02 / 05 / 2024

antakya belediye projeleri

antakya belediye projeleri

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, 2 yılda yaptıkları hizmetleri anlattı.Teknik ve Sosyal Belediyecilik olmak üzere iki alanda hizmet ürettiklerini söyleyen Kimyeci'nin 2 yıllık hizmeti ile ilgili anlatımları şöyle:

TOKİ Polemiği... İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: TOKİ projeleri tamamlanmadığı için vatandaş mağdur oluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, TOKİ2nin sunduğu projeleri tamamlayamadığı için vatandaşların mağdur olduğunu iddia etti. İmamoğlu'nun iddiasına Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'dan sert yanıt geldi...

Ekrem İmamoğlu: KİPTAŞ'ın kangren olmuş projeleri vardı, şimdi hepsi çözüldü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu KİPTAŞ ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. , KİPTAŞ'ın kangren olmuş projeleri olduğunu ve şimdi bunların hepsinin çözüldüğünü belirtti. Açıklamanın ardından gözler KİPTAŞ'ın eski Genel Müdürü İsmet Yıldırım'a çevrildi....

Antakya Belediyesi 19 adet arsa, arazi ve zeytinlik satacak!

Hatay İli Antakya Belediye Başkanlığı, Hatay'da yer alan arsa, arazi ve zeytinlikleri satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 5 Ekim tarihinde yapılacak.

Depremin sembolü olarak gösteriliyordu! Antakya'daki o bina da yıkıldı!

Depremin sembolü olarak gösterilen, 15 yıl önce ‘karbon fiberle'' güçlendirildiği için depremlerde dimdik ayakta kalan Antakya Belediye Kooperatif Evleri’ndeki A2 Blok, yenileme çalışmaları kapsamında yıkım kararı verildi. 

Antakya Millet Bahçesi 25 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

81 ilde yeni millet bahçesi projeleri hayata geçirecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Antakya Millet Bahçesi için düğmeye bastı.

Samsun kentsel dönüşüm projeleri, şehrin gelişimine önemli katkı sağlayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, altyapı projelerine 456 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Erzurum'um kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile video konferans yöntemiyle yaptığı toplantıda Erzurum'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı.

Gaziantep projeleri RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nda anlatılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep'te hayata geçirilen önemli projeleri “RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması”nda anlatacak.

Antakya Belediye Meclisi'nde imar konuşulacak! 

Antakya Belediye Meclisi, yarın saat 14.00’de toplanacak. Toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşulacak.

Temel Karadeniz: 5 yılda söz verdiğimiz tüm projeleri yaptık!

5 sene boyunca söz verdikleri tüm projeleri hayata geçirdiklerini söyleyen Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, ilçede hayata geçireceği vizyon projeleri anlattı.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirildi!

Manisa Yunusemre Belediye Başkan Adayı Çerçi, ''Başta TOKİ çalışmalarımız olmak üzere kentsel dönüşüm, yeni sanayi sitesi projemiz olmak üzere önemli mesafeler aldık'' diyerek hayata geçirdiği projeleri anlattı.

Antakya Belediye Meclisi'nde imar konuşulacak!

Bugün saat 15:00'de toplanacak olan Antakya Belediye Meclisi'nde imar konuları konuşulacak.

Antakya Belediye Meclisi'nde imar konuşulacak!

Antakya Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısında imar tadilat teklifleri ve imar komisyon raporu konuşulacak.

antakya belediye projeleri Haberi

antakya belediye projeleri

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, 2 yılda yaptıkları hizmetleri anlattı. Teknik ve Sosyal Belediyecilik  olmak üzere iki  alanda hizmet ürettiklerini söyleyen Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci'nin 2 yıllık hizmet ve geleceğe yönelik planlamalarıyla ilgili anlatımları şöyle:.

      

Asfalt: Bu kapsamda kendi bünyemizde kurduğumuz asfalt şantiyemiz ile şehrimize 64 bin 600 Ton asfalt kullanarak yol yenileme çalışmaları gerçekleştirdik.

      

Parke:  Ayrıca Hatay'ın Büyükşehir olması ile daha da büyüyen Antakya ilçesinin daha önce köy olan tüm mahallelerinde yeni yol çalışmaları gerçekleştirdik. Bağlantı yollar, yeni cadde ve sokaklar, yeni imar yolları gibi ihtiyaç doğrultusunda pek çok hizmet ürettiğimiz şehrimizde bugüne dek 1 Milyon 434 bin metrekare parke döşedik.

      

Stabilize Yol: Parke döşenen yollarımızın yanı sıra açtığımız tüm yeni imar yollarında ve...