16 / 06 / 2024

Ankaranın trafiğinin planlanması nasıl olmalı

Ankaranın trafiğinin planlanması nasıl olmalı

TÜGİAD Ankara Şube Başkanı Türker Naslı, Başkent’in ekonomik büyüme ve kentsel gelişim potansiyeline uyumlu, geleceği gören, kapsamlı bir trafik planlamasına ihtiyaç olduğunu bildirdi.

İstanbul'da 23 Nisan kutlamaları dolayısı ile pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak...

Şişli'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları doğrultusunda 21 Nisan Pazar günü bazı yolların trafiğe kapatılacağı kaydedildi.

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Yenilenen Bolu Dağı Tüneli yarın trafiğe açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bu yıl içerisinde heyelan nedeni ile bir süre trafiğe kapalı olan Bolu Dağı Tüneli'nde çalışmaların tamamlandığını kaydederek, tünelin yarın hizmete açılacağını açıkladı.

İstanbullular aman dikkat! Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar belli oldu! Acil bakın!

İstanbul'da pazar günü gerçekleştirilecek olan 45. İstanbul Maratonu nedeniyle trafiğe kapatılacak yollar belli oldu. İşte detaylar...

İstanbullular dikkat! Yola çıkmadan önce bakın! Yarın bu yollar trafiğe kapatılacak!

İstanbul Valiliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama provaları nedeniyle yarın bazı yolların trafiğe kapatılacağını açıkladı. İstanbullular dikkat! Yola çıkmadan önce bakın! Yarın bu yollar trafiğe kapatılacak!

Mayıs 2023'te 223 bin 541 aracın trafiğe kaydı yapıldı! Trafikteki toplam araç sayısı 220 bin 187 arttı! 

Trafiğe Mayıs ayında 223 bin 541 aracın kaydı yapılırken 3 bin 354 aracın da kaydı silindi. Bu şekilde trafikteki toplam araç sayısı Mayıs ayında 220 bin 187 yükseldi. 

Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısında düşüş! Nisan ayında 179 bin 504 taşıtın trafiğe kaydı yapıldı

TÜİK, 2022 Nisan ayına ilişkin motorlu kara taşıtları istatistiklerini duyurdu. Kaydı yapılan araç sayısı geçen aya göre 6.4 azalırken, 179 bin 504 taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.

14 Mayıs 2023'te bu yollar trafiğe kapatılacak! Seçim günü için dikkat!

Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan bir duyuruya göre, 14 Mayıs Pazar günü Ankara'da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri'nin düzeni ve güvenliği için bazı yolların trafiğe kapatılması planlanıyor.

İstanbul Havalimanı’nda bayram yoğunluğu! Tatili kapan havalimanına akın etti! Günlük yolcu sayısı 200 bini geçti!

Ramazan Bayramı tatilini memleketinde veya tatil merkezinde geçirmek isteyenler İstanbul Havalimanı’na akın etti. Günlük yolcu sayısı 200 bini geçerken, bayram trafiğinin arife günü olan 20 Nisan Perşembe günü daha da artması bekleniyor.

Ata GYO Gebze'deki gayrimenkulünü 9.7 milyon TL'ye sattı!

Ata GYO, Gebze’nin yaya trafiğinin yoğun olduğu Hükümet Caddesi üzerinde, Hükümet Konağı karşısında yer alan gayrimenkulünü 9.7 milyon TL'ye sattı...

Kanal İstanbul'da amaç deniz trafiğinin emniyetli sağlanması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Kanal İstanbul Projesi'nde amacımız, ülkemizde deniz trafiğinin güvenli ve emniyetli sağlanması, insanların, değerlerin korunmasıdır" dedi...

İstanbul trafiğine çözüm kent içi raylı sistem!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda milletvekillerinin sorularını yanıtlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, İstanbul trafiğinin çözümüne ilişkin, kent içi raylı sistem projelerinin olduğunu söyledi...

Kuzey Marmara Otoyolu'nda büyük gün! Trafiğe açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamında yer alan bazı viyadük ve yollar bugün saat 23.59 itibarıyla trafiğe açılacak.

Dünyanın en yüksek rakımlı karayolu tüneli trafiğe açıldı!

2015 yılında Mila Dağı'nda inşasına başlanan dünyanın en yüksek rakımlı karayolu tüneli 26 Nisan Cuma günü trafiğe açıldı.

Ankaranın trafiğinin planlanması nasıl olmalı Haberi

Ankaranın trafiğinin planlanması nasıl olmalı

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı, önümüzdeki yıllarda hızlı bir büyüme sürecine girmesi beklenen Ankara’ya ilişkin trafik planlamasının, 9-10 milyon nüfuslu bir dünya kentine göre tasarlanması gerektiğini bildirdi.


Türker Naslı yaptığı açıklamada, gelişen sanayisi, canlı inşaat sektörü ve sağlık turizmi kapasitesi ile güçlü bir ekonomik potansiyele sahip Ankara’nın çekim merkezi olmaya, göç almaya devam ettiğini belirtti. Bu gelişmenin Ankara’da sürekli yeni yerleşim alanlarına ve alt yapı hizmetlerine ihtiyacı büyüttüğünü vurgulayan Naslı, her geçen gün artan nüfus ve araç sayısının, Ankara’da trafik yoğunluğunu giderek artırdığına işaret etti. Naslı, 5,2 milyonluk nüfusuyla İstanbul’un ardından Türkiye’nin ikinci büyük ili olan Ankara’nın motorlu taşıt sayısında da ikinci sırada yer aldığını; 1 milyon 185 bin 653’ü otomobil olmak üzere toplam 1...