18 / 05 / 2024

Ansa Yatırım markaları

Ansa Yatırım markaları

Ansa Yatırım Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ansa Yatırım Şirketi, Nuvel Turizm Seyahat Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi'ni aldı.

Sektörün duayen isminden ‘altın’ öneriler! Altın uzun vadede kazandırır, altına yatırım yapan kaybetmez!

Mücevher sektörünün önde gelen markalarından Ariş Pırlanta Yönetim kurulu Başkanı Kerim Güzeliş, altının 2023 yılı seyrine ilişkin önemli açıklamalarda ve öngörülerde bulundu. Güzeliş, altının uzun vadede en iyi yatırım aracı olduğunu savundu.

Doğanlar Yatırım Holding yurt dışında 20 mağaza açacak!

Doğtaş ve Kelebek markalarıyla mobilyada mağaza yatırımlarını sürdüren Doğanlar Yatırım Holding, yurt dışında açacağı 20 mağazanın yanı sıra enerjide de yeni fırsatlar kovalıyor. Grubun başkanı Davut Doğan, Afrika'da biyoenerjide yatırım planladıklarını söylüyor.

Kiralarda TL'ye dönüş ile sektör yeni yatırım imkanına kavuştu!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, "Kira maliyetleri nedeniyle yurtiçi yatırım planlarını erteleyen markalarımız yeni yatırım ve yeni istihdam imkânına kavuşuyor. Maliyetlerdeki düşüşle birlikte tüketicilerimiz de ürünlere daha uygun fiyatla erişim imkânı bulacak" dedi..

Doğanlar Yatırım Holding inşaat sektörüne odaklanacak!

Doğanlar Yatırım Holding, Doğtaş ve Kelebek markalarıyla öne çıkıyor. Firma 2018 yılında inşaat ve enerji sektörüne odaklanacak.

Eroğlu Holding'den 3 projeye 1 milyar TL’lik yatırım!

Hazır giyim alanında Colins, Loft, Mexx markalarıyla tanınan Eroğlu Holding, gayrimenkul alanında üç yeni projeye 1 milyar TL’lik yatırım yapacak.

BMW'den Karasu'ya dev yatırım!

Dünya’nın en prestijli otomobil markalarından biri olan BMW Karasu’ ya yeşil ışık yaktı. Emlak İstasyonu Yönetim Kurul Başkanı (Ceo) Birol Polat, BMW’nin Karasu’ya ilgi gösterdiğini doğrularken, söz konusu dev yatırım Karasu’ya geleceğini doğruladı.

Tema parklara yatırım artıyor!

Macera parklarına yetişkinlerin de ilgi göstermeye başlamasıyla yeni bir pazar oluştu. Pazardaki potansiyeli gören yabancı markalar yatırım için Türkiye'ye giriş yapmaya başlarken yerliler de yeni yatırımlara soyunuyor.

Boydak Holding 250 milyon TL yatırım yapacak!

Boydak Holding, 2015 yılında İstikbal, Bellona ve Mondi markalarına toplam 250 milyon lira yatırım yapmayı hedefliyor.Boydak Holding yeni yatırımlarıyla 600 kişiye istihdam sağlayacağını belirtiyor.

Wooler ile yapılara altın değerinde yatırım!

Yalıtım alanında öncü ve yenilikçi kimliğiyle dikkat çeken, büyüme ivmesini sürekli artıran, ürettiği lider markalar ile katma değer sağlayan güçlü bir kuruluştur. Wooler ile yapılara altın değerinde yatırım.

Ansa Yatırım Nuvel Turizm'i aldı!

Ansa Yatırım Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ansa Yatırım Şirketi, Nuvel Turizm Seyahat Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi'ni aldı.

Ansa Yatırım Panorama Turizm'i aldı!

Ansa Yatırım Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ansa Yatırım Holding A.Ş. Panaroma Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'ni aldı.

Caprice'ten Maldivler'e 5 yıldızlı yatırım!

Muhafazakar turizmin öncü markalarından Caprice Gold'un, dünyanın turizm bölgesi olarak tanınan Maldivler' de İslami hassasiyetlerin gözetildiği bir devre mülk ve otel yatırımına imza attığı bildirildi...

Samut Yatırım'ım konutlarına Hanna Home imzası!

Antalya’ nın inşaat markalarından Samut Yatırım ile dünya devi Meister Werke’ nin Türkiye distribütörü Hanna Home Holding’in iş ilişkileri 4. yılını devirerek istikrarlı şekilde devam ediyor....

Ansa Yatırım markaları Haberi

Ansa Yatırım markaları

Ansa yatırım tarafından yapılan açıklama şöyle;


İçerik 01.07.2014 tarihli özel durum açıklaması ile aynı olup, ilgili modül kullanılarak tekrar gönderilmiştir.


Şirketimiz merkezinde yapılan yönetim kurulu toplantısında;


Şirketimizin faaliyet alanlarının genişletilerek ciro ve karlılığını artırmaya yönelik sektörlere yatırım yapılması kapsamında;


1. Turizm sektöründe faaliyet gösteren, turizm acentacılığı, kongre turizmi,  VIP hizmetler ve konsiyerj hizmetler sunan tarzda kişiye özel ve A + tüketicilere yönelik hizmetler veren Nuvel Turizm Seyahat Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi' nin ortaklar kurulu tarafından 20.000 TL olan ödenmiş sermayesinin 500.000 TL'sına çıkarılmasına ilişkin sermaye artırımına, artırılan 480.000.- TL lık bedelli sermaye artışının 300.000 TL'lik kısmına pay başına 1 TL bedel üzerinden 300.000 TL ile katılmaya,


2. Bağlı Ortaklık edinilmesine ilişkin her türlü iş ve işlemlerin yürütülmesi hususunda Turgay BEKTAŞ'ın tek başına yetkili kılınmasına,


3....