19 / 05 / 2024

Antakya ek su deposu

Antakya ek su deposu

Antakya'ya 15 bin tonluk ek su deposu yapılıyor. Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Daire Başkanlığı Karlısu (Karlısu) ve Kisecik Mahallelerini birleştirecek olan yolun çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.

Ünlü ekonomistten konuta ek vergi çıkışı: Konut alanın suçu ne? İnsanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriliyor

Merkez Bankası’nın birden fazla evi olanlar için ilave vergi getirilmesi için iktidara bulunduğu önerinin ardından Ekonomist Tunç Şatıroğlu, “Konut alanın suçu ne, insanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriyor” dedi.

İnşaat mühendislerinden çağrı! Depremin asıl sorumluları ortaya çıkarılsın

6 Şubat depreminin faturası inşaat mühendislerine kesildi. Mühendisler ise asıl suçluların kendileri olmadığını belirterek, gerçek suçluların ortaya çıkarılması çağrısında bulundu.

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek’ten çok konuşulacak açıklamalar! ‘3 yıla azalacak’

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bakanlıklar ve yerel yönetimlerin yenilenebilir enerji ve su verimliliğine yönelik finansman ihtiyaçlarını karşılama konusunda köprü görevi gördüklerini söyleyerek, " Dünya Bankası ile toplam tutarı 895,7 milyon avro olan kredi anlaşması imzaladık” ifadelerini

EYT, 3600 ek gösterge, askerlik borçlanmasında flaş gelişme! Maaşlar nasıl etkilenecek? Resmen açıklandı!

EYT, 3600 ek gösterge, askerlik borçlanmasında bir son dakika gelişmesi yaşandı. Posta Gazetesi köşe yazarı Ekrem Sarısu, bu konularla ilgili merak edilen soruları yanıtladı. Peki EYT, 3600 ek gösterge, askerlik borçlanması maaşları nasıl etkileyecek? İşte ayrıntılar...

Ayçiçek yağı zammında sorumlu kim? Bakanlıktan o isme soruşturma

Tarım ve Orman Bakanlığı, ayçiçek yağı fiyatlarındaki yükselişin hedefinde olan isim Bitkisel Yağ Sanayicileri Derneği (BYSD) Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil için suç duyurusunda bulundu. Bakanlık, gerekçe olarak da yağ stoğu yokmuş gibi algı oluşturulmasını gösterdi. 

Gerçek Evim hakkında suç duyurusu!

600 milyon TL'lik vurgun yapıldığı iddia edilen faizsiz konut şirketi Gerçek Evim hakkında 50 kişi suç duyurusunda bulundu.

Sıfır konut stokunu eritmek için ek teşviklere ihtiyaç var!

GABORAS CEO’su Kurtuluş Altun yaptığı açıklamada ikinci el piyasaların menkulleşme potansiyeline işaret ederek birinci el konut stokunu eritmek için daha kapsamlı ek önlem ve teşviklere ihtiyaç olduğunu söyledi.

Melih Gökçek için suç duyurusu: Ankapark zararı tazmin edilsin!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, kapatılan Ankara Ankapark'ın maliyetine ilişkin bir açıklama yapan eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında suç duyurusunda bulundu.

Can Özçiçek: Hedef 10 bin konut!

Propa Holding’in temelleri 1973 yılında atıldı. 44 yılda yaklaşık 4 bin konut üreten şirket, 20 bin metrekarelik ofis alanını da müşterilerine teslim etti. Grubun CEO’su Can Özçiçek, 2023’e kadar yeni yatırımlarla 6 bin konut üreterek toplam 10 bin konutluk bir portföye ulaşmak istediklerini anlatıy

Can Özçiçek: Yeni proje geliştirmede ihtiyatlı olmalıyız!

Propa İnşaat CEO'su Can Özçiçek, Emlakkulisi.com sektör buluşması toplantısında, yeni dönemde konut sektöründe dikkat edilmesi gerekenleri söyledi...

Adıyaman Belediyesi ek hizmet binasının inşaatı başladı!

Adıyaman Belediyesi, Fen İşleri, Su ve Kanalizasyon İşleri, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri Müdürlükleri ile Saha Amirliği birimlerinin yer alacağı yeni ek binasının inşaatına başladı.

Kredi yapılandırma işlemleri zimmet suçu oluşturmayacak!

Bankaların, batık kredileri yapılandırması, ek kredi vermesi, taksitlendirme gibi işlemleri artık zimmet suçu olarak sayılmayacak.

Sakarya Karapürçek'e 33 milyon TL'lik altyapı yatırımı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Karapürçek için hayata geçirilecek yeni içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hattı projesinde çalışmaların kısa süre içerisinde başlayacağını açıkladı.

Antakya ek su deposu Haberi

Antakya ek su deposu

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Daire Başkanlığı Karlısu (Karlısu) ve Kisecik Mahallelerini birleştirecek olan yolun çalışmalarının sürdüğünü açıkladı. 

Başkanlık, 30 Mayıs 2014 tarihinde başlayan 2 Bin 300 Metrelik yolun açıldığını ve şuan yolun kod seviye çalışmalarının yapıldığını bildirdi. 20 Toygarlı mezarlık alanı yine 20 metre genişliğinde olan yolun 350 metre uzunçalışmalardan çıkarılan hafriyatın da yeni yapılan meteoroloji biMetre genişliğindeki yolun imar planı içerisinde yer aldığını bildiren Fen İşleri Daire Başkanlığı, yolun Karlısu mevkiine de 10 Bin tonluk su deposu yapılacağını ve bu su depolarının HATSU Genel Müdürlüğü tarafından Antakya' ya içme suyu sağlamak amacıyla kullanılacağını duyurdu. 

5 Bin tonluk bir su deposu çalışmalarında da sona yaklaşıldığını müjdeleyen Başkanlık, Kisecik Karlısu yol çalışması luğunda olacağını açık- nası çevre düzenladı. lemesinde kullanıldığını Başkanlık,...