02 / 05 / 2024

Ant Yapı müşteri memnuniyeti

Ant Yapı müşteri memnuniyeti

Gözde projemiz Antasya Residence hakkında özel fırsatlar ve ayrıntılı bilgileri sunarak, Ant Yapı dostlarımızın memnuniyetini artırmak için eğitimli, donanımlı, genç ve nazik ekibimiz sizleri bekliyor...

Koçtaş, toptan müşteri uygulamasıyla profesyonellere hizmet veriyor!

‘Toptan Müşteri’ uygulamasını devreye sokan Koçtaş, yapı ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren profesyonellere geniş ürün yelpazesinin yanı sıra danışmanlık hizmeti ve özel fiyat teklifleri gibi pek çok avantaj sunmaya başladı.

Ant Yapı Amerika'daki 6'ncı projesi için düğmeye bastı! 40 milyon dolarlık yatırım!

Ant Yapı, New York’un tarihi binalarından 711, Fifth Avenue’da yeni bir restorasyon projesine imza atıyor. İşte o projenin ayrıntıları...

Sigorta devine hacker şoku! Müşteri bilgileri çalındı

Quick Sigorta hacklendi; müşteri bilgileri çalındı. KVKK tarafından kamuoyuna yapılan açıklamada yaşanan hack saldırı sonrası çok sayıda kullanıcının kişisel verilerinin saldırganların eline geçtiği ifade edildi.

Ant Yapı, İngiltere’deki 7. projesi için düğmeye bastı!

Ant Yapı İngiltere’nin güneydoğusunda yer alan sahil beldesi Folkestone’da yer alan ve Edward dönemine ait önemli mekanları arasında bulunan Leas Pavilion’un renovasyonunun yanı sıra, 91 adet deniz manzaralı lüks konuta sahip dokuz katlı rezidans projesinin yapımını da üstlendi. 

Ant Yapı'dan Moskova Paveletskaya Meydanı'na AVM!

Uluslararası alanda önemli projeler üstlenen 100 müteahhit arasında yer alan Ant Yapı, Rusya Moskova’daki Paveletskaya Meydanı'nda alışveriş merkezi inşaatı gerçekleştiriyor.

ANT Yapı'dan İstanbul ve Bodrum'a yatırım atağı!

ANT Yapı CEO'su Mehmet Okay, şirketin Rusya ülkesinde ve diğer ülkelerde yer alan 30 senelik tecrübe ve çalışmalarıyla ilgili açıklamalar yaptı. 

Rusya'nın prestijli konut projesini ANT Yapı inşa edecek!

Rus Donstroy şirketi, Rusya'daki gayrimenkul sektörünün önde gelen aktörlerinden. Şirket, başkentin prestijli konut projesi olan “Symbol” Ant Yapı'nın müteahiitliği üstlenmesine karar verdi. 

ANT Yapı'nın acı günü! Murat Balkan vefat etti!

Aspat'ta Ant Yapı tarafından hayata geçirilen Antheaven projesinin yer sahibi olan, Aspat Koyu'nun gelişimine kendini adayan, Aspat Açık Hava Müzesi'ni yaratan 1946 yılında İzmir'de doğan Murat Balkan, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. 

Ant Yapı Rusya'da yeni bir havalimanı daha inşa edecek!

Uluslararası alanda en çok iş yapan 100 müteahhitten biri olan Ant Yapı, Rusya’da Sibirya Bölgesi’nin en büyük kenti Novosibirsk’te bulunan uluslararası Tolmaçevo Havaalanı’nın inşaatına başladı.

Ant Yapı, yurt dışındaki başarılarıyla bir kez daha gururlandırdı!

Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi Listesi’nde Türkiye’yi temsil eden ilk 10 şirket arasında 6. sırada yer alan Ant Yapı, 2019 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Başarı Ödülleri Töreni'nde yurt dışındaki başarıları nedeniyle ödül aldı...

ANT Yapı'ya ''Sektörüne İlham Veren Kurum Ödülü'nün sahibi oldu!

Uluslararası alanda en çok iş yapan 100 müteahhitten biri olan Ant Yapı, Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği tarafından gerçekleştirilen 11. KSS Zirvesi’nde, “Sektörüne İlham Veren Kurum” ödülünün sahibi oldu.

Karmod konut satışlarında yüzde 98 müşteri memnuniyeti sağladı!

Karmod, konut satışlarında yüzde 98 müşteri memnuniyeti sağladı, Hazır konut sektöründe yakalanan bu başarının, müşteri memnuniyeti adına yapılan çalışmaların sonucu olduğu belirtildi

Ant Yapı’nın sponsor olduğu Fenerbahçe Gelişim Takımı, kupa kazandı!

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok önemli proje hayata geçiren Ant Yapı’nın desteklediği Fenerbahçe Gelişim Takımı, Kadınlar Federasyon Kupası'nda şampiyonluk kazandı.

Ant Yapı müşteri memnuniyeti Haberi

Ant Yapı müşteri memnuniyeti

Şimdiye dek tüm projelerimizde detaylı sunumlar gerçekleştirirken, tanıtımlarımızı daha çok "kulaktan kulağa” yapmayı tercih ettik. Sunum teknikleri ve genişleyen satış ekibimizle de "en iyi” sunumu sağlamak üzere yine karşınızdayız. Gözde projemiz Antasya Residence hakkında özel fırsatlar ve ayrıntılı bilgileri sunarak, Ant Yapı dostlarımızın memnuniyetini artırmak için eğitimli, donanımlı, genç ve nazik ekibimiz sizleri bekliyor!



Ant Yapı, Antasya Residence projesinin her aşamasında son derece titiz, güvenilir bir ekiple çalışıyor. Malzemeler ve inşaat tekniklerindeki üstünlüğümüz, ekibimizin yüksek nitelikleriyle hayata geçiyor. Antteras projemizden bu yana yeni bir ekip daha bu kaliteye bir artı değer daha katıyor: Sizlere proje sunumu için özel hazırlanmış donanımlı Antasya Residence Satış Ekibi.

Şimdiye dek projelerimizi sade, basit, anlaşılır ve sizlere özel sunumlarla tanıttık; ve bu projemizde de yine Ant...