılarıyla buluştu. 

Ankara'da konut yatırımında en karlı 7 ilçe!

Ankara'da gayrimenkul sektörü hızla gelişiyor. Sizler için bölgede konut yatırımında en karlı bölgeler araştırıldı. İşte Ankara'da konut yatırımında en karlı 7 ilçe...

Ankara'ya 100 milyon TL'lik konut yatırımı!

100 milyon TL'lik yatırım inşa edilen InciYaka projesi Ender İnşaat-Kıbrıs İnşaat ortaklığından hayata geçiriliyor. Ankara InciYaka'yı 4 büyük AVM çevreliyor.

Ankara'da toprağa yatırım yapmak, altından daha karlı!

Ankara merkezli gayrimenkul yatırım firması Ufuk Mülk A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cem Ufuk Ankara’da toprağa yatırım yapmanın, altına yatırımdan daha fazla gelir sağladığını söyleyerek, “Toprak, bir yılda yüzde 100’den fazla kar sağlıyor” dedi.

DSİ Genel Müdürlüğü'nden Ankara'ya 1 milyar 900 milyon lira yatırım!

DSİ Genel Müdürlüğü, 2003-2016 yıllarında Ankara'ya yaklaşık 1 milyar 900 milyon liralık yatırım yaptı

Kocalar Yatırım'dan Başka Ankara projesi geliyor!

Ankara Keçiören'de hayata geçirilen Başka Ankara projesi 8 blok şeklinde yükseliyor. Kocalar Yatırım imzasına sahip Kocalar Başka Ankara projesi 525 konut ve 25 villadan meydana geliyor.

ankara yatırım 2014 Haberi

ankara yatırım 2014

Barışkent ve BA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın, Ankara'nın önemli bir yatırım merkezi olacağını belirterek, kazanmak isteyenleri başkentte yatırıma çağırdı. Aynı zamanda Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) Başkanı olan Aydın, "Kazanmak istiyorsanız Ankara'da yatırım yapın" diyerek, şunlan söyledi: "Ankara Türk iş dünyasının yeni yıldızı. Ankara tüm Anadolu'nun çekim noktası oluyor. Büyük yatırımların sayısı her geçen yıl artıyor. 5-10 yıl öncesine kadar esamesi bile okunmayan Ankara inşaat sektörü, bugün tüm Türkiye tarafından konuşuluyor. Sanayi, hizmet sektörü büyüme için gerekli hamlelerini tamamlamak üzere, önümüzdeki dönemde büyüme oranı daha da artacak. Yani yatırımını başkente yapanlar her açıdan kazanacak." 'Sınırlar kalktı' Aydın, Türkiye'nin marka kenti İstanbul'un bugün çevresindeki tüm illerle olan sınırlan ortadan kaldırdığını anımsatarak, şunlan söyledi: "Ankara, özellikle doğu ve...