06 / 05 / 2024

ankarada nitelikli konut projeleri

ankarada nitelikli konut projeleri

Büyüme trendini sürdüren kentlerde hayata geçirilen konut projeleri yeni yerleşim merkezlerinin ortaya çıkmasını sağlarken, bölgelerin değerini artırarak, yatırımcıyı da çekiyor.

Ziya Yılmaz: Nitelikli konuta talep çok yüksek!

Yaptığı açıklamada nitelikli konuta güçlü bir talebin olduğunu belirten DAP Holding çatısı altında faaliyet gösteren DAP Gayrimenkul Geliştirme’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, konut fiyatlarındaki artışın temel nedeninin emtia fiyatlarındaki yükseliş olduğunu söyledi.

Diyarbakır’da 8 konut ve ticari alan satışa çıkarıldı! 2 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir ilçesi Dökmetaş mahallesinde bulunan 8 adet konut ve ticaret alanı nitelikli arsayı satışa çıkarıldı! İhale ve teklif açma tarihi 02 Şubat 2023 tarihinde saat 10.00 olarak belirlendi. İşte detaylar…

Yatırımcılar bu fırsatı kaçırmayın! Belediye KDV’siz konut ve ticari nitelikli 2 arsayı satışa çıkardı!

Belediye konut ve ticari nitelikli 2 arsayı satışa çıkarttı. 18 Ocak 2023’te yapılacak ihalenin muhammen bedeli de açıklandı. Arsalar kapalı teklif usulü ile satılacak. İşte detaylar…

Konutta tercihler değişti! Nitelikli ve yatay mimarili konut projeleri revaçta!

Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, yapımını sürdürdükleri TanUrla'nın bölgede yeni bir çekim merkezi olacağına dikkat çekti. Münir Tanyer, nitelikli ve yatay mimariye sahip projelerin talep gördüğünü belirtti. İşte ayrıntılar...

Zeytinburnu, nitelikli konut projeleriyle kabuk değiştiriyor!

Son yıllarda markalı konut projelerinin gözde ilçeleri arasında yer alan Zeytinburnu bölgesi yatırımcıların da ilgisini çekiyor. Zeytinburnu pek çok kaliteli ve nitelikli projeye de ev sahipliği yapıyor.

Yargıtay'dan konut dolandırıcılığı için emsal karar!

Yargıtay, kurasız konut vadeden dolandırıcıyla ilgili emsal bir karar aldı. Basit dolandırıcılık suçundan mahkum edilen dolandırıcının, nitelikli dolandırıcılık suçundan mahkum edilmesine karar verildi.

Emlak Konut GYO 10. Tertip İhraç Belgesi!

Halk Varlık Kiralama tarafından yurtiçinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılmak suretiyle ihraç edilecek, Emlak Konut GYO 10. Tertip İhraç Belgesi'ni yayınlandı.

Değerli Konut Vergisinde hedef 350 milyon TL!

Değerli Konut Vergisi kapsamında Türkiye’de bulunan mesken (konut) nitelikli taşınmazlardan bina vergi değeri 2021 yılı için 5 milyon 227 bin TL’yi aşanlar giriyor. Değerli konut vergisi için 2021 yılı bütçe gelirinde 350 milyon TL'lik hedef belirlendi.

İdealist Cadde ve İdealist Koru'da 6 konut satıldı!

İdealist GYO, 'İdealist Cadde ve İdealist Koru' Projesinde yer alan 6 Adet konut nitelikli bağımsız bölümleri ( Villa + Daire ) satın almak için gerekli işlemlerin başlatılmasına karar verdi.

Değerli konut vergisi için geri sayım başladı!

Geçen yıl gündeme gelen değerli konut vergisi, Türkiye sınırları içerisinde bulunan ve değeri 5 milyon TL'nin üzerinde olan mesken nitelikli taşınmazları kapsıyor. Değerli konut vergisine ilişkin mükellefiyet 2021 yılının başından itibaren başlıyor.

Değerli konut vergisi için flaş gelişme!

375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi kapsamında değeri 5 milyon TL'yi aşan mesken nitelikli taşınmazlardan 'Değerli Konut Vergisi' alınması öngörülüyor.

TOKİ 18 senede 869 bin konut üretti!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 18 yılda 869 bin konut inşa edildi ve 15 bin sosyal donatı yapıldı. Bu kapsamda yaklaşık 3,5 milyon vatandaş, sağlıklı, güvenli ve nitelikli konutlarda yaşamaya başladı.

Değerli Konut Vergisiyle neler değişti?

Emlak Vergisi Kanunu'nda yapılan bir düzenleme ile Değerli Konut Vergisi adı altında yeni bir vergi ortaya çıktı. Bina vergi değeri veya Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nce belirlenmiş değeri 5 milyon TL ve üzeri mesken nitelikli taşınmazlar Değerli Konut Vergisi'ne tabi tutuldu...

ankarada nitelikli konut projeleri Haberi

ankarada nitelikli konut projeleri

Büyüme trendini sürdüren kentlerde hayata geçirilen konut projeleri yeni yerleşim merkezlerinin ortaya çıkmasını sağlarken, bölgelerin değerini artırarak, yatırımcıyı da çekiyor. Ankara’da lüks ve konforlu yaşamı kent merkezine yakın konuma getiren Urankent’teki projeler sayesinde bölge Başkent’in en fazla ve en hızlı değerini arttıran bölgelerinin başında geliyor.


Birbiri ardına inşa edilen konut projeleri, kentlerin büyümesine önemli katkı sağlıyor. Yeni yerleşim merkezlerinin ortaya çıkmasını sağlayan konut projeleri, inşa edildikleri bölgelerin değerini artırarak, yatırımcının da dikkatini çekiyor.


Ülke çapında başarılı çalışmalara imza atan Uran Holding bünyesindeki Uransan AŞ’nin Başkent Ankara’da lüks ve konforlu yaşamı kent merkezine yakın konuma getiren projeleriyle öne çıkan Urankent de çevresinin değerini yükselten bölgelerin başında geliyor.


İnşa ettikleri projeler sayesinde ismi “Urankent” olarak yerleşen semte geldiklerinde bölgenin oldukça bakir olduğunu kaydeden Uransan...