29 / 04 / 2024

Ant Yapı, İngiltere’deki 7. projesi için düğmeye bastı!

Ant Yapı, İngiltere’deki 7. projesi için düğmeye bastı!

Ant Yapı İngiltere’nin güneydoğusunda yer alan sahil beldesi Folkestone’da yer alan ve Edward dönemine ait önemli mekanları arasında bulunan Leas Pavilion’un renovasyonunun yanı sıra, 91 adet deniz manzaralı lüks konuta sahip dokuz katlı rezidans projesinin yapımını da üstlendi. 



Yurt içinde ve yurt dışında birçok önemli proje hayata geçiren ve Türkiye’nin önde gelen müteahhitlik şirketleri arasında yer alan Ant Yapı, İngiltere’nin prestijli bölgesi Folkestone’da yeni bir proje daha inşa ediyor.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, 1902'de hayata geçirilen ve Edward dönemine ait bir çay salonu, tiyatro, sinema, bowling, bilardo salonu, gece kulübü şeklinde faaliyet gösteren Leas Pavilion binasının yenilenmesini ve bunun dışında 9 katlı 91 adet deniz manzaralı lüks dairenin hayata geçirilmesini içeren projenin inşaat çalışmalarının 2024'te tamamlanması hedefleniyor. Leas Pavilion projesi 40 milyon pound kontrat bedeli ile inşa ediliyor.

Ant Yapı, İngiltere’deki 7. projesi için düğmeye bastı!

Leas Pavilion: Geleneksel İngiliz Mimarisinin Modern Mimari ile Birleşimi 

 

Proje ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, geleneksel İngiliz mimarisinin ve tarihinin derin köklerine sadık kalınarak modern mimariyle harmanlanarak gerçekleştirilecek olan değişikliklerle yenilenecek olan Leas Pavilion, lüks rezidans binasını da içeriyor. 

12 bin 400 metrekare inşaat alanında 91 adet modern lüks dairenin yer aldığı projenin 2024 yılı Eylül ayında tamamlanması ve teslim edilmesi planlanıyor. Söz konusu projede hem renovasyon işlerini hem de rezidans inşasını Ant Yapı üstlendi. 100 yılı aşkın bir zamandır kültür, sanat ve eğlence için favori yerel bir mekân olan Leas Pavilion hem Londra merkeze hem de Manş Denizi’ne yakın mesafede olması nedeniyle lüksü her adımda hissettirmesinden güç alıyor. 

 


Geri Dön