06 / 05 / 2024

ant yapı gökdelen

ant yapı gökdelen

Ant Yapı, inşa edeceği gökdelenle, Türkiye'nin en yüksek binası, 52 katlı İş Kuleleri'ne rakip olacak. Şişli Bomonti'de Tekel fabrikasının yanına yapılacak, rezidans ve alışveriş merkezinden oluşacak gökdelenin 45-50 katlı olması planlanıyor.

Taş Yapı'dan Şişli'ye 72 katlı gökdelen!

Taş Yapı Şişli'deki yeni gökdelen projesi için start verdi. 72 katlı rezidans ve alışveriş merkezi için alan boşaltma çalışması başlatıldı.

Ant Yapı, İngiltere’deki 7. projesi için düğmeye bastı!

Ant Yapı İngiltere’nin güneydoğusunda yer alan sahil beldesi Folkestone’da yer alan ve Edward dönemine ait önemli mekanları arasında bulunan Leas Pavilion’un renovasyonunun yanı sıra, 91 adet deniz manzaralı lüks konuta sahip dokuz katlı rezidans projesinin yapımını da üstlendi. 

ANT Yapı'nın acı günü! Murat Balkan vefat etti!

Aspat'ta Ant Yapı tarafından hayata geçirilen Antheaven projesinin yer sahibi olan, Aspat Koyu'nun gelişimine kendini adayan, Aspat Açık Hava Müzesi'ni yaratan 1946 yılında İzmir'de doğan Murat Balkan, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. 

Ant Yapı 2021'de 3 yeni projeye başlayacak!

Yaklaşık 30 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Ant Yapı, 2021 yılında biri Bodrum diğer ikisi İstanbul'da olmak toplam 500 konutluk 3 yeni projeye başlayacak. 

PERPA'ya gökdelen yapılmasına izin çıkmadı!

İBB Meclisi, Okmeydanı'nda yer alan PERPA arazisiyle ilgili hazırlanan imar planını reddetti. Karar kapsamında araziye gökdelen inşa edilemeyeceğini açıkladı.

Ant Yapı Apex Projesi'nde Londra Haringey Belediyesi ile işbirliği!

Londra'nın Seven Sisters bölgesinde Apex House projesini sürdüren Ant Yapı, Londra Belediyesi, Londra Haringey Belediyesi, Enfield ve Kuzey Doğu Kolej ile bölgeye nitelikli iş gücü kazandırmayı hedefleyen bir işbirliğine imza attı...

Rusya'da üç bakanlık Ant Yapı'nın inşa ettiği gökdelene taşınıyor!

Rusya'da faaliyet yürüten Türk şirketlerinden Ant Yapı'nın Moscow City gökdelen iş merkezleri bölgesinde inşa ettiği IQ-Kvartal binası 3 bakanlığa ev sahipliği yapacak.

Fatma Çelenk, Ant Yapı’da genel koordinatörlük görevine getirildi!

Türkiye’nin en büyük proje geliştirme firmalarından ve uluslararası alanda en çok iş yapan 86 müteahhitten biri olan Ant Yapı’da genel koordinatörlük görevine sektörün deneyimli isimlerinden F. Fatma Çelenk getirildi...

Mansur Yavaş: Evimin perdesi gökdelen yüzünden kapalı!

CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş, "Bu gökdelenler bizim mahremiyetimize de engel oluyor. Örneğin benim evimin perdesi, sonradan yapılan bir gökdelen yüzünden kapalı" dedi...

Ant Yapı rotasını Rusya'ya çevirdi!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmaları arasında gösterilen Ant Yapı, yönünü Rusya'ya çevirdi. Ant Yapı, Rusya’nın ikinci büyük havalimanı Domodedovo'yu tamamladı. Proje ihale için gün sayıyor.

Ant Yapı, rotasını İngiltere ve ABD’ye çevirdi!

Rusya’da büyüyüp Türkiye’nin en güçlü gayrimenkul geliştiricilerinden birine dönüşen Ant Yapı, rotasını İngiltere ve ABD’ye çevirdi...

Ant Yapı'nın acı günü! Ali Yaşar Yılmaz vefat etti!

Ant Yapı'nın Ant Yapı'nın ortağı Hasan Hüsnü Yılmaz'ın oğlu Ali Yaşar Yılmaz vefat etti. Ant Yapı taziye ilanı yayınladı.

Ant Yapı'dan konutta indirim kampanyasına destek!

Ant Yapı, teslime hazır iki projesi ile “Birlikten Güç Doğacak, Türkiye Kazanacak” kampanyasına destek veriyor...

ant yapı gökdelen Haberi

ant yapı gökdelen


Ant Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Okay, şu anda gökdelenin konseptini oluşturma aşamasında olduklarını belirterek, binanın iki kuleden oluşacağını ifade etti. Kulelerde ofislerin olmayacağını, sadece rezidanslardan oluşacağını dile getiren Okay, "Değişik tiplerde 1+1, 2+2, 3+1 ve 4+1 olarak projelendireceğimiz rezidanslar, şu anda sayı olarak net olmamakla birlikte 500-600 adet civarında olacağını düşünüyoruz" dedi. 1.5 ay içinde başlayacakları gökdelenin 2.5 yıl içinde tamamlanacağını kaydeden Mehmet Okay, binanın 250 milyon dolara mal olacağını belirtti. Konsepti tamamlayıp, projeye başlanıldığı andan itibaren, rezidansların satışının da yapılmaya başlanacağını anlatan Okay, konutlar için henüz bir fiyat belirlemediklerini ifade etti. Binanın alt katına büyük bir alışveriş merkezi yapacaklarını dile getiren Okay, rezidansların tüm yükünü çekecek alışveriş merkezinin bölgenin de çekim alanı olacağını...