24 / 07 / 2024

ankaranın kupon arazisi

ankaranın kupon arazisi

Tarihi dokusu, özgün mimarisi ve yeşiller içindeki görüntüsüyle Ankara'nın en ünlü yerleşim bölgelerinden Devlet Mahallesi de rant kurbanı oluyor. Riskli alan olarak kentsel dönüşüme sokulan mahalle için Bakanlar Kurulu çifte hamle yaptı.

AK Partili Mahmut Atilla Kaya'dan 15 maddelik 'Karabağlar TOKİ' açıklaması: CHP ile mücadele etmeye devam edeceğiz!

Karabağlar Belediye Başkanı Helil İnay Kınay'ın TOKİ arazisi ile ilgili açıklamalarına tam 15 maddeyle yanıt veren AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, "750 dar gelirli hemşehrimiz için CHP ile mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.

Milpa'nın Pendik arazisi resmen Süleyman Çetinsaya ve Bekir Kılıç'ın!

İstanbul Pendik’te Doğan Holding’e ait olan 2 milyon 93 bin metrekare büyüklüğe sahip Milpa arazisinin Artaş Grubu tarafından satın alındığı geçtiğimiz ay gündeme gelmişti. İşte o arsanın tapu devri resmen gerçekleştirildi...

Düşler Vadisi 3. Etap'ta hem indirim hem vade fırsatı! 

Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva 3. Etap'ta hem indirim hem vade fırsatı sunuluyor. İşte Düşler Vadisi Riva 3. Etap detayları...

Düşler Vadisi Riva fiyat listesi Eylül 2022! 

Düşler Vadisi Riva, Emlak Konut GYO öncülüğünde Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat ve FBA Yapı tarafından hayata geçiriliyor. İşte Düşler Vadisi Riva fiyat listesi Eylül 2022! 

Düşler Vadisi Riva'da ticari alanlar yüzde 50 peşin, yüzde 0.99 faiz oranıyla satışta!

Emlak Konut GYO öncülüğünde Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat ve FBA Yapı tarafından geliştirilen Düşler Vadisi projesinde ticari alanlar satışa çıktı. Riva'nın tek ve en değerli göl manzaralı ticari alanları; yüzde 50 peşin, yüzde 24 ay 0.99 faiz oranıyla satışa sunuldu.

Düşler Vadisi Riva 3. Etap ön talep topluyor!

Emlak Konut GYO öncülüğünde Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat ve FBA Yapı tarafından geliştirilen Düşler Vadisi projesinin 3. Etabı ön talep topluyor. İşte detaylar...

Düşler Vadisi 1. Etap'ta yüzde 5 indirim fırsatı!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat - FBA Yapı tarafından inşa edilen Düşler Vadisi 1. Etap'ta yüzde 5 indirim fırsatıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor...

Düşler Vadisi'nde ilk etap teslimleri başladı! 

Emlak Konut GYO güvencesiyle Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat - FBA Yapı tarafından hayata geçirilen Düşler Vadisi’nin ilk etabında yer alan konutlar hak sahiplerine teslim ediliyor.

Üsküdar’daki kupon arazi satışa çıkarıldı!

Üsküdar Belediyesi Altunizade’de bulunan kupon arazisi özellikli taşınmaz için satış kararı aldı. 

Antalya'daki yangın üssü arazisi yatırıma açıldı iddiası!

Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Bölgesinde yatırıma açılan yerler arasında, ‘yangın üssü’ olarak kullanılan arazinin de bir bölümünün bulunduğu iddia edildi.

Çevre Şehircilik Bakanlığı'nın askeri arazisi Emlak Konut GYO'ya satıldı!

Türkiye'nin en büyük proje geliştiricisi GYO'larından Emlak Konut GYO, geliştirdiği projelerinden dev bir satış protokolü imzaladığını açıkladı. Şirket, Çekmeköy'de Çevre Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne ait arsayı 937 milyon 289 bin TL'ye satın aldı.

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'nın 300 milyon TL'lik kira sertifikası ödemesi tamam!

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama tarafından 41 gün vadeli, 300 milyon TL kira sertifikasının kupon ve anapara ödeme işlemi tamamlandı.

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'nın 500 milyon TL'lik kira sertifikası ödemesi tamam!

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama tarafından 63 gün vadeli, 500 milyon TL kira sertifikasının kupon ve anapara ödeme işlemi tamamlandı.

ankaranın kupon arazisi Haberi

ankaranın kupon arazisi

Tarihi dokusu, özgün mimarisi ve yeşiller içindeki görüntüsüyle Ankara'nın en ünlü yerleşim bölgelerinden Devlet Mahallesi de rant kurbanı oluyor. 1. Derece Sit alanı olan, ancak 'riskli alan' bahanesiyle kentsel dönüşüme sokulan mahalle için Bakanlar Kurulu dün çifte hamle yaptı. Mahalle, ÖİB ve TOKİ aracılığıyla imara...