18 / 05 / 2024

Ann Hidalgo

Ann Hidalgo

Paris’in, tarihinin ilk “katılımcı bütçe” uygulamasını hayata geçirip vergilerden ayrılan 20 milyon euro ile ne yapılacağını halka soran Belediye Başkanı Ann Hidalgo, şimdi de dünyaca ünlü mimarlara “Paris’i yeniden inşa edin” çağrısı yaptı...

Ann İnternational İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ann İnternational İnşaat Sanayi Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Shaıkh Faısal Pervaız tarafından kuruldu.

Başarı Arazi Gayrimenkul İnşaat İmalat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Başarı Arazi Gayrimenkul İnşaat İmalat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Natalıe Ann Mılls tarafından kuruldu.

Asgari ücretlilere büyük şok! 8 bin liralık maaş 6 bin liraya düşüyor!

Yılbaşından itibaren geçerli olacak şekilde belirlenen gelir vergisi dilimleri, Temmuz'da asgari ücrete zam gelmesine rağmen, ikinci altı aylık dilimde değişmedi. Bu durumda çalışann maaşının vergiye giderek erimesine sebep oluyor. İşte ayrıntılar...

Warren James Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Warren James Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile John Coulter, Ann Jones tarafından kuruldu.

İsveç'in eski belediye başkanı kirasını ödemek için çöp topluyor!

Eski İsveç Göteborg Belediye Başkanı Ann-Sofie Hermansson, politikayı bıraktıktan sonra yeni mesleğiyle görenleri şaşırttı. Atık toplama şirketinde yeni işine başlayan eski belediye başkanı, 'Kiramı ödemem lazım' dedi.

İstanbul tam ve bağlantılı mahallelerden oluşan bir şehir olabilir mi?

Paris Belediye Başkanı Anne Hidalgo’nun seçim kampanyasının temel yaklaşımı olarak gündeme gelen 15 dakikalık şehir kavramı İstanbul'da da hayata geçirilebilir mi? İstanbul, yaşayan, insan dostu, tam ve bağlantılı mahallelerden oluşan bir şehir olabilir mi?

Kendi imkanlarıyla eski karavanı eve dönüştürdü!

ABD'nin Teksas eyaletinde yaşayan Kendra Ann Thomas satın aldığı ikinci el karavanı kendi imkanlarıyla adeta bir eve çevirdi...

Cosmos Construction İnşaat Emlak Teknoloji Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cosmos Construction İnşaat Emlak Teknoloji Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gıannı Rıccardı, Ali Karataş ve Mustafa Kısa ortaklığında kuruldu. 

Gayrimenkul sektörü branşlaşmalı!

ANN Gayrimenkul Kurucu ortaklarından Necati Akınoğlu, "Gayrimenkul sektörünün en önemli problemi branşlaşamama. Ayrıca son dönemde resmi olmayan emlak ve gayrimenkul firmaların sayısının artması" dedi.

S&P'den Eylül ayı faiz açıklaması!

Kredi derecelendirme kuruluşu S&P'nin ABD Baş Ekonomisti Beth Ann Bovino, Fed'in Eylül ayında faiz artırabileceğini söyledi.

Bebek'e tekne park mı inşa edilecek?

Paris’in ilk kadın belediye başkanı Anne Hidalgo(56) görevde birinci yılını doldurdu... Başkan 11 Nisan’da Parislileri Belediye Sarayı’na davet ediyor... Bütün gün seçmenlere ayrılacak...

Paris'te 42 katlı gökdelene imar izni çıkmadı!

PARİS Belediye Meclisi, kentin yakın tarihinin en tartışmalı mimari projesine 'Hayır' dedi. Meclis üyeleri, Sosyalist Belediye Başkanı Anne Hidalgo'nun yapılmasına onay verdiği gökdelen için imar izni çıkmadı...

Paris'e yapılacak Üçgen Kulesi'ne onay çıkmadı!

Fransa'nın başkenti Paris'e yapılması planlanan Üçgen Kulesi'ne (La Tour Triangle) belediye meclisinden onay çıkmadı. Belediye Başkanı Anne Hidalgo tarafından da desteklenen proje, 78 evet oyuna karşılık 83 oy ile reddedildi.

Ann Hidalgo Haberi

Ann Hidalgo

Fransa’nın başkenti Paris’in, tarihinin ilk “katılımcı bütçe” uygulamasını hayata geçirip vergilerden ayrılan 20 milyon euro ile ne yapılacağını halka soran Belediye Başkanı Ann Hidalgo, şimdi de dünyaca ünlü mimarlara “Paris’i yeniden inşa edin” çağrısı yaptı. 200 mimar ve emlak geliştirme uzmanlarına “reinventer Pari” (Paris’i yeniden yaratın) adlı projesini sunan Hidalgo, Işık Şehir olarak anılan kentteki 23 alanın elden geçirilmesini istiyor.  

Paris’in ilk kadın belediye başkanı olma sıfatı taşıyan sosyalist Anne Hidalgo, bu projesini “eşi benzeri görülmemiş bir kent deneyi” olarak nitelendirdi. “Bu tarihi bir an. Bugün yapmaya kalkıştığımız işe cesaret edebilen başka bir kent daha yok” diyen Hidalgo, Paris gibi bir şehrin değişen koşullara her daim ayak durması gerektiğini söyledi. 

Hedefte boş araziler ve trafo merkezleri var

Proje, 150 metrekarelik bir...