27 / 04 / 2024

Ankaraspor Kulübünün taşınmaz malları

Ankaraspor Kulübünün taşınmaz malları

İsim değişikliği ile Osmanlıspor olan Ankaraspor Kulübünün taşınmaz mallarının akıbeti meclis gündemine taşındı..

Yabancının taşınmaz ediniminde yeni dönem! Başvurular Web Tapu’dan yapılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün 2024/2 sayılı genelgesi kapsamında yabancıların taşınmaz edinimlerinde kullanılacak değerleme raporlarına ilişkin usul ve esaslarda değişikliğe gidildi.

Beşiktaş Kulübü'nden İstanbul Havalimanı'na komşu 'Beşiktaş Gayrimenkul Projesi' geliyor!

Beşiktaş Kulübü başkan adayı Serdal Adalı kulübün borcunu İstanbul Havalimanı'na yakın mesafede yer alacak Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile kapatacaklarını açıkladı.

O ilimizde 19 adet taşınmaz kiraya verilecek! Bu yatırımı kaçırmayın!

Bir büyükşehirde daha çok sayıda taşınmazın kiraya verileceği ilanı yatırımcılar tarafından araştırılıyor. 19 adet taşınmazın ihalesinde detaylar belli oldu. Ayrıntılar için haberi okumaya devam edebilirsiniz…

Özelleştirme İdaresi'nden Ankara'da dev taşınmazın satışına onay çıktı! İşte yeni sahipleri

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Ankara İncek'te 2 bin 680 metrekare yüzölçümlü taşınmazın 9 milyon 550 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Altınova Tuğra İnş. ve Şüheda Konaç Ortak Girişim Grubu'na satılmasına onay verdi.

ÖİB'den Bodrum'daki taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Muğla Bodrum'da yer alan taşınmazın satışına onay verdi. 

Folkart, İzmir’deki 7 spor kulübüne sponsor oldu!

Hayata geçirdiği projelerle sektörün lider firmaları arasında yer alan Folkart, İzmir’deki 7 spor kulübünün futbol takımlarına forma göğüs sponsoru oldu.

ÖİB, Yalova'daki 5 taşınmazın satışını onayladı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), özelleştirme kapsam ve programında bulunan 5 ayrı taşınmazın satışına onay verdi.

ÖİB'den Ankara, İstanbul ve Malatya'daki 6 taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Ankara, İstanbul ve Malatya'da yer alan toplam 6 taşınmazın satışına onay verdi.

Ayazağa’daki İBB’ye ait 40 taşınmazın satışına karar verildi!

Sarıyer Ayazağa'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'ne ait 40 adet taşınmazın üzerinde yapısı bulunan ve yapı kayıt belgesi almış olan vatandaşa satış yetkisi verildi.

Taşınmaz kiralamaları yapılandırma kapsamına dahil edildi!

TBMM Genel Kurulunda, Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi'nde yer alan; belediyelerin tasarrufuna bırakılan taşınmaz kiralamalarına yönelik teklif yapılandırma kapsamına dahil edildi. 

Paris Hilton: Evimdeki gece kulübünü, sinema salonuna çevirdim!

16 aydır evinin tadilatta olduğunu söyleyen Paris Hilton, ''Evimin içinde gece kulübü vardı; Club Paris. Artık ihtiyaç duymuyorum. Büyüdüm. Kulübü sinema salonuna çevirdim'' dedi.

Karşıyaka Spor Kulübü’nün eski ilçe stadı ve tesis hayalleri suya düştü!

İzmir Karşıyaka Spor Kulübü'nün yeni stadı yapımını istedikten sonra eski İlçe Stadını ve Yalı Tesisleri’ni yıktırıp arazide zemin güçlendirme yaptıracakken ruhsat çıkmayan iki ihale de Büyükşehir Belediyesi'nin davasıyla iptal oldu.

Karşıyaka Spor Kulübü'nün stadı 5 yıldır atıl halde bekliyor! 

Karşıyaka Spor Kulübü'nün stat ihalesi 15 Haziran 2017’de 62 milyon lira bedelle ikinci kere ihale edilmişti. Vatandaşların imar planını şikayet etmesi üzerine ihale iptal edildi...

Ankaraspor Kulübünün taşınmaz malları Haberi

Ankaraspor Kulübünün taşınmaz malları

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, isim değişikliği ile Osmanlıspor olan Ankaraspor Kulübünün taşınmaz mallarının akıbetine ilişkin soru önergesi hazırladı. Gök sorularının Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Gök önergesinde "İmar yetkisi Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde bulunan Gölbaşı İlçesi'ne bağlı Karagedik, Yenimahalle İlçesi'ne bağlı Yukarıyurtçu, Keçiören İlçesi'ne bağlı Kavacık Subayevleri ve Pursaklar İlçesi'ne bağlı Gicik Mahallelerinde, sonrada adı Osmanlıspor olarak değiştirilen Ankaraspor Kulübü'nün 150 futbol sahası büyüklüğünde aşağıda ada ve parsel numaraları yazılı taşınmaz mal edindiği bilinmektedir. Ankaraspor Kulübünün yukarıdaki taşınmazları edindiği dönemde Kulübün Onursal Başkanı aynı dönemde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığını da yürüten İ. Melih Gökçek'tir." şeklinde açıklama yaparak 5 sorusuna yanıt aradı.

Gök'ün soruları

1- İsim değişikliğine giderek Osmanlıspor adıyla 1. Ligde mücadele veren...