27 / 04 / 2024

Anta ve Freddy türkiyede mağaza mı açtı

Anta ve Freddy türkiyede mağaza mı açtı

Dünyaca ünlü spor giyim markaları Anta ve Freddy, Neo Trend tarafından Türkiye'ye getirildi. İlk Anta ve Freddy mağazasıysa Bursa Kent Meydanı'nda açıldı.

Çocuğu okula gidenlere müjde! Öğrencilerin giyim, ayakkabı, çanta ve kırtasiye malzemeleri devletten! İşte şartlar...

Devlet, ihtiyaç sahibi hanelerin çocuklarına Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığıyla destek sağlamaya devam ediyor. Çocuğu okula gidenlere müjde. Öğrencilerin giyim, ayakkabı, çanta ve kırtasiye malzemeleri devletten. 

Bershka’dan çanta ve ayakkabıda yüzde 30'a varan indirim fırsatı! Bershka 30 Ekim 2022 fiyat listesi..

Trend giyim markası Bershka bir süredir devam eden indirimlerine ek pek çok yeni üründe de yüzde 30’a varan indirim yaptı. Tüm kategorilerde geçerli olan indirimleri sizin için listeledik. İşte Bershka 29 Ekim 2022 fiyat listesi..

A101'de Michael Kors çanta ve saatler satışa çıktı! Değeri asgari ücretten fazla!

A101 lüks yattan sonra dünyaca ünlü marka çanta ve saatleri aktüel ürünler kataloğunda paylaştı. Satışa sunulan ürünlerin fiyatı asgari ücretten fazla. İşte A101 aktüel ürünler kataloğu ve fiyat listesi...

Nişantaşı Koru fiyat!

Nişantaşı Koru fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Nişantaşı Koru fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Nişantaşı Koru nerede?

Nişantaşı Koru nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Nişantaşı Koru nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Antaş Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Antaş Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Uçan ve Halil Taşdelen ortaklığında kuruldu.

Forin Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve İnşaat Ltd.Şti. İstanbul Nişantaşı Şubesi açıldı!

Forin Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve İnşaat Ltd.Şti. İstanbul Nişantaşı Şubesi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Tahsin Biber tarafından açıldı.

Nişantaşı Hırdavat Lojistik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nişantaşı Hırdavat Lojistik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Özpelit tarafından kuruldu.

Nişantaşı’nın ünlü alışveriş caddesi koronavirüs sonrasına hazırlanıyor!

Yerli ve yabancı lüks markaların gözdesi olan İstanbul Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde yenileme ve dönüşüm çalışmaları başladı. Yapılacak meydan düzenlemesiyle alanın kültür-sanat etkinlikleri için yeni bir adres olması planlanıyor.

DAP Nişantaşı projesinin ruhsatı alındı!

Dap Yapı tarafından Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'ne yapılacak olan projedeki 92 konut ve 1 ticari işletmenin ruhsatı alındı...

Hande Ataizi Nişantaşı’ndan ev bakıyor!

Türk oyuncu ve sunucu Hande Ataizi, sevgilisi Dinç Aydoğdu ile mayıs ayında nikah masasına oturacak. Oyuncu ve sevgilisi şimdilerde Nişantaşı’nda büyük bir ev arıyor.

DAP Yapı Nişantaşı ve Çekmeköy projeleri çok yakında başlayacak!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, yeni projeleri Nişantaşı ve Çekmeköy'ün çok yakında başlayacağını açıkladı...

Başak Dizer ve Deniz Marşan Nişantaşı'ndaki dükkanlarını boşalttı!

Başak Dizer ve Deniz Marşan, 2017'de, Nişantaşı'nın en işlek caddesinde Room & Rumours adlı mekan açmışlar, bir sene sonra küçülmeye giderek, Mim Kemal Öke Caddesi'ndeki mağazaya taşınmışlardı. İkili bir ay önce dükkanı sessiz sedasız boşalttı...

Anta ve Freddy türkiyede mağaza mı açtı Haberi

Anta ve Freddy türkiyede mağaza mı açtı

Anta'nın sahip olduğu yüksek teknolojiyle öne çıkan yeni spor ayakkabı koleksiyonu ve dünyada birçok ünlünün tercih ettiği Freddy'nin 2015 Sonbahar-Kış Koleksiyonu, Türkiye genelinde açılacak mağazalarda tüketicilerle buluşacak. 


Bursa'nın ardından Gaziantep'teki Prime Mail AVM içinde bir mağaza daha açıldı. Daha sonraysa İstanbul'da Viaport Venezzia ve Marmara Park içindeki mağazaların açılışı gerçekleştirildi. İstanbul'daki üçüncü mağaza Aralık ayında Capacity'de açılacak. Yıl sonuna kadar Mersin Forum ve Adana Optimum mağazalarının da açılmasıyla mağaza sayısı yediye ulaşacak. Neo Trend, 2016 sonunda mağaza sayısını 20'ye çıkarmayı planlıyor. 


1976'da İtalya'da kurulan Freddy, Kate Beckinsale, Eva Longoria, Britney Spears, Katie Price, Hillary Duff, Abby Clancy, Lea Michele, Hayden Panettiere gibi dünyaca tanınmış isimlerin tercih ettiği aktif moda giyim markası. 


Bursa Kent


Haber Dünya Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Spor markalarından Anta ve Freddy'yi...