30 / 04 / 2024

ankarada bulunan avm sayısı

ankarada bulunan avm sayısı

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Ankara kişi başına düşen alışveriş merkezi (AVM) metrekaresi bakımından Türkiye'de de ilk sırada bulunduğunu savundu.

KastaMall 23 Nisan'da açılıyor!

Aras GRUP Kasproje Yatırım A.Ş.'nin yatırımını yaptığı, Batı Karadeniz Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezi unvanına sahip KastaMall, 23 Nisan'da açılıyor. KastaMall’ın bünyesinde bulunan AVM, Rezidans ve Dedeman Otel bölgeye ayrı bir değer katacak...

Sanal ofislerden sonra şimdi de sanal AVM'ler geliyor!

Piyasayı yeniden canlandırmak için AVM'lerde yeni hazırlık başladı. Yeni kurulacak sistem ile her AVM kendi e-ticaret sitesini açarak bölgesinde bulunan tüketiciye satış yapacak. Bu sayede ilk etapta yaklaşık 6 bin kişiye istihdam sağlanacak.

Gebze Center AVM'de kiracılara yüzde 50 kira indirimi yapılacak!

Doğuş GYO'nun portföyünde bulunan Gebze Center AVM'de Aralık ayı ile sınırlı olmak üzere sözleşmelerde geçerli olan kira bedelleri üzerinden yüzde 50 oranında kira indirimi uygulanmasına karar verildi. 

Akiş GYO, Aralık ayında AVM kiracılarına kira desteği verecek!

Akiş GYO tarafından Akbatı ve Akasya AVM'de bulunan kiracılarına, Aralık ayı kira ödemelerine yönelik olarak yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere kira desteği sağlayacak.

Çerkezköy KİPA AVM icradan 43.1 milyon TL'ye satılıyor!

Çerkezköy İcra Dairesi, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde bulunan arsa ve üzerindeki KİPA AVM'yi satıyor. Gayrimenkulün ihale bedeli 43 milyon 153 bin 267 TL olarak belirlendi. 

Starbucks, M1Konya AVM’de yeni şube açtı!

Egzotik kahveleri, onu tamamlayacak özel bir deneyimle sağlayan Starbucks, Konya’da bulunan yedinci şubesini M1Konya AVM’de hizmete açtı. 

Panora GYO Panora AVM gayrimenkul değerleme revize raporu!

Panora GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda şirket bünyesinde bulunan Panora AVM ye ilişkin gayrimenkul değerleme revize raporunu yayınladı. 

Tahir Çelik: AVM'ler açılışa hazır!

Alışveriş Merkezi Yöneticileri Derneği (AVM-DER) Başkanı Tahir Çelik, AVM’lerde bulunan koronavirüs önlemlerinin güçlü ve en üst seviyede olduğunu, ziyaretçiler için evleri kadar güvenli bir ortam hazırladıklarından bahsetti.

17 Burda AVM kiracılarına müjde! Ciro kirası uygulanacak!

1 Haziran’da tüm illerde bulunan merkezler ile birlikte açılması planlanan 17 Burda AVM’nin ev sahibi Esas Gayrimenkul’den kiracılara müjdeli haberler verildi. 3 aylık dönem için de sabit kira uygulaması yerine mevcut kira sözleşmelerinde yer alan ciro oranları üzerinden ciro kirası uygulanacak.

Panora AVM 1 Haziran'da kapılarını yeniden açıyor!

Panora GYO portföyümüzde bulunan Panora AVM'nin 1 Haziran 2020 tarihinden itibaren yeniden hizmete açılmasına karar verildi.

Kocaeli, Bolu, Karabük ve Sakarya'da AVM'ler kapılarını yeniden açtı!

Koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle geçici süreyle kapatılan Kocaeli, Bolu, Karabük ve Sakarya'da bulunan AVM'ler bugün yeniden hizmete açıldı.

Eczacıbaşı İlaç ve İş Gayrimenkul AVM kiracılarından kira almayacak!

EİS Eczacıbaşı İlaç Sınai ve Finansal Yatırımlar Sanayi ve Ticaret AŞ ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'den yapılan açıklamada AVM'lerde bulunan kiracılardan mayıs ayına ilişkin kira bedeli alınmayacağını açıkladı.

TSKB GYO, Pendorya AVM'deki mağazalardan kira almayacak!

TSKB GYO, Pendorya AVM'de bulunan ve koronavirüs nedeniyle faaliyetlerini durduran mağazalardan martta kapalı oldukları süre ve nisan ayı için kira bedeli almayacağını açıkladı.

ankarada bulunan avm sayısı Haberi

ankarada bulunan avm sayısı

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Halihazırda 38 AVM başkent Ankara'da bulunuyor. 4 tanesinin de yıl sonuna kadar açılış çalışmaları devam ediyor. Böyle giderse Ankara AVM çöplüğüne dönecek" dedi.


Palandöken, yaptığı yazılı açıklamada, Ankara'da insanların sosyal faaliyette bulunabilecekleri, hoşça vakit geçirebilecekleri yer sayısının oldukça sınır olduğunun altını çizerek, "İnsanların büyük bir kısmı alternatif sayısı çok az olduğu için vakitlerinin çoğunu AVM'lerde geçiriyor. Ankara'nın çeşitli semtlerine yayılmış 38 AVM her gün dolup taşıyor. 4 AVM'nin kısa zaman içerisinde açılacağı düşünülürse sayı 42 olacak. Ankara'nın nüfus oranına göre kişi başına düşen 300 metrekare kiralanabilir alan bakımından Türkiye'deki şampiyonluğunu koruyor" değerlendirmesinde bulundu.


Türkiye'deki AVM sayısının Avrupa ortalamasının üzerinde olduğuna dikkati çeken Palandöken, ülkedeki AVM sayısının yıl sonunda 370'e yükseleceğini, 2015'te...