29 / 04 / 2024

ankara yeni yatırımlar

ankara yeni yatırımlar

Avrupa'nın en büyük Tema Parkı Ankara'da kuruluyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Parkın 30 Mart'taki seçimler öncesinde açılmasını planladıklarını söyledi. Parkın yapımı için çalışmalar sürüyor!

Dünyada otel yatırımı sadece Asya’da arttı! İşte rakamlarla yeni otel yatırımları!

Açıklanan resmi rakamlara göre yeni otel yatırımları başını Çin’in çektiği Asya kıtası dışında dünya genelinde azalma gösterdi. İşte rakamlarla yeni otel yatırımları...

Müteahhitler yeni yatırımlar için kredi faizlerinin düşmesini bekliyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada yeni yatırımlar için kredi faizlerinin düşmesini beklediklerini kaydederek, konut kredi faizlerinin düşmesiyle beraber yeni konut yatırımları için düğmeye basacaklarını söyledi.

Ulaştırma ve haberleşmede yeni dönem: Demir yolları, otoyol projeleri, havalimanı yatırımları peş peşe geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da, yeni görevini devralarak bakanlık yatırımlarına ilişkin ilk planlarını duyurdu. İşte yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan yatırımlar...

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş’ta İskender Sinan Temo tarafından kuruldu.

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta İskender Sinan Temo tarafından kuruldu.

Mesa Mesken'in yeni konut yatırımları yolda! 

Mesa Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, şirketin güncel yatırımlarına ve gelecek yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki Mesa Mesken yeni projelere imza atacak mı? İşte ayrıntılar...

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi yeni konut yatırımlarını hızlandırdı!

Hava Kent Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İstanbul-İzmir Otoyolu yeni yatırımların önünü açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul-İzmir Otoyolu'nun yeni yatırımların önünü açtığını belirtti.

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

2021'in AVM karnesi: Yatırımlar hız kesmiyor!

Kovid-19 salgınından en çok etkilenen sektörler arasında bulunan alışveriş merkezlerinde yeni yatırımlar hız kesmiyor. Peki yeni AVM projeleri neler? İşte ayrıntılar...

Kilit Grup yeni otel yatırımları için düğmeye bastı!

Turizm sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan Kilit Grup, yeni otel yatırımları için start verdi.

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

İnşaatta stoklar eridi! Yeni yatırımlar hızlandı!

Kovid-19 salgını tüm dünyayı olduğu gibi Türkiye'yi de gölgesinde bıraktı. İnşaat sektöründe salgının etkilerinin azalmasıyla beraber hareketlilik başladı. Sektörde stoklar tükendi, yeni yatırımlar için atağa geçildi.

ankara yeni yatırımlar Haberi

ankara yeni yatırımlar

AVRUPA'NIN en büyük Tema Parkı Ankara'da kuruluyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Parkın 30 Mart'taki seçimler öncesinde açılmasını planladıklarını söyledi. 

Başkan Gökçek, günlük yaşamı, sosyal hayatı ve Başkenti ilgilendiren projeleriyle ilgili AKŞAM'a açıklamalarda bulundu. "Ankara'nın örnek bir şehir olması için yıllardır çaba gösteriyoruz" diyen Gökçek, tamamlamak istediği projeler için bir dönem daha başkanlık yapmak istediğini söyledi. 

Başkan Gökçek şunları aktardı: Yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Başlanan ve başlama aşamasında olduğumuz pek çok büyük proje var. Bu projelerle ilgili gün boyu hatta gece yarılarına kadar görüşmelerimiz, toplantılarımız, detaylı çalışmalarımız oluyor. Ankara'nın Başkent olması nedeniyle çok sayıda yabancı konuk ağırlıyoruz. 


Bazen tüm günüm, yabancı heyetlere şehrimizi dolayısıyla ülkemizi tanıtmak, turizm yönünü, yatırım olanaklarını anlatmakla geçiyor. Toplantı ve görüşmelerden arta kalan zamanlarda bürokratlarımla kent genelinde...