04 / 05 / 2024

Ankarada demir dövme fabrikası

Ankarada demir dövme fabrikası

Ankara İli Polatlı İlçesi'nde yer alan 309.492 metrekare yüzölçümlü Hema Demir Dövme Fabrikası 14 Temmuz 2015 günü saat 11:10 ile 11:20 arasında ihale ediliyor.

İnşaat sektöründe bahar fırtınası! Demir fiyatları düştü, çimento ve beton fiyatları resmen fırladı!

İnşaat sektörünün gündeminden düşmeyen zam fırtınası devam ediyor. Çimento ve beton fiyatlarına zam gelirken, inşaat demir fiyatlarında düşüş gerçekleşti. 6 Nisan 2024 demir, çimento ve beton fiyatları...

Deniz Demir: Türkiye'de konut sahipliği 10 yıldır düşüyor! Eskiden memur ve emekli ikramiyeyle ev alırdı! 

CHP Ankara Milletvekili Deniz Demir, Türkiye'de konut sahipliğinin 10 yıldır düzenli olarak düştüğünü belirtti ve memurun da emeklinin de işçinin de konut alamadığını belirtti. İşte Deniz'in o açıklamaları...

İnşaat demir fiyatları düştü! İşte İstanbul, İzmir, Payas ve Kabük inşaat demiri güncel fiyatları

İnşaat sektöründe en büyük gider olarak kabul edilen demir fiyatları düşmeye başladı. 1 ton inşaat demiri ne kadar oldu? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük inşaat demir fiyatları kaç lira? 2024 inşaat demiri fiyatları...

Demir fiyatları arttı! Ev yaptıracaklar aman dikkat!

İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği'nin hazırladığı Türkiye Metal Sanayi İhracat Endeksi, TR-METALENDEKS kasım ayı sonuçları açıklandı. Yayımlanan sonuçlara göre demir fiyatları kasım ayında arttı.

Demire gelen zam inşaat sektörüne yıldırım gibi düştü! Demir fiyatları fırladı! 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi

Son dönemlerde gelen indirimlerle düşüşe geçen demir fiyatları bugün gelen zamla sarsıldı. Demire gelen zam inşaat sektörüne adeta yıldırım gibi düştü. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründen dev indirim haberi! Demir fiyatları düşüşe geçti! 1 ton demir ne kadar oldu?

Son zamanlarda inşaat malzemelerindeki fahiş fiyat artışları, Ticaret Bakanlığı'nın merceğine girdi. Bakanlık denetimlerin artırılıp yaptırımlar uygulanacağını açıklamıştı. İnşaat malzemeleri tarafından ilk adım demirden geldi. Demir fiyatlarına indirim geldi ve fiyatlar düşüşe geçti.

Demir Bert Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demir Bert Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehrdad Damırchı ve Parchın Farahkhah ortaklığında kuruldu.

Demir fiyatlarındaki düşüş dur durak bilmiyor! Demir fiyatlarına bir indirim daha geldi! Güncel demir fiyatları!

İnşaat demir fiyatlarına peş peşe indirim gelmeye devam ediyor. Dün gelen 100 TL'lik indirimin ardından bugün bir indirim daha geldi. Demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir fiyatı kaç lira? Güncel demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe indirim yağmuru! Demir fiyatlarına 100 TL indirim geldi! Fiyatlar düşüyor! Hemen bakın

İnşaat demir fiyatlarına bugün 100 TL indirim geldi. Son dönemlerde peş peşe gelen indirimlerin ardı arkası kesilmiyor. Gelen indirimlerin ardından demir fiyatları düşerken müteahhitler güncel demir fiyat listesi araştırılıyor. 20 Eylül Salı demir fiyatları ne kadar oldu?

Aytaş Demir Çelik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aytaş Demir Çelik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Selahaddin Erkek tarafından kuruldu.

Demir ve demir dışı metallerde ihracat 7,4 milyar dolara ulaştı!

İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği tarafından yapılan açıklamaya göre, demir ve demir dışı metaller sektörünün Ocak-Temmuz 2023 döneminde ihracatı 7,4 milyar dolara kadar ulaştı.

Hurda fiyatlarına bugün indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları düştü! 3 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi

Bakır fiyatları son 3 ayın en yüksek seviyesine yükselmesi ile zam gelen hurda fiyatları bugün düşüşe geçti. Hurda fiyatlarına indirim geldi. Bakır ve demir hurda fiyatları düştü! 3 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi

Demir fiyatları rekordan döndü! Demir fiyatlarına indirim geldi! 1 ton demir fiyatı ne kadar? Güncel demir fiyatları

Son dönemlerde dolar kurunun rekor seviyelere yükselmesi ile demir fiyatları tavan yapmıştı. 1 ton demirin fiyatı 20 bin liraya kadar yükselirken bugün demir fiyatlarına indirim geldi.  1 ton demir fiyatı ne kadar? 12 Temmuz 2023 demir fiyat listesi.

Ankarada demir dövme fabrikası Haberi

Ankarada demir dövme fabrikası

Ankara İli Polatlı İlçesi'nde yer alan 309.492 metrekare yüzölçümlü Hema Demir Dövme Fabrikası 76 milyon 256 bin TL bedelle satılıyor. Taşınmazın satışı açık arttırma usulüyle yapılaacak.


Satışa konu taşınmaz 122 ada 1 ve 2 parseller üzerinde toplam 309.492 metrekare arsa üzerinde kurulu Hema Dövme Fabrikası A Blok 5.000 m2 kapalı alanlı. 


Hema Dövme Fabrikası B Blok 3.137 m2 kapalı alanlı, Hema Dövme Fabrikası C Blok 6.300 M2 kapalı alanlı, idare binası 3,626 m2 kapalı alanlı, Dişli Fabrikası 25.874 m2 kapalı alanlı. Isıl işlem binası 4.500 m2 kapalı alanlı, Kazan Dairesi 750 m2 kapalı alanlı. Sosyal tesisler binası 1.953 m2 kapalı alanlı. Arıtma Tesisi 267 m2 kapalı alanlı. Demir Talaş Deposu 175 m2 kapalı alanlı. Güvenlik binası 70 m2 kapalı alanlı. 


Fabrika yerleşkesi...