07 / 05 / 2024

Antakya Kaymakamlığından 4 aileye ev

Antakya Kaymakamlığından 4 aileye ev

Antakya Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından gelir durumu düşük 4 aileye yeni ev yapılarak teslim edildi.

4 yıl önceki ev kiraları bugün aidat oldu!

Yeni ev alacaklar ve kiraya çıkacakların yanı sıra otomobil alacaklar da fahiş fiyatlarla karşılaşıyor. Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabından 4 yıl önceye değinerek bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Ev sahibi ve kiracı anlaşmazlığında 4 önemli detay! Ne yapılabilir, ne yapılamaz?

Milyonlarca kiracı ve ev sahibi, hem kira artışı hem de tahliye ile ilgili yapılacakları ve yapılamayacakları araştırıyor. Avukat Esat Özel, X sosyal medya hesabından 4 maddelik önemli bir açıklamada bulundu. İşte o açıklama ve gelen yorumlar...

Özelleştirme dairesi tarafından 4 ildeki taşınmazların nihai pazarlık görüşmesi yapıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından İstanbul, Erzurum, İzmir ve bunun yanı sıra, Muş'daki bazı taşınmazların özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

Kırklareli Belediyesi’nden arsa fırsatı! 4 arsa satılacak!

Kırklareli Belediyesi tarafından 4 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsalar 20 Kasım 2023 Pazartesi günü saat 15.00’da ihale yoluyla satılacak.

O belediye 4 adet arsa satacak! İhale tarihi 7 Kasım!

Afyonkarahisar’a bağlı Bolvadin Belediye Başkanlığı tarafından 4 adet arsa satışa çıktı. 7 Kasım’da satılacak arsalar için kapalı teklif usulü ihale gerçekleştirilecek.

Türkiye, dünyanın en iyi 100 limanından 4’üne sahip!

Dünyanın en eski ve prestijli yayım organı "Lloyd's List" tarafından Kocaeli, Mersin ve Tekirdağ limanlarını ilk 100 liman arasında gösterdi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, konuyla ilgili, "Bu başarı, Türkiye'nin deniz ticaretindeki gücünü bir kere daha gösterdi” şeklinde konuştu.

Aile Bakanlığı 4.337 TL ödeyecek. Hemen alın

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın vatandaşlara yönelik ödemeleri tam gaz devam ediyor. Bakanlık tarafından 4 bin 337 TL tutarında ciddi bir miktar da ödenecek. İşte tutarın detayları...

T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan 4.336 TL para! Banka hesaplarınızı kontrol edin!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Tüberküloz veya SSPE hastalığına sahip olan veya hastalara bakmakla yükümlü olan vatandaşlara yönelik nakit yardım programı başlattı. Başvurusu kabul edilen kişilere, 4.336 TL tutarında ödeme yapılmaktadır.

Aile Bakanlığı'ndan sonra flaş bir ödeme! 4.125 TL verilecek

Aile Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen ödemelerin ardından İŞKUR tarafından da yeni programlar hazırlanmaya devam ediyor. İŞKUR tarafından 4 bin 125 TL ödeme gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

BİST'ten 4 hisseye tedbir kararı

Banka hisseleri üzerinden yaşanan spekülasyonun ardından hisselerde hareketlilik devam ediyor. Borsa İstanbul, yapılan incelemelerin ardından 4 hisseye Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında tedbir uygulanacağını açıkladı. 

Maçka Kaymakamlığı'ndan büyük fırsat! 24 adet gayrimenkul satışı yapılıyor!

Maçka Kaymakamlığı'ndan 24 adet taşınmaz ihale usulü ile satışa sunulacak. Taşınmazlar Ardıçlıyayla, Barışlı, Coşandere, Hamsiköy, Kaynarca, Köprüyanı mahallelerinde yer alıyor. İşte ihaleye ilişkin detaylar...

Kanye West, Kim Kardashian'ın evinin karşı sokağından ev aldı!

Kanye West, boşanma aşamasında olduğu Kim Kardashian'ın evinin karşı sokağından 4,5 milyon dolar bedelle bir satın aldı. 6,6 milyar dolarlık serveti bulunan West'in yeni aldığı evin mütevazı bir seçim olduğuna vurgu yapılıyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 4 ildeki 124 gayrimenkulü yarın satışa çıkarıyor!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 4 ilde bulunan 124 gayrimenkul yarın satışa çıkarılıyor. Gayrimenkullerin satışı için müzayede yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Antakya Kaymakamlığından 4 aileye ev Haberi

Antakya Kaymakamlığından 4 aileye ev

Antakya Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından gelir durumu düşük 4 aileye yeni ev yapılarak teslim edildi.  Büyükdalyan Mahallesi'nde yaşayan 5 çocuklu Gümüş ailesine betonarme, Üçgedik Mahallesi'nde yaşayan 3 çocuklu Sungur ailesi, Tahtaköprü Mahallesi'nde üç çocuklu Bebek ailesi ve Uzunalıç Mahallesi'nde 2 çocuklu Sönmez ailelerine eski ve çökme tehlikesi bulunan evinlerinin yerine prefabrik ev yaptırıldı. Betonarme ve prefabrik evleri sahiplerine bizzat teslim eden Antakya Kaymakamı Eflatun Can Tortop, "Kendileri için prefabrik ev yaptığımız vatandaşlarımız, eski ve çökme tehlikesi bulunan ahşap evlerde yaşıyorlardı. Konut sorunlarına çözüm olarak prefabrik ev yaptırıp bu eve taşınmalarını sağladık" dedi. Vatandaşlar ise kendilerine yardım eli uzatan Antakya Kaymakamı Eflatun Can Tortop'a teşekkür...