03 / 05 / 2024

ankarılılar nasıl evleri tercih ediyor

ankarılılar nasıl evleri tercih ediyor

Yapılan araştırmalara göre başkentlilerin yüzde 46’sı, konut alımlarında tercihini 4+1’den yana kullanıyor Birbiri ardına inşa edilen konut projeleri yer verdikleri farklı tiplerdeki yapılarıyla, alıcıya çeşitli alternatifler sunuyor.

Bakan maaşları nasıl hesaplanır 2023? Bakanlar ne kadar maaş alıyor? O rakamlar tek tek hesaplandı!

Yeni bakanların atanmasıyla, bakanların ne kadar maaş alacağı araştırılıyor. Peki bakan maaşları nasıl hesaplanır 2023? Bakanlar ne kadar maaş alıyor? Bakan maaşları kesinleşti mi? 

TOKİ arsa kura çekimlerinde son dakika! TOKİ arsa kura sonuçları nasıl sorgulanır?

Pek çok kişi TOKİ arsa kura çekimi sonuçlarını merak ediyor ve araştırıyor. Peki TOKİ arsa kura sonuçları nasıl sorgulanır?

2023 TOKİ kura sonuçları! E-devlet TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir? TOKİ çıkıp çıkmadığını nasıl anlarız?

TOKİ'nin 250 bin konut projesi için yapılan başvuruların sona ermesinin ardından kura çekimleri başladı. TOKİ başvuru sonucu sorgulama nasıl yapılır? E-devlet TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir? TOKİ çıkıp çıkmadığını nasıl anlarız?

Riskli yapılar nasıl yenileniyor? İşte adım adım kentsel dönüşüm süreci!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından riskli yapıların dönüşümü de yeniden gündeme taşındı. Peki riskli yapılar nasıl yenileniyor? 

Olası büyük Marmara depreminde tsunami olacak mı? İstanbul kıyıları nasıl etkilenir? Uzmanlar peş peşe açıkladı!

Olası büyük Marmara depreminde tsunami olacak mı? İstanbul kıyıları nasıl etkilenir? Uzmanlar peş peşe açıkladı!

Vergi borcu silinecek mi? Hangi borçlar silinecek? Borçlar nasıl yapılandırılacak?

Vergi affı için gerekli düzenleme geçtiğimiz hafta Meclis'e sunuldu. Vergi borcu başta olmak üzere daha bir çok cezayı kapsayan düzenlemenin detayları merak ediliyor. Vatandaş internetten, Vergi borcu silinecek mi? Hangi borçlar silinecek? Borçlar nasıl yapılandırılacak? sorularının cevabını arıyor.

Kiralık evlerdeki fahiş artışlar nasıl engellenecek? Kira fiyatlarına ‘Avusturya’ modeli önerisi!

Türkiye’de konut kiraları neredeyse toplumsal bir kriz haline gelmek üzere. Peki kiralık evlerdeki fahiş artışlar nasıl engellenecek? Kira fiyatlarına ‘Avusturya’ modeli önerisi!

EYT'de kritik gün! Bugün Meclis'e gidiyor! EYT maaşları nasıl hesaplanacak? Peş peşe açıklandı!

EYT düzenlemesi bugün Meclis başkanlığına sunulacak. EYT'de kritik gün! Bugün Meclis'e gidiyor! EYT maaşları nasıl hesaplanacak? Peş peşe açıklandı!

TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir?

TOKİ kura sonuçları geçtiğimiz günlerde yapılmaya başlandı. TOKİ sosyal konut projesine başvuruda bulunanlar, “TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir?” şeklinde araştırmalara başladı.

TOKİ Ağrı kura sonuçları nasıl öğrenilir? Ağrı TOKİ 2022 kura sonuçları 10 Kasım 2022!

TOKİ Ağrı kura sonuçları nasıl öğrenilir sorusunun yanıtı ve Ağrı TOKİ 2022 kura sonuçları 10 Kasım 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Ağrı TOKİ projesi ile ilgili son dakika detayları...

İcralık borçlar nasıl silinecek? Hangi icralık borçlar silinecek? İcra affı ne zaman olacak?

6 milyon vatandaşa ait borçların tam iki bin liralık kısmı devlet tarafından ödecek. Peki, icra borçları nasıl kapatılacak, nereye müracat edilecek, hangi icra borçları silinecek?

EYT, 3600 ek gösterge, askerlik borçlanmasında flaş gelişme! Maaşlar nasıl etkilenecek? Resmen açıklandı!

EYT, 3600 ek gösterge, askerlik borçlanmasında bir son dakika gelişmesi yaşandı. Posta Gazetesi köşe yazarı Ekrem Sarısu, bu konularla ilgili merak edilen soruları yanıtladı. Peki EYT, 3600 ek gösterge, askerlik borçlanması maaşları nasıl etkileyecek? İşte ayrıntılar...

Bakan Nebati’den ‘enflasyon’ açıklaması! Fiyat artışları nasıl seyredecek?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, TÜİK enflasyon verilerini açıklamasının ardından bir açıklama yaptı. Peki fiyat artışları nasıl seyredecek? İşte detaylar...

ankarılılar nasıl evleri tercih ediyor Haberi

ankarılılar nasıl evleri tercih ediyor

Buna karşılık özellikle büyük şehirlerde son yıllarda daha küçük konutlar inşa etme trendi yükselişe geçse de, Ankaralı konut alıcısı geniş ve ferah evden vazgeçemiyor. Geleneksel Türk aile yapısının son yıllarda gösterdiği değişim, yansımasını konut seçiminde de gösteriyor. Aileler 'çekirdek'leşirken, hayata geçirilen konutlar da küçülüyor, ufacık konutlarda yaşamlarını sürdürmeye çalışıyor.


EN AZ 1+1 TERCİH EDİLDİ

Başkentte ise bu durumun çok da benimsenmediğini ifade eden BEKAŞ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu, yeni evli ve tek çocuklu Ankaralılar'ın bile geniş konut arayışında olduğunu vurguladı. Karahasanoğlu, "Konut algısı modern şehirleşme kurgusuyla değişirken, alıcı bazı özelliklerden yıllar geçse de vazgeçemiyor. Bunların başında da geniş ve ferah konut isteği geliyor. Yaptığımız araştırmaya katılanların yüzde 46 gibi büyük bir bölümü tercihini 4+1'den yana kullanırken, yüzde 37'lik bölüm...