09 / 09 / 2024

Ankara\'da SPK\'dan satılık arsa

Ankara\'da SPK\'dan satılık arsa

Başbakanlık SPK, Ankara Çankaya ilçesi'nde, Lodumlu Mahallesi'nde 22.661 mertekare arsayı kapalı zarf usulü ile satacak

Belediyelerden iki şehirde satılık arsa, arazi, iş yerleri!

Erzurum ve Manisa'da yer alan satılık arsa, arazi, iş yerleri için satış ihalesi düzenleniyor. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 6 Ağustos'ta yapılacak.

İstanbul'da 7+2 havuzlu villa mı, Ankara'da 5+1 penthouse mu? İşte iki ilin en pahalı satılık konutları!

Fahiş oranlarda artan konut fiyatları barınma krizini tetiklerken, İstanbul ve Ankara'nın en pahalı satılık evleri belli oldu. İstanbul'da 7+2 havuzlu villa ve Ankara'da 5+1 penthouse'un satış fiyatı arasında sadece 90 bin TL fark var. İşte ayrıntılar...

Adalar'da satılık ev patlaması! Her sokakta en az bir ilan var!

Adalar'da son zamanlarda satılık ev ilanları dikkat çekiyor. Hemen hemen her sokakta bir ilan var. Peki Adalılar neden evlerini satıyor? 

Başkent Ankara'da 4+1 satılık konut fırsatı! İhalesi 22 Eylül'de! Sakın kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti Belediyeye ait olan, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Kızılırmak-Karakusunlar mahallesinde yer alan 4 adet 4+1 konutu satıyor. İşte fiyatlar ve konutlarla ilgili merak edilen detaylar...

Ankara'da satılık konut fiyatları yükseldi!

Sahibindencom tarafından yayınlanan "sahibindex Konut Piyasası Görünümü” Ankara'da satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artış Kasım ayında da devam etti. 

Ankara Polatlı'da 14.2 milyon TL'ye satılık sağlık tesisi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara Polatlı'da yer alan sağlık tesisini 14 milyon 222 bin TL bedelle satışa çıkardı.

İstanbul’da 45, Ankara’da 64 akaryakıt istasyonu satılık!

Akaryakıt istasyonu sahipleri son dönemde yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı iş yerlerini teker teker satmaya başladı. Türkiye'de en fazla satılık akaryakıt istasyonu ise Ankara'da yer alıyor.

Ankara Oyak Göksupark satılık daire!

Ankara Oyak Göksupark satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. Proje 38 bin metrekare peyzaj alanına sahip...

Satılık daire aramasında Şubat rekoru!

Şubat ayında 240 ay vadeli kampanyalar ve sektörel devlet teşvikleri internetten satılık daire aramasına da yansıdı. Satılık daire arama oranı, 2016 şubat ayına göre yüzde 58, bu yılın ocak ayına göre ise yüzde 15 yükselerek rekor kırdı.

Ankara Veb Tower İncek satılık daire!

Mogan ve Eymir göllerinin manzarasına hakim Veb Tower İncek projesi 86 daireden meydana geliyor. Ankara Veb Tower İncek satılık daire tipleri haberimizde yer alıyor.

Ankara Nata İncek Evleri satılık!

Ankara Nata İncek Evleri satılık konutların fiyatları 950 bin liradan başlıyor. Nata İncek Evleri Ankara projesinde daire teslimlerinin bu yıl Haziran ayında yapılması planlanıyor...

Tual Adalar Dağ Mühendislik satılık daire!

Tual Adalar Dağ Mühendislik satılık daire teslimleri Aralık 2017 yılında yapılması planlanıyor.İstanbul'un Kartal ilçesine bağlı Yakacık'da yer alan projede toplam 700 adet daire yer alıyor.

Kuzu Effect Rezidans Ankara satılık!

Kuzu Effect Rezidans Ankara satılık dairelerin fiyatları 750 bin liradan başlıyor. Kuzu Grup projesi Kuzu Effect Rezidans Ankara'da daireler Eylül 2017 yılında teslim ediliyor...

Ankara\'da SPK\'dan satılık arsa Haberi

Ankara\'da SPK\'dan satılık arsa

Başbakanlık SPK, Ankara Çankaya ilçesi'nde, Lodumlu Mahallesi'nde 26,271 Ada, 1 nolu parselde 22.661 m2 arsa kapalı zarf usulü ile satılacak.

İhale, 26/01/2010 Salı günü saat 14:00'da Sermaye Piyasası Kurulu Eskişehir Yolu 8. Km, No: 156 06530 Ankara adresinde yapılacak. Satışı yapılacak gayrimenkulun muhammen bedeli 45.322.000,00TL, (Kırkbeşmilyonüçyüzyirmiikibintürklirası) olup geçici teminatı %3 ü nispetinde olan 1.359.660,00 (Birmilyonüçyüzellidokuzbinaltıyüzaltmıştürklirası)...