06 / 05 / 2024

ankaradaki sahte ulusoy inşaat

ankaradaki sahte ulusoy inşaat

Aralarında profesörler, daire başkanları ile çok sayıda hakim-savcının akrabası olan yüzlerce kişiyi dolandıran iki ortak 50 milyon lira para topladı. Haluk Ulusoy, gazetelere ilan verip ‘Benimle ilgileri yok’ dedi....

Sahte tapu satış sözleşmesinde notere dava açılır mı?

Noter, satış vaadi sözleşmesi yapılırken vatandaş adına tapu kaydını incelemekle görevli midir? Sahte tapuyu onaylayan notede dava açılır mı?

2. el konutlarda sahte tapulara dikkat!

Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma platformu tapu, günümüzde sıkça rastlanmaya başlanan sahte tapuların tespitinde kullanıcılara rehberlik edecek önemli bilgilere yer veriyor. 

Özge Ulusoy: Emlak yatırımı yapıyorum, 4 evim var!

Emlak yatırımı yaptığını ve bunun mantıklı olduğunu ifade eden ünlü model Özge Ulusoy, 4 evi olduğunu ifade etti...

Çağatay Ulusoy yeni villası için 150 bin TL harcadı!

Yeni dizisi için bölüm başı 50 bin TL alacak olan oyuncu Çağatay Ulusoy villasının dekorasyonu ve bahçe düzenlemesi için 150 bin lira harcadı.

Çağatay Ulusoy Cansit Villaları'ndan 16 bin TL'ye villa kiraladı!

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy Zekeriyaköy'de yer alan Cansit Villaları’ndan kendisine aylık 16 bin TL'ye lüks bir villa kiraladı...

Gaziantep'te sahte tapu çetesine suçüstü!

Gaziantep Şehitkamil'de sahte belgeyle başkasına ait 6 milyon TL değerindeki arsayı satmaya çalışan 3 şüpheli gözaltına alındı. 

Emlak dolandırıcıları sahte vekaletle ev satıyor!

Eski tapudaki sahte satışlar, ev hayali kuran vatandaşların kabusu haline geldi. Uzun süredir tapu dairesinde işlem görmemiş taşınmazları satın alırken çok dikkatli olmak gerekiyor. "Ev sahibi yurt dışında, vekaleti bende" diyen emlak dolandırıcılarına paranızı kaptırmayın.

Çağatay Ulusoy, Los Angeles'ta 135 bin TL'ye ev kiraladı!

Bir süredir ABD'de olan Çağatay Ulusoy, Los Angeles'ta 135 bin TL'ye ev kiraladı. 4 aylık kirayı peşin ödeyen Çağatay Ulusoy kesenin ağzını açtı.

İnşaatçı Çetin Ulusoy için tutuklama kararı çıktı!

Ankara'da  kendisini Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy’un akrabası olarak tanıtan Çetin Ulusoy, 2 bine yakın konut satmıştı. Ulusoy'un hakkında tutuklama kararı çıktı...

Haluk Ulusoy'un Levent'teki villası icradan satılıyor!

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy’un İstanbul Levent’teki villası 25 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı.

Sahte evrakla üçüncü şahıslara gayrimenkul satan 17 kişi tutuklandı!

Ankara'da sahte evrakla üçüncü şahıslara gayrimenkul sattığı tespit edilen 32 şüpheliden 17'si, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı

Aydın'da sahte tapuyla ev satan kişi hakkında soruşturma başlatıldı!

Aydın’da maket üzerinden konut satarak vatandaşları dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan B.D’nin evrakta sahtecilik suçundan da hakkında soruşturma başlatıldı. B.D'nin sahte tapu üzerinden bir inşaatın çalışmalarına başladığı iddia edildi.

Maltepe'de sahte vekaletle arsa satışı!

İstanbul Maltepe’de sahte vekaletle arsa satışı yapmaya çalıştığı iddia edilen şahıslar suçüstü yakalandı. Şahısların polisler tarafından gözaltına alınması güvenlik kamerasına yansıdı.

ankaradaki sahte ulusoy inşaat Haberi

ankaradaki sahte ulusoy inşaat


Ankara’da ‘Ulusoy İnşaat’ı kurup kendisini Haluk Ulusoy’un akrabası olarak tanıtan Çetin Ulusoy ve ortağı maket üzerinden 1640 konut sattı.


Aralarında profesörler, daire başkanları ile çok sayıda hâkim-savcının akrabası olan yüzlerce kişiyi dolandıran iki ortak 50 milyon lira para topladı. Haluk Ulusoy, gazetelere ilan verip ‘Benimle ilgileri yok’ dedi. Geçtiğimiz hafta 16 kişi gözaltına alındı.


ANKARA, Trabzon ve Eskişehir’deki binlerce ailenin derdi şu sıralar Ankara merkezli ‘Ulusoy İnşaat Taahhüt Oto. Reklamcılık Nakliyat’ isimli şirketin maketten sattığı dairelerinin akıbetinin ne olacağı yönünde. Çetin Ulusoy ve Erdal Çelik, Trabzon’da bulunan şirketlerini 2007’de Ankara’ya taşıdı. Ankara Söğütözü’nde bulunan bir iş hanında büro kiralandı. Ulusoy İnşaat ofisi burada açıldı. Seçilen iş merkezinin adı da Ulusoy İş Hanı oldu. Böylelikle, gelen müşteriler, han ile şirketin aynı kişilere...