02 / 10 / 2024

anta yapı kampanyaları

anta yapı kampanyaları

GYODER'in kampanyasına Ant Yapı da destek vermeye devam ediyor. Ant Yapı, kampanyaya 3 projesiyle destek veriyor. Anthill Residence, Antteras ve Antasya Residence projelerinde yüzde 20 peşinat ile ev sahibi olmak mümkün

DAP Nişantaşı Koru projesinde son dakika gelişmesi!

DAP Gayrimenkul imzası taşıyan Nişantaşı Koru projesinde 405 Ada 110 Parsel A, B, C Bloklar ile 405 Ada 111 Parsel D, E Bloklar ve Bu Parsellere Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Emekliler dikkat! Bankaların promosyon yarışı hız kazandı, banka banka güncel kampanyalar...

Temmuz ayında emeklilere yapılan zamdan sonra, ocak ayındaki maaş artışları için hesaplamalar yapılmaya başlandığı kaydedildi. Emekli maaş zammı ve yılbaşı artışı oranlarına yönelik tahminlerin ardından dikkatler promosyon kampanyalarına yönelmiş durumda.

Nişantaşı'nda milyonluk inşaat projesindeki hata 'İstanbul depreme hazır mı?' sorusunu bir kez daha düşündürdü!

Nişantaşı'nda inşaatı devam eden milyonluk projede yapılan hata 'İstanbul depreme hazır mı?' sorusunu bir kez daha düşündürdü. İşte ayrıntılar...

Renault Mayıs 2024 kampanyalarını peş peşe açıkladı! Ayda 16 bin 667 TL taksitle Captur fırsatı!

Otomotiv devi Renault Mayıs 2024 kampanyalarını peş peşe açıkladı. Söz konusu kampanyalar kapsamında peşinat ödemesi yapıldığı zaman 16 bin 667 TL taksitle Captur sahibi olunabiliyor. 

Araba alacaklara Mayıs 2024 müjdesi! Kampanyalar peş peşe açıklandı, 22 gün sürecek!

Bu ay yeni bir otomobil almak isteyenlerin otomotiv markalarının kampanyaları ile ilgili araştırmalar yapıyor. İşte yüzleri güldüren o kampanyalar...

Yapı Kredi açıkladı! Yapı Kredi'den emeklilere mayıs ayına özel promosyon fırsatı...

Yapı Kredi mayıs ayına özel emekli promosyonları için yeni kampanyalarını duyurdu. Buna göre, Yapı Kredi emekli promosyonları ne kadar oldu? Yapı Kredi emekli promosyon yenileme nasıl yapılır?

Yapı Kredi Mayıs 2024 emekli promosyonunda son dakika! Yeni emekli paketiyle hesaplara maaşa ek 18 bin TL yatırılacak!

SSK ve Bağkur emeklileri tarafından merakla beklenen promosyon kampanyaları için güncellemeler de peş peşe geldi. İşte Yapı Kredi yeni emekli paketi detayları...

Nişantaşı Koru'da son dakika gelişmesi! Bağımsız bölüm sayısı 196'ya çıktı! 

Nişantaşı Koru projesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Projede yeni alınan yapı ruhsatlarının ardından bağımsız bölüm sayısı 196'ya yükseldi. İşte detaylar...

Yapı Kredi'den flaş açıklama. Bunu yapın hemen kazanın

Yapı Kredi'den yeni kampanyaları hakkında flaş bir açıklama geldi. Banka tarafından söylenenleri yerine getiren vatandaşlar hem kendileri kazanacak hem de yakınlarına kazandıracaklar.

Bu para sadece Yapı Kredi müşterilerinin hesabına yatacak! İlaç gibi gelecek bu parayı hemen alın!

Gıdadan teknolojiye, tatilden akaryakıta kadar pek çok sektöre ilişkin kampanyalar düzenleyen Yapı Kredi, giyim sektörüne ilişkin düzenlediği yeni kampanyasıyla müşterilerinin karşısına çıktı. Yapı Kredi, kampanya kapsamında müşterilerine 500 TL Worldpuan hediye edeceğini duyurdu.

Yapı Kredi son kez duyurdu! 31 Temmuz’a kadar adınıza 500 TL tanımlanacak!

Gıdadan akaryakıta, tatilden teknolojiye kadar her alana ilişkin kampanyalar hazırlayarak müşterilerinin yüzünü güldüren Yapı Kredi, şimdi de giyim sektörüne yönelik düzenlediği kampanyayla müşterilerine hediye puan vereceğini açıkladı.

Yapı Kredi’den World Card müşterilerine cep harçlığı! 250 TL tek tek hesaplara yatacak!

Farklı markalarla anlaşarak kampanyalar düzenleyen ve bu sayede müşterilerine bol bol hediye dağıtan Yapı Kredi, yeni kampanyasını duyurdu. Yapı Kredi, başvuru şartlarına uyan World Card müşterilerinin 250 TL kazanacağını açıkladı.

Yapı Kredi müşterilerine çifte müjde! Acele eden kazanacak!

Yapı Kredi, peş peşe düzenlediği kampanyalarına bir yenisini ekledi. Giyim sektörüne yönelik kampanya hazırlayan Yapı Kredi, müşterilerin kampanya doğrultusunda 250 TL kazanacağını duyurdu.

anta yapı kampanyaları Haberi

anta yapı kampanyaları

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği’nin (GYODER) “Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye” kampanyasına Ant Yapı da destek vermeye devam ediyor. Kampanya kapsamında Ant Yapı’nın Anthill Residence, Antteras ve Antasya Residence projeleri için sadece yüzde 20 peşinat ödeyerek daire almak mümkün olacak. 31 Mart’a kadar devam edecek olan kampanya kapsamında ayrıca 60 ay vade seçeneğinde yüzde sıfır faiz, 240 ayda yüzde 0.79 faiz oranı ile banka kredisi imkanı sunuluyor. Ant Yapı’nın kampanyanın geçerli olduğu projeleri şöyle:


‘Karma’ yaşamın kapılarını açıyor

ANT Yapı’nın, Anadolu yakasının yeni ticari ve merkezi bölgesi Ümraniye’de, 1., 2. ve 3. köprü bağlantı yollarına çok yakın bir mesafede konumlanan projesi Antasya Residence, 50 dönümlük alan üzerinde konut, ofis ve alışveriş merkezinden oluşan karma yapının konut ve yaşam alanını...