02 / 05 / 2024

Ankara yol çizimleri

Ankara yol çizimleri

Ankara'da yol çizim çalışmaları devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi, sorumluluğuna yeni dahil olan ilçelerle birlikte genişleyen ve büyüyen Başkent’te çizgisiz yol kalmaması için gece-gündüz çalışmalarını sürdürüyor.

Ankara’daki kooperatif mağdurlarından eylem: 20 yılda bir arpa boyu bile yol alınmadı!

Başkent Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde 20 sene önce yapılan ihalede 6 bin 400 dönümlük arsaya ortak olan binlerce kişi kooperatifte herhangi bir ilerleme olmaması sebebiyle bir araya geldi ve bir protesto gösterisi gerçekleştirdi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara-Niğde Otoyolu paylaşımı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara-Niğde Otoyolu'nun birinci ve üçüncü kesimlerinin hizmete açıldığını söyledi ve "Yol medeniyettir anlayışıyla ülkemize ulaşımda çağ atlatmaya devam edeceğiz" dedi.

Kanal Ankara projesi için ilk adım atıldı!

Tartışmalara yol açan Kanal İstanbul ve Kanal Çeşme Projeleri ardından şimdi 'Kanal Ankara' projesi için adım atıldı...

Ankara’da Melih Gökçek dönemi imar tartışması!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısı 16. oturumunda eski dönemde gerçekleşen imar izinleri tartışmalara yol açtı.

Ankara Etimesgut'ta kamulaştırma sonrası mutlu son!

Ankara Büyükşehir Belediyesi,Etimesgut Etiler Mahallesi'nde İstasyon Caddesi'ne alternatif yol projesi kapsamında gerçekleştirilen kamulaştırma sonrası yıkılan evler yerine yenilerini inşa ediyor.

TÇMB ve Vilayetler Birliği Ankara'da beton yolları anlattı!

TÇMB ve T.C. Vilayetler Birliği tarafından Ankara’da “İl Özel İdareleri Beton Yollar ve KÖYDES Eğitim Semineri’ düzenlendi. Seminerde, Beton Yol Maliyet Analizleri ve Uygulamaların faydaları değerlendirildi.

Ankara'nın yeni yol ve kavşakları tam gaz!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentteki yol ve kavşak çalışmalarını sürdürüyor.

Ankara Polatlı'nın yol sorunu TBMM gündeminde!

Ankara Polatlı'nın mahalle içi yollarında yaşanan sorunlar TBMM gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ankara'da alt gelir grubuna yönelik konut ihtiyacı var!

Network Gayrimenkul Yatırım Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Demir, Ankara'daki lüks konut üretiminden bahsetti. Ümit Demir, üst gelire inşa edilen konutların ciddi sorunlara yol açacağını vurguladı.

Ankara-Sivas YHT projesi Sivaslıların gündeminde!

Sivas Eşmebaşı Köyü'nde Ankara- Sivas arası hızlı tren yolu çalışması vatandaşları ikiye böldü. Evlerinin yanında çalışma yapılan vatandaşlar alternatif yol istedi. TCDD yetkilileri ise yol yerine alt geçit yapıldığını açıkladı.

Bilkent Şehir Hastanesi'nde yol yapım çalışmaları tam gaz!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, 3 bin 804 yataklı Bilkent Şehir Hastanesi’ne ulaşım başta olmak üzere bölge trafiğine büyük rahatlık kazandıracak olan ODTÜ Teknokent yol projesi, adım adım ilerliyor.

Ankara-Kahramankazan yolu ne zaman açılacak?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan "Yaklaşık 28,5 kilometrelik Ankara Çevre Yolu'nu, Kahramankazan çıkışındaki Keskinler'e kadar 3 gidiş 3 geliş haline getirecek yol kapsamında süreçler takip ediliyor." diye konuştu.

Ankara Etimesgut'ta yol projesine ilişkin imar planı onaylandı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan Özelleştirme Yüksek Kurulu Kararı gereğince Ankara Etimesgut'ta yol projesine ilişkin imar planı onaylandı..

Ankara yol çizimleri Haberi

Ankara yol çizimleri

Bu kapsamda, Başkent’te toplam 12 bin 500 kilometrelik yol çizgi çalışması yapacak olan Büyükşehir Belediyesi, yine bir rekora imza atmayı hedefliyor. Büyükşehir Belediyesi’nin bu çalışmasıyla, sınır uzunluğu 10 bin 765 kilometre olan Türkiye’nin sınırları kadar yol çizgisi bir baştan bir başa çiziliyor.

Yerel seçimlerin ardından sorumluluk alanına katılan yeni ilçeler ile birlikte Başkent genelinde asfalt seferberliği başlatan Büyükşehir Belediyesi, yolların en önemli güvenlik yönlendiricileri şeritleme çalışmaları kapsamında da 12 bin 500 kilometrelik uzunluğunda çizgi çalışması yaparak, yeni bir rekora imza atacak. 

Başkent yollarında bu yıl yaklaşık 12 bin 500 kilometre (750 bin metrekare) kesikli çizgi çalışması yaparak, bir rekora imza atmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Büyükşehir Belediyesi sorumluluğuna dahil olan 9 yeni ilçeyle birlikte bulvar ve cadde sayılarının arttığını, ardı...