18 / 05 / 2024

Ankaralı işadamlarından teröre tepki

Ankaralı işadamlarından teröre tepki

Başkent Ankara’da askeri servis araçlarına düzenlenen bombalı saldırı tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Ankaralı işadamları da yaptıkları açıklamalarla terörü lanetlerken, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Bilecik Valiliği tarafından yeni mesai saatleri belli oldu: Kamu çalışanları hangi saatlerde çalışacak?

Bilecik Valiliği tarafından alınan yeni karara göre, kamu sektörü çalışanlarının iş saatleri 18 Eylül 2023 itibarıyla güncellenecek. Yapılan duyuru, iş saatlerinin yeniden düzenleneceğini belirtti. Peki kamu çalışanları hangi saatlerde çalışacak?

İş Bankası'ndan yüreğinize su serpecek kampanya! 15 Şubat 2023'e kadar elinizi çabuk tutun! İş işten geçmesin!

İş Bankası'ndan dev kampanya geldi! Akaryakıtta bu şekilde indirim alabilirsiniz.  15 Şubat 2023'e kadar elinizi çabuk tutun, yoksa çok geç olacak! İşte ayrıntılar...

Ünlü iş insanından şaşırtan çıkış: Bizden daha çok vergi alınsın en makul olanı bu

Davos Zirvesi olarak da bilinen Dünya Ekonomik Forumu (WEF), Kovid-19 salgını nedeniyle verilen 2 yıl aranın ardından İsviçre'nin Davos kasabasında başladı. Zirvede konuşan iş insanı dünyada yaşanan ekonomik kriz nedeniyle "Zenginlerden daha fazla vergi" alınsın önerisi getirdi

Kredi kullanan iş adamları döviz almaya koşuyor!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Kredi kullanan iş adamları döviz almaya koşuyor" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 5 maddelik analizi...

Suriyeli işadamlarından Şanlıurfa'ya 40 milyon dolarlık yatırım!

Suriyeli işadamları, Şanlıurfa´da yatırım atağına geçti. Bölgede 40 milyon dolara 'Silver Nano Particles' teknolojisiyle organik gübre üretim tesisi kuruldu.

Suudi işadamlarından Türkiye'ye konut yatırımı!

Suudi işadamlarının gözü Türkiye'de. Rimall Invest Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tataroğlu, ülkemize yaptıkları yatırımları ve yapacakları projeleri anlattı.

İnşaat sektörü işçi almak için harekete geçti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, TOBB tüm üyeleri nezdinde önceki gün başlattığı istihdam seferberliği çağrısına iş adamlarından destek gelmeye devam ediyor.

Türk işadamlarına, Filistin'de anahtar teslim fabrika!

Türkiye ile İsrail arasındaki ilişkilerin normalleşmesinin ardından ekonomi cephesi hareketleniyor. Filistin’e istihdam da sağlayacak Cenin'de Türk işadamları anahtar teslim fabrikalar alarak, Made in Filistin markasıyla üretim yapacak.

Mersinli iş adamlarından yeni konteyner limanı talebi!

Mersin iş dünyası uzun yıllardır bekleyen yeni konteyner limanı projesinin bir an önce hayata geçirilmesini istiyor. Mersin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Özdemir projenin Mersin Limanı'nı Akdeniz çanağının önemli bir yük aktarma merkezine dönüştüreceğini ifade etti.

Iraklı işadamlarından, Türklere 200 milyon dolarlık proje teklifi!

Başbakan Yıldırım’ın Irak ziyareti, iş dünyasında etkisini gösterdi. Iraklı işadamları ziyaretin ardından Türkiye’ye gelerek Bağdat’ta yapılacak 200 milyon dolarlık inşaat projesini Türkler’e teklif etti.

10 maddede site güvenliğinde teröre karşı koyma!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "site güvenliğinde teröre karşı koyma" konusunu kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı..

İzmirli işadamları 2017 yılından umutlu!

2016 yılını geride bırakırken İzmirli işadamları 2017 yılından umutlu. Özellikle 2017 yılının ikinci çeyreğinde ekonominin yeniden ivme kazanacağını belirten iş dünyası temsilcileri, 2017’nin 2016’dan çok daha iyi geçeceğini belirtiyor.

İş dünyası teröre karşı yatırımlara devam edecek!

Teröre karşı tüm Türkiye gibi iş dünyası da tek ses, tek yürek oldu. Yaşanan olaylara Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgesindeki iş adamları da tepkisiz kalmadı.

Ankaralı işadamlarından teröre tepki Haberi

Ankaralı işadamlarından teröre tepki

Hain saldırının ardından Ankaralı işadamlarından gelen mesajlar şöyle:



OMSİAD (OFİS MOBİLYASI SANAYİCİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ) BAŞKANI, ERSA MOBİLYA İCRA KURULU BAŞKANI ERCAN ATA:

Hain saldırılar ülkenin kırsalında da olsa, kalbinde de olsa Türkiye ne bir Irak, ne de bir Suriye olmayacaktır. Dünyanın en büyük ekonomilerinden biri olan Türkiye’yi Ortadoğu bataklığına çekmek isteyen güçlere karşı en iyi cevabı, biz Türk işadamları çok daha fazla çalışıp, çok daha fazla üretip, dünya sahnesindeki varlığımızı daha da artırarak vereceğiz. Mobilyasından, turizmine; hizmetinden, bilişimine kadar tüm sektörlerde olağanüstü başarılarımız kesinlikle terörün gölgesinde kalmayacak, tüm dünya bizi takdirle izlemeye devam edecek. Bizler bu kararlılıkta oldukça teröristler ve yandaşları asla hedeflerine ulaşamayacaklar. Hain saldırıda yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyorum.



ŞAHİKA...