05 / 05 / 2024

Antakya Mobilyacılar Sanayi Sitesi

Antakya Mobilyacılar Sanayi Sitesi

Antakya Mobilyacılar İhtisas Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı 100 işyeri yaptıracak. Keşif bedeli 133 milyon 330 bin TL olarak belirlenen işyerlerinin ihalesi 12 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Mobilyacılardan indirim çağrısına yanıt! 31 Aralık son tarih

İndirim çağrılarının ardından mobilyacılar harekete geçti. Mobilya Dernekleri Federasyonu Başkanı Ahmet Güleç, federasyon üyesi 15 derneğin yıl sonuna kadar mobilyada perakende fiyatlarına zam yapmayacağını belirtti.

Mobilyacılar Avrupa’nın açığını Suudi Arabistan'la kapatacak!

Türk mobilya sektörü, AB pazarında yaşadığı açığı Suudi Arabistan’la kapatmak istiyor. 2023’ün ilk 5 ayında Suudi Arabistan’a 52 milyon dolarlık ihracat yapan mobilyacıların yıl sonu hedefi ise 200 milyon dolar.

Mobilyada ‘yaz’ bereketi! Düğün sezonu ve yazlık alışverişleri mobilya satışlarını canlandıracak!

Mobilyacılar, yaklaşan yaz aylarını iple çekiyor. Düğün sezonunun başlaması birlikte evliliğe adım atacak çiftlerin mobilya alışverişleri şimdiden artarken, yaz aylarında bahçe mobilyalarına olan talebin de artması sektörü iyice hareketlendirecek.

O ilde 119 adet iş yeri yaptırılacak! İhalesi 21 Aralık'ta!

S.S. Mardin Mobilyacılar ve Marangozlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı 119 adet iş yeri yaptıracak.

Niğde Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi'nde 24 adet iş yeri yaptırılacak!

Niğde Bor Ayder Dericiler ve Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı 24 adet iş yeri yaptıracak.

Hatay Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi'nde 183 adet iş yeri yaptırılacak!

Hatay Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği 183 adet iş yeri yaptıracak. 

Sentez Car Motorlu Araçlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sentez Car Motorlu Araçlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta Asya Yılmaz ve Murat Memur ortaklığında kuruldu.

Akn Orman Ürünleri Mimari Yapılar Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akn Orman Ürünleri Mimari Yapılar Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hamdi Akın tarafından kuruldu.

Whıte Rıver Investment Emlak İnşaat Kıymetli Taşlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Whıte Rıver Investment Emlak İnşaat Kıymetli Taşlar Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi  Beylikdüzü’nde  10 bin TL sermaye bedeli  ile Mohammad Mohammadı Aghbolagh tarafından kuruldu.

Maf Değerli Taşlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maf Değerli Taşlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Dursun İpek tarafından kuruldu.

Sanayi alanlarının şehir dışına taşınması dönüşümün önünü açacak!

İzmit Makina İmalatçıları Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi üyeleri, fiziki mekanların üretim kapasitesini karşılamaması sebebiyle taşınıyor. Alınan bu kararla, kentsel dönüşümün önü açılacak...

Türk mobilyacılar Dubai'de AVM açıyor!

MODOKO ve MASKO ile Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'ninortak projesiyle ABD'de açılması planlanan mobilya alışveriş merkezi projesine Dubai de eklendi...

Elmadağ'a mobilyacılar ihtisas OSB kuruluyor!

Ankara mobilya sektöründe merkez üssü olacak. Elmadağ'da kurulan mobilyacılar ihtisas OSB'de 100'den fazla fabrika kurulacak.

Antakya Mobilyacılar Sanayi Sitesi Haberi

Antakya Mobilyacılar Sanayi Sitesi

Antakya Mobilyacılar İhtisas Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı 100 işyeri yaptıracak. Keşif bedeli 133 milyon 330 bin TL olarak belirlenen işyerlerinin ihalesi 12 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşecek.


100 İŞYERİ YAPIM İŞİ İHALE EDİLECEKTİR


Antakya Mobilyacılar İhtisas Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığından:


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Yapı Kooperatifi Başkanlığımızın sorumluluğu altında yapılacak olan Antakya Mobilyacılar İhtisas Küçük Sanayi Sitesine ait 100 işyeri yapım işi, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecektir.

1 - İdarenin Adresi                       :  Yeni Sanayi Sitesi 1. İniş 14. Cad. No: 2 Antakya /HATAY

2 - İhale...