10 / 05 / 2024

Ankarada su temiz mi

Ankarada su temiz mi

ASKİ Genel Müdürü İrfan Kaya: “Abonelerimize 1-31 Temmuz 2014 tarihleri arasında; İvedik, Pursaklar ve Çubuk İçme Suyu Arıtma Tesislerinin yanı sıra bölgesel arıtma tesislerinden verilen su her zaman olduğu gibi yine tertemiz ve pırıl pırıl” dedi.

Damacana su fiyatı İstanbul'da 100 liraya kadar yaklaştı

İstanbul’da 19 litre damacana su fiyatı 100 Türk Lirası'nı bulduğu kaydedildi. Üreticiler maliyetten şikâyet ediyor. Tüketici dernekleri, "En temel ihtiyacımız maalesef lüks oldu. Ya temiz içme suyu sağlansın ya da tarife getirilsin" dedi.

Binalardaki betonarme su depoları, yapı güvenliğini tehdit ediyor!

Binalardaki temiz suyu, betonarme su depolarında muhafaza etmek hem yapı güvenliğini hem de insan sağlığını tehdit ediyor. Ekomaxi Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Mulhan, betonarme su depoları konusunda apartman ve site yöneticileri ile işletmeleri uyararak önemli açıklamalar yaptı...

Sunyy Su Arıtma Cihazı en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi 

Sunny Fonte Plus Su Arıtma Cihazı, her an temiz ve sağlıklı suya kolaylıkla ulaşılabilecek teknolojiye sahiptir. Sahip olduğu teknik özellikler sayesinde dakikada 2 litre su üretebilen, 6 filtre 10 aşamalı cihaz bir çok kullanım alanı sunuyor.

Ordu'daki Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, temiz ve sağlıklı bir çevre için Gülyalı ilçe merkezinde başlatmış olduğu Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi’ni bitirerek hizmete açtı.

Ordu Gülyalı'ya paket atık su arıtma tesisi yapılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, temiz ve sağlıklı çevre için yatırım çalışmalarına devam ediyor. Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), Gülyalı'da paket atık su arıtma tesisi projesinin yatırım çalışmalarına başladı.

Karadağ Rojaye Şehri Ana Su İshale Hattı açıldı!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığınca (TİKA) yapımına destek verilen Karadağ'ın Rojaye kentine içilebilir temiz su sağlayan "Rojaye Şehri Ana Su İshale Hattı" törenle hizmete açıldı.

Hatay Yoğunoluk'un su sorunu çözülüyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Samandağ ilçesine daha temiz ve kesintisiz içmesuyunun sağlanması adına çalışmaların sürdürdüğünü bildirdi.

Hilvan Atık Su Arıtma Tesisi'nin inşaatında sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan'da yıllardır yaşanan su problemini çözerek vatandaşlara temiz içme suyu temin ederken, bir yanda da yapımında sona geldiği Atık Su Arıtma Tesisini hizmete açmaya planlıyor.

Batı Atık Su Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

Tekirdağ'ın temiz denize kavuşması amacıyla yürütülen en büyük projelerden biri olan Batı Atık Su Arıtma Tesisi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

KKTC Su Temin projesi faaliyete geçiyor!

Temiz suyu Mersin'den KKTC'ye ulaştıracak "Asrın Projesi" olarak nitelendirilen "Türkiye'den KKTC'ye Su Temin Projesi", Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açılışını yapacağı törenle faaliyete geçecek.

İZFAŞ'a İzmir Fuarı hakkında suç duyurusu!

Egeli Sabah'ın "İhale yasası hiçe sayıldı" ve "Egeria ihaleden önce işe başladı" başlıklarıyla manşetinden duyurduğu ihaleleri mercek altına alan Temiz İzmir Derneği, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na sorumlular hakkında suç duyurusunda bulundu.

Yunak'ta atık su arıtma tesisi faaliyete geçti!

Yunak'ta atık su arıtma tesisi tamamen faliyete geçti. Arıtma tesisiyle ilgili bilgi veren Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan, "Allah devlete zeval vermesin. Tamamen temiz ve tarımsal sulamaya uygun su var" dedi.

Keşan Atık Su Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

Keşan Belediyesi tarafından daha temiz bir çevre ve deniz için Yayla Sahili'ne yapılacak olan Atık Su Arıtma Tesisi ve Kanalizasyon Tadilat Projesi'nin temeli atıldı.

Ankarada su temiz mi Haberi

Ankarada su temiz mi

Başkent’in içme ve kullanma su ihtiyacını karşılayan ASKİ Genel Müdürlüğü, abonelerine her zaman olduğu gibi temiz ve güvenli su vermeye devam ediyor. 


ASKİ Genel Müdürü İrfan Kaya: “Abonelerimize 1-31 Temmuz 2014 tarihleri arasında; İvedik, Pursaklar ve Çubuk İçme Suyu  Arıtma Tesislerinin yanı sıra bölgesel  arıtma tesislerinden verilen su her zaman olduğu gibi yine tertemiz ve pırıl pırıl” dedi.  


Genel Müdür Kaya, ASKİ tarafından şehre verilen içme suyunun temiz, kaliteli ve içilebilir nitelikte olduğunu belirterek,  “Abonelerimiz musluklarınızdan akan suyu güven içinde tüketsin.  Sürekli olarak fiziksel, kimyasal ve bakteriyolojik analizleri yapılan suyumuz Dünya standartlarına uygundur” diye konuştu.   


ASKİ laboratuarlarında fiziksel kimyasal ve bakteriyolojik su analizleri sonucunda, şehir şebeke suyunun kalitesinin kontrol altında tutulduğunun altını çizen Kaya, şunları söyledi:


 “Başkent’in içme suyu gereksinimini karşılarken...