03 / 05 / 2024

Ankara yatırım bölgeleri

Ankara yatırım bölgeleri

Lacivert Gayrimenkul Kurucu ve İşletmecisi İbrahim Karademir, inşaat sektörünün 2002'den 2016'ya kadar reel olarak 2.8 kat büyüdüğünü vurguladı.

Ankara'da konut yatırımında en karlı 7 ilçe!

Ankara'da gayrimenkul sektörü hızla gelişiyor. Sizler için bölgede konut yatırımında en karlı bölgeler araştırıldı. İşte Ankara'da konut yatırımında en karlı 7 ilçe...

“Buralarda malda kalın” diyen gayrimenkul uzmanı yatırım için o ülkeyi işaret etti!

Ekonomik belirsizlikler karşısında kafası karışan yatırımcı parasını nerede değerlendireceğini araştırırken, gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin bir öneri paylaştı. “Faizde asla kalmayın” diyen Gültekin, “Malda kal zinde kal” diyerek yatırım bölgelerini açıkladı.  Özellikle bir yeri işaret etti.

Trendyol’dan deprem bölgesine dev yatırım! Bölgedeki 35 bin işletmeyi yurt dışı pazarlara açacak!

E-ticaret platformu Trendyol, afet bölgesine desteklerine devam ediyor. Şirket, Adana Aktarma Merkezi yatırımını erken devreye alırken, bölgede yaşayan 35 bin satıcının ürünlerini de yurt dışı pazarlar ile buluşturmayı hedefliyor.

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

Türkiye'deki fon yatırımları büyüklüğü rekor kırdı! 514,8 milyar TL'nin yüzde 98,5'i yerli yatırımcıların!

Türkiye'deki fon yatırım büyüklüğü rekor kırdı. 514,8 milyar Türk Lirası ile rekora koşan fon büyüklüğünün yüzde 98,5'ini yerli yatırımcıların portföyü meydana getirdi. İşte ayrıntılar...

Çukurova Bölgesel Yatırım ve Kalkınma Planı ile inşaat ve fabrikalar hareketlenecek!

Çukurova Bölgesel Yatırım ve Kalkınma Planı hazırladıklarını dile getiren Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, "Yeni üretim bölgeleri belirleyip bu alanlarda yapılacak yatırımın şekline kadar bir plan hazırladık" dedi.

YHT’ye yatırım dopingi!

TCDD 2019’da yatırım bütçesinin yüzde 56’sını yüksek hızlı trene ayıracak. Demiryoluna bu yıl 7.5 milyarlık yatırım gerçekleştirecek.

Kayseri Mimarsinan OSB'ye 20 milyon liralık yatırım!

Kayseri'de yer alan Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi'ne bu yıl 20 milyon TL'lik yatırım bütçesi ayrıldı.

Beş büyük şehrin en cazip konut yatırım bölgeleri!

Beş büyük ilin en cazip yatırım bölgeleri, son dört yıllık değer artışı oranları ve ortalama konut fiyatları Endeksa tarafından açıklandı. 

Özel çevre koruma bölgeleri ve sit alanlarına 25 milyon TL'lik yatırım!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Öztürk yaptığı açıklamada "2018 yılı içerisinde ÖÇK bölgeleri ve sit alanlarının ıslahı, çevre düzenlemesi, restorasyonu için toplam 25 milyon 765 bin lira yatırım yapacağız." dedi.

Katar'da yeni yatırım bölgeleri kanunu onaylandı!

Katar Emiri Şeyh Temim, ülkeye yerli ve yabancı bir çok yatırımı çekecek yeni "Yatırım Kanununu" onayladı. Katar'da yerli ve yabancılar için büyük imkanlar sağlayan yatırım kanununun Emir Şeyh Temim bin Hamed Al Sani tarafından onaylandığı belirtildi.

​Ankara yatırım için doğru adres!

​CNBC-E Business ve Forbes dergilerinin yaptığı araştırmada yaşanılabilir kentler sıralamasında Türkiye’de birinci sırasında Ankara yer alıyor. ​Ankara yatırım için doğru adres olduğu beliriliyor. 

Bülent Tüfenkci: Türkiye'de yatırım yapma zamanı!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, ekonomideki büyümeden bahsetti. Tüfenkci,"Türkiye, yatırım yapılabilir olma noktasında en avantajlı zamanını yaşıyor" açıklamasında bulundu.

Kuyaş Büyükartı İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi kurulum işlemleri tamamlandı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuyaş Büyükartı İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi kurulum işlemleri tamamlandı.

Ankara yatırım bölgeleri Haberi

Ankara yatırım bölgeleri


Çeyrek asırdır Ankara'nın önde gelen gayrimenkul firmaları arasında yer alan Lacivert Gayrimenkul Kurucu ve İşletmecisi İbrahim Karademir, Ankara'da birbiri ardına yükselen nitelikli konut projelerinin inşaat sektörü ve yan sektörleri beslediğini söyledi 


Nitelikli projelerle sektörde rekabet ortamının oluştuğuna dikkat çeken Karademir, inşaat sektörünün geleceğinin parlak olduğunu belirtti. Karademir, inşaat sektörünün 2002'den 2016'ya kadar reel olarak 2.8 kat büyüdüğünü belirterek, "Nitelikli konut ve iş yeri projeleri inşaat sektöründeki talebi artırdı. Arz-talep dengesinin sağlanması ise inşaat sektörünün büyümesini sağladı" dedi. 


Ümitköy, Çayyolu, Çankaya, Yaşamkent ve Incek bölgeleri ön planda 


Karademir, şunları söyledi: "Son yıllarda Ankara'da gayrimenkul ¦ sektörü açısından oldukça önemli projeler gerçekleşiyor. Şehir, büyük ölçekli kentsel dönüşüm projelerinin yanı sıra konut, AVM, otel, ofis, plaza ve kamu projeleriyle büyük bir yatırım alanı durumuna geldi....