25 / 07 / 2024

Ankara Yaylaşehir yükleniciye kalan alanlar

Ankara Yaylaşehir yükleniciye kalan alanlar

Başkent Özlem Konut Yapı Kooperatifleri Birliği Ankara Gölbaşı'ndaki Yaylaşehir projesinin kat karşılığı teklif davetini yayınladı.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Ankara-Eskişehir YHT ile 20 milyondan fazla yolcu seyahat etti...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Eskişehir hattının Türkiye'nin "gözbebeği" olduğunu kaydederek, "Ankara-Eskişehir hattında açılışından bu yana 5 Nisan 2024'e kadar 20 milyon 419 bin 448 yolcu taşındı." dedi.

Ankara’nın yıllardır bitmeyen Cumhuriyet Kulesi için bugüne kadar 355 milyon 653 bin TL harcandı! Hala tamamlanamadı!

2003'te Ankara'da temeli atılan, dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de gerilimlerine sahne olan Cumhuriyet Kulesi için, bugüne kadar toplam dört ihale gerçekleştirildi ve kamu kaynaklarından 355 milyon 653 bin lira para harcandı. 

İki büyük şehir arası mesafe 80 dakika olacak! Bakan Uraloğlu'ndan yüksek hızlı tren müjdesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara- İstanbul arası yüksek hızlı tren müjdesi verdi ve iki büyük şehir arası mesafenin 80 dakika olacağını açıkladı.

Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının 2023 yıl sonu değeri ne kadar?

Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının 2023 yılsonu değeri belli oldu. İşte Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının değeri...

Şehir Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şehir Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Özgür tarafından kuruldu.

Hızlı tren bileti fiyatları son bir senede yüzde 300 zamlandı! YHT Ankara, İstanbul, Konya, Karaman biletleri...

Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletlerine son bir yılda yüzde 300 zam! İstanbul - Ankara, Eskişehir, Konya, Karaman, Kocaeli, Sakarya Bilecik hattında seyahat edenler, bilet fiyatlarının artmasıyla pahalı bir deneyimle karşı karşıya kalacak.

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

Halk GYO Ankara Yenişehir binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Ankara Yenişehir binasının değeri belli oldu. İşte Halk GYO Ankara Yenişehir binasının piyasa değeri...

Ankara'da 3 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı Ankara Altındağ'da yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Rize'de 6 yayla evinin yıkıldığı iddia edildi!

Rize'nin Ardeşen ilçesinde 6 yayla evinin yıkıldığı iddiaları üzerine soruşturma başlatıldı.

Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nde inşaat çalışmaları tekrar başladı!

Ankara Etlik Şehir Hastanesi projesini hayata geçiren Türkerler ve Astaldi ortaklığı, 883 milyon Euro tutarlı proje finansmanı kredilerini yeniden yapılandırdı. Yeniden yapılandırma sürecinin bittiği Ankara Etlik Şehir Hastanesi projesinde inşaat çalışmaları tekrar başladı.

Merkez Ankara’da evlerin yüzde 75’i satıldı!

Ankara'nın şehir merkezinde hayata geçen Merkez Ankara projesinde ofisler satışa çıkarıldı. Projede yer alan evlerin de yüzde 75’in de satışı gerçekleşti. 

Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nin inşaatı meclis gündeminde!

CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil,  7 Yıldır Bitmeyen  Ankara Etlik Şehir Hastanesi’nin durumu hakkında TBMM'ye soru önergesi verdi.

Ankara Yaylaşehir yükleniciye kalan alanlar Haberi

Ankara Yaylaşehir yükleniciye kalan alanlar

Ankara'da hayata geçirilen dev proje Yaylaşehir'de Başkent Özlem Konut Yapı Kooperatifleri Birliği tarafından kat karşılığı teklif daveti ve şatnamesi yayınandı. Proje alanındaki 3 bin adet villa, şartnameye uygun olarak anahtar teslimi esasına göre teslim edilirse proje alanında geriye kalan çok katlı ve villa konut alanları, ticari alanlar, sosyal kültürel tesislerden özel üniversite alanına kadar bir çok yer yüklenici firmaya kalabilecek. Şartları taşıyan firmaların 29 Ocak 2019 tarihine kadar Birlik Yönetim Merkezi'ne başvuru yapması gerekiyor. 


Birlik Yönetimi, ileri kaba ve firma tarafından önerilebilecek teslim şekillerine de açık. yol iz yapım çalışmalarının tamamlanmış durumda olduğu Yaylaşehir projesi, Ankara Gölbaşı'nda yer alıyor ve İmrahor Vadisindeki Boğaz Projesine komşu konumda bulunuyor.


Birlik Yönetimi Kurulu'nun açıklaması:

Başkent Özlem Konut Yapı Kooperatifleri Birliği tarafından yapılan...