28 / 04 / 2024

Antakya mahalle projeleri

Antakya mahalle projeleri

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci Ekinci Mahalle Muhtarı Selim Yılmaz ve mahalle sakinleri ile bir araya gelerek sıkıntılarını dinledi.

Antakya Millet Bahçesi 25 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

81 ilde yeni millet bahçesi projeleri hayata geçirecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Antakya Millet Bahçesi için düğmeye bastı.

Yatay mimari tarzında ve mahalle kültürünü yaşatacak projeleri yapacağız!

Kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Yatay mimari tarzında ve mahalle kültürünü yaşatacak projeleri yapacağız" dedi.

Aksaray'da her mahalleye mahalle konakları inşa ediliyor!

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, belediyenin yaptığı projeleri yerinde inceledi. Dinçer, ''Seçimden önce vatandaşlarımıza Mahalle Konaklarının yapımı için söz vermiştik. Şimdi Yeni Mahallemiz ve Hamide-Alaca Mahallemize Mahalle Konağı ve Sosyal Tesis inşa ediyoruz'' dedi.

Derince İbni Sina Mahalle Konağı hizmete açıldı!

Mahalle kültürünü yeniden yaşatmayı hedefleyen Derince Belediyesi'nin projeleri arasında yer alan İbni Sina Mahalle Konağı açıldı...

Emlak Konut mahalle ölçeğinde dönüşüm projeleri inşa edecek!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, kentsel dönüşüm uygulamalarının önümüzdeki 15-20 yıl inşaat sektörünün büyüme ivmesine katkı sağlayacağını açıkladı. Kurum, kentsel dönüşümde hedefimiz mahalle ve kent ölçeğinde bütüncül projeler üretmek dedi.

Tokat Mahmutpaşa'ya mahalle konağı inşa edilecek!

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu’nun Sosyal Sorumluluk Projeleri arasında yer alan Mahalle Konakları kente değer katıyor.

Karma konut projeleri eski mahalle kültürünü yansıtıyor!

Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Direktörü Soner Keleş, karma projelerin oturum amacıyla konut satın alanlar için de renkli bir yaşam alanı sunduğunu belirtti. Keleş, Eski mahalle kültürünün günümüze uyarlanmış halinde olduğunu söyledi.

Veb Tower'da dikey mahalle konsepti dikkat çekiyor!

İnşa edilen çok sayıda konut projeleri ile Ankara’nın yeni gözde yerleşim yerlerinden olan İncek’in en yeni projelerinden Veb Tower, ‘V’ formlu mimarisi, eşsiz manzarası ve ‘dikey mahalle’ konseptiyle dikkati çekiyor.

Antakya'da dönüşüm projeleri bakanlık onayına sunuldu!

Kentsel dönüşüm gibi büyük bir projeye imza atmaya hazırlanan Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, konu hakkında vatandaşları bilgilendirdi. Kimyeci, kentsel dönüşüm için ilk kazmayı 30 Mart'ta vuracaklarını söyledi.

Nurol Park geleneksel mahalle yaşamı konseptiyle fark yaratıyor!

‘Hayata Yatırım’ felsefesiyle İstanbul’a seçkin yaşam projeleri kazandıran Nurol GYO, şimdiden ‘gözde’ olan projesini hızla tamamlıyor. Nurol Park, özlem duyulan ‘geleneksel mahalle yaşamı’ ile fark yaratıyor.

Kartepe'ye ikinci mahalle konağı inşa ediliyor!

Kartepe’nin geleceğini şekillendirecek 41 vizyon projeleri çerçevesinde mahallelerdeki hizmet kalitesini artırmak amacıyla Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçe halkını mahalle konakları ile buluşturmaya devam ediyor.

Antakya'da 57 mahalleye parke taşı döşenecek!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci Ekinci Mahalle Muhtarı Selim Yılmaz ve mahalle sakinleri ile bir araya gelerek sıkıntılarını dinledi.

Antakya'da 57 mahalleye parke taşları döşenecek!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimveci Ekinci Mahalle Muhtarı Selim Yılmaz ve mahalle sakinleri ile bir araya gelerek sıkıntılarını dinledi. Başkan Kimveci Ekinci Mahallesinde incelemelerde bulundu

Antakya mahalle projeleri Haberi

Antakya mahalle projeleri

Ekinci mahallesinde incelemelerde bulunan Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci yapılan hizmetleri denetlemenin yanı sıra eksikliklerin giderilmesi noktasında ilgili daire müdürleri ile istişare yaptı. 

Muhtar Selim Yılmaz eşliğinde denetimlerini gerçekleştiren Başkan Kimyeci;

"Ekinci mahallemizde bulunan kanallar yaz aylarında koku nedeniyle vatandaşlarımızı rahatsız etmekte. Muhtarımızın bu konudaki sıkıntılarını dile getirmesi üzerine bölgede teknik heyetimizle beraber incelemeler yaptık. Denetimlerimiz sonrasında gördük ki imar planında yol olarak görünen alan bakımsızlık nedeniyle, kanal sularının da etkisi ile kapanarak dere haline gelmiş. Antakya Belediyesi olarak bu konuda lazım gelen ne varsa yerine getireceğiz. Mahallemizi bu pislikten kurtarmanın yanı sıra yoluna da kavuşturacağız. Antakya'mızın sorunlarının en kısa sürede çözülmesi noktasında muhtarlarımızın bu sorunları bizlere rapor etmelerinden müteşekkirim. Bu sayede sorunu birinci ağızdan öğrenerek hızlıca çözüm için çalışıyoruz. Ekinci...