02 / 05 / 2024

Ankarada iş kuleleri yükseliyor

Ankarada iş kuleleri yükseliyor

Özel otoparkı, güvenliği, toplantı salonları, eğlence alanlarıyla 'iş kuleleri' şirketlerin tercihi oluyor. Son yıllarda Ankara'da da birbirinden iddialı 'iş kuleleri' yer almaya başladı. İşte bazıları...

İŞ GYO İstanbul İş Kuleleri'nin değeri 7.7 milyar TL oldu!

İş GYO İstanbul İş Kuleleri'nin 2023 yıl sonu pazar değeri açıklandı. İŞ GYO İstanbul İş Kuleleri'nin değeri KDV hariç 7.7 milyar TL oldu.

İş GYO İstanbul İş Kuleleri ile Ankara İş Kule'nin değerini açıkladı! İşte o rakam! 

İş GYO İstanbul İş Kuleleri ile Ankara İş Kule'nin 2023 Haziran itibarıyla pazar değeri açıklandı. İşte o rakamlar...

İş GYO İstanbul İş Kuleleri ve Levent arsalarının değeri belli oldu! 

İş GYO tarafından İstanbul İş Kuleleri ve Levent arsalarına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporları yayınlandı. Peki İş GYO İstanbul İş Kuleleri ve Levent arsalarının değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

TOGO Kuleleri için flaş gelişme! İhale öncesi yargıdan dur kararı!

TOGO Kuleleri için flaş bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte TOGO Kuleleri ile ilgili yaşanan o gelişmenin tüm detayları...

Halk GYO, İFM Halk Ofis Kuleleri A Blok'u 35 milyon TL'ye kiraya veriyor! 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2 yıl süreli ve aylık kira bedeli yasal yükümlülükler hariç 35 milyon TL üzerinden IFM Halk Ofis Kuleleri A Blok için kira sözleşmesi imzalayacak. 

İş GYO İş Kuleleri'nin değeri belli oldu!

İş GYO İş Kuleleri'nin değerleme raporu yayınlandı. Peki İş GYO İş Kuleleri'nin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıtılar...

İş GYO İş Kuleleri Kompleksi'nin kira değeri ne kadar?

İş GYO İş Kuleleri Kompleksi'nin kira değeri belli oldu. İş GYO, İstanbul İş Kuleleri kira değerleme raporunu yayınladı. Peki İş GYO İş Kuleleri Kompleksi'nin kira değeri ne kadar?

İFM Ziraat Kuleleri Haziran 2022'de faaliyete geçecek!

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Ziraat GYO) Genel Müdürü Peyami Ömer Özdilek, İFM Ziraat Kuleleri'nin Haziran 2022'de faaliyet geçmesi için çalışmalarının hızlandığını dile getirdi.

TOGO Kuleleri inşaatının bulunduğu parseldeki imar değişikliği iptal edildi!

Danıştay 6. Dairesi tarafından TOGO Kuleleri inşaatının yer aldığı parselde üzerindeki imar değişikliğinin iptaline ilişkin kararı onadı.

Anadolu Hayat Emeklilik, İş Kuleleri Kule-3'ten 5 yıllığına ofis kiraladı!

İş GYO, İş Kuleleri Kule-3'te yer alan bin 33 metrekarelik ofis alanını Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş.'ye 5 yıl süre ile kiraya verdi. 

İş GYO İstanbul İş Kuleleri kira değerleme raporu!

İş GYO tarafından İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Rumelihisarı Mahallesi, 81 pafta, 1420 ada, 1 parsele ilişkin kira değerleme raporu yayınlandı.

İş Kuleleri Kule 2'deki ofis alanı İş Bankası'na kiralandı!

İş GYO projelerinden İş Kuleleri Kule 2'de bulunan yaklaşık 596 metrekarelik ofis alanı, T. İş Bankası A.Ş.'ye kiralandı. 

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Togo Kuleleri krizi!

TOGO Kuleleri'nin yıkımı konusunda mahkemenin aldığı karara uyan ABB Meclisi'nin kararı, Genel Merkez tarafından değiştirildi. Konuya tepki gösteren AKP Başkanvekili Mümin Altunışık, istifa etti... 

Ankarada iş kuleleri yükseliyor Haberi

Ankarada iş kuleleri yükseliyor

Özel otoparkı, güvenliği, toplantı salonları, eğlence alanlarıyla 'iş kuleleri' şirketlerin tercihi oluyor. Son yıllarda her türlü detayın düşünüldüğü projelerin hayata geçmesiyle Ankara'da da birbirinden iddialı 'iş kuleleri' yer almaya başladı. 


Başkent Ankara'da yaklaşık 10 sene öncesine kadar Çankaya'da apartman dairelerinde çalışmalarını sürdüren buyuk firmalar, her türlü konforu ve imkanı sunan iş kulelinin yapılmaya başlanmasıyla birlikte, bu kuleleri tercih etmeye başladı. Ofis ve büroların bir arada yer aldığı Armada bu alanda ilk örneği oluştururken, geçtiğimiz senelerde birçok yenilikle hizmet vermeye başlayan Next Level ile iş merkezlerinde konfor daha da arttı. 'Mutlu Ofis' sloganıyla çalışanların da mutluluğunun dikkate alındığı Regnum Sky Tower ise çalışanlara sunduğu imkanlarla dikkat çekiyor. Koç Kuleleri de yeşil bina özelliğiyle ön plana çıkıyor. 


ÇEVRECİ KULE


Söğütözü Caddesi ile Eskişehir Yolu'nun...