18 / 05 / 2024

ANT projeleri

ANT projeleri

1991’de kurduğu Ant Yapı, Moskova’da OXO adını taşıyan proje ile Avrupa’nın en yüksek binasına imza attı. Şirketin yeni projeleri de yolda.

Ant Yapı'nın Rusya'daki gurur projeleri!

Ant Yapı Rusya'da bugüne kadar bir çok projeye imza attı. İşte Ant Yapı'nın Rusya'daki gurur projeler...

Ant Yapı, yurt içi ve yurt dışında önemli projeler hayata geçiriyor!

“ENR Dünyanın En Büyük 250 Müteahhidi” listesinde geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bu yıl da 86. sırada yer alan, Türkiye’de de ilk 10’da bulunan Ant Yapı, yurt içi ve yurt dışında önemli projeleri hayata geçiriyor. Başarılı yatırımlar birbirini izliyor.

Ant Yapı projeleri tamamlanıyor!

Ant Yapı projeleri tamamlanıyor. Yurt içinde ve dışında yeni projeler start alıyor.

Ant Çevre projeleri tam gaz!

Ant Yapı bünyesindeki Ant Çevre ’nin faaliyetleri hızla ilerliyor. Türkmenistan’da, Serdarabad’da, Lebap vilayetinde başlanmış olan, günde 30.000 metreküp kapasiteli içme suyu arıtma tesisinin çelik konstrüksiyon işleri tamamlanmış durumda.

İzmir Ödemiş’in vizyon projeleri hayata geçiyor!

Ödemiş Belediyesi kentin gelişimi için hazırladığı yeni projeleri hayata geçirecek. Yeni Projeler arasında Hanımlar Lokali, Macera Parkı, Geleneksel Yarış Alanı, Düğün Salonu gibi sosyal yaşantıya katkı sağlayacak projeler yer almakta.

İşte İzmir Ödemiş'in 2016 vizyon projeleri!

İzmir Ödemiş Belediyesi kentin gelişimi için Hanımlar Lokali, Macera Parkı, Geleneksel Yarış Alanı, Düğün Salonu gibi sosyal yaşantıya katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmeye hazırlanıyor. İşte Ödemiş'in 2016 vizyon projeleri...

Ant Yapı, Belgravia Gate'de metrekaresi 50 bin Pound'a!

Ant Yapı'nın İngiltere'deki ilk projeleri olan, Belgravia Gate 40 milyon pound yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Belgravia Gate 2017'de tamamlanması hedefleniyor.

Ant Yapı Moskova'da OXO projesine imza attı!

1991’de kurduğu Ant Yapı, Moskova’da OXO adını taşıyan proje ile Avrupa’nın en yüksek binasına imza attı. Şirketin yeni projeleri de yolda.

Ant Yapı'da yeni projeler yolda!

Dört ortağın 1991'de kurduğu Ant Yapı, Moskova'da 0X0 adını taşıyan proje İle Avrupa'nın en yüksek binasına imza attı. Şirketin yeni projeleri de yolda.

Ant Yapı ilk ofis projesi Antplato'yu inşa edecek!

Bugüne kadar Türkiye’de Anthill Residence, Antriva gibi daha çok oturmaya yönelik projeleri hayata geçiren Ant Yapı, ilk ofis projesi Antplato'yu inşa etmeye hazırlanıyor. İşte detaylar...

Ant Yapı, Ukrayna projesini iptal etti, İstanbul'a yöneldi!

Ağırlıklı olarak yurtdışında inşaat projeleri geliştiren Ant Yapı, Ukrayna’daki karmaşa nedeniyle bir projesini iptal etti. İstanbul’da 500 milyon dolar değerinde 3 proje hayata geçirecek şirket, 1001 ev ve ofise imza atacak.

Ant Çevre, atıksu arıtma projesi hazırlıyor!

Ant Çevre Teknolojileri, tüm çevre mühendisliği uygulamaları alanlarında, ağırlıklı olarak evsel ve endüstriyel atıksu arıtımı, su arıtımı konularında tesislerin tasarımı ve işletmeleri dahil olmak üzere anahtar teslimi projeleri üstleniyor...

Ant Yapı'nın 3 projesi havadan görüntülendi!

Ant Yapı'nın İstanbul Anadolu yakasında Çekmeköy ve Ümraniye'de ve Avrupa yakasında Bomonti'de hayata geçirdiği Anthill Residence, Antrium Residence ve Antorman projeleri www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görünt

ANT projeleri Haberi

ANT projeleri

Mehmet Okay, Cengiz Karaduman, Kadir Tokman ve Hasan Yılmaz’ın 1991 yılında kurduğu Ant Yapı, Moskova’da OXO adını taşıyan proje ile Avrupa’nın en yüksek binasına imza attı.


Şişli-Bomonti’deki Türkiye’nin en yüksek ikiz kuleleri Anthill’de de imzası bulunan şirket, hâlâ dünya genelinde toplam 20 şantiyede 2 milyar dolarlık iş yürütüyor.



‘Uluslararası 250 müteahhit’ sıralamasına da üst sıralardan giren Ant Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Star gazetesinden Yaşar Kızılbağ’ın sorularını cevaplandırdı.



-Ant Yapı nasıl kuruldu?



M. Okay: Biz 4 ortağız. Üniversite hayatından sonra bütün ortaklar profesyonel olarak Mesa’da işe başladık. Bütün ortaklar yaklaşık 10-15 yıl çalıştıktan sonra 4 ortak 1991 yılında Ant Yapı’yı kurduk. Ağırlıklı Rusya’da iş yapmaya başladık. Ufak taşeronluk hizmetleriyle başlamıştık. 1990’yı yılların sonunda da Türkiye’de proje geliştirmeye başladık. Orada kazandıklarımızla...



-Peki Rusya’daki ilk...