08 / 05 / 2024

Antakya Yeni Devket Hastanesi

Antakya Yeni Devket Hastanesi

Vatandaşları güvenli ve kaliteli ulaşım imkânlarıyla buluşturmak amacıyla hizmetlerine aralıksız bir şekilde devam eden HBB ekipleri, Antakya ilçesine bağlı Yeni Devlet Hastanesi yolunda beton- asfalt çalışmalarına başladı.

Hatay'daki rezerv alan ilanı yeni kentsel dönüşüm mekanizmasının provası olacak!

Yeni kentsel dönüşüm yasası kapsamında Antakya kent merkezi rezerv alan ilan edilmişti. Peki kentsel dönüşüm nasıl yürüyecek? 

MHP'li Lütfi Kaşıkçı'dan Antakya için yeni bir imar planı talebi!

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında Antakya için yeni bir imar planı hazırlanmasını talep etti. MHP'li Lütfi Kaşıkçı'nın konu ile ilgili o açıklamaları...

TOKİ'den Antakya'ya 464 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

TOKİ'den Antakya'ya 464 yeni konut müjdesi geldi. Söz konusu projenin ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Antakya'ya 464 konutluk yeni proje!

250 bin yeni konut için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antakya projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den ucuz konut bekleyen Hataylılar dikkat! Antakya'ya 464 ucuz konut geliyor!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Hatay'ın Antakya ilçesinde 464 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Antakya'da 464 yeni konut inşa edecek! İhalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Antakya'da 464 yeni konut inşa edecek. Konutların yanı sıra dükkanların da yer aldığı projenin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Hatay Antakya'da 464 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Antakya'da 464 yeni konut inşa edecek.

Antakya Millet Bahçesi 25 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

81 ilde yeni millet bahçesi projeleri hayata geçirecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Antakya Millet Bahçesi için düğmeye bastı.

TOKİ, Antakya projesi için düğmeye bastı! 472 yeni konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay Antakya'da 472 yeni konut hayata geçirecek.

Tavuk Dünyası Antakya Palladium AVM’de yeni restoran açtı!

Tavuk Dünyası, uluslararası ödüllere de sahip akılalmaz lezzetlerini Hataylı misafirleriyle şimdi de Hatay’daki 3. yatırımı olarak Antakya Palladium AVM’de hizmete başlayan yeni restoranında buluşturuyor.

Antakya'nın eski stadyum alanına TOKİ projesi!

Hatay Antakya'nın yeni stadyumu tamamlanıyor. Bu durumda atıl durumda kalacak eski stadyum alanına da TOKİ konut projesi inşa edecek.

Antakya'ya yeni köprü!

Antakya Belediyesi Esentepe ve Altınçay Mahalleleri’ni birbirine bağlayacak yaya ve araç köprüsünün yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Antakya Belediyesi yeni projelere hazırlanıyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci her ay periyodik olarak düzenlediği toplantıda basın mensupları ile bir araya geldi. Başkan Kimyeci her ay basın mensupları ile buluşarak, Antakya Belediyesinin yapmış olduğu hizmetlerini aktarmaya devam ediyor.

Antakya Yeni Devket Hastanesi Haberi

Antakya Yeni Devket Hastanesi

Vatandaşları güvenli ve kaliteli ulaşım imkânlarıyla buluşturmak amacıyla hizmetlerine aralıksız bir şekilde devam eden HBB ekipleri, Antakya ilçesine bağlı Yeni Devlet Hastanesi yolunda beton- asfalt çalışmalarına başladı.


ANTAKYA’DA YENİ DEVLET HASTANESİ YOLUNA BETON- ASFALT

Hatay’ın her ilçesinde mevsim koşullarının etkisiyle kullanımı sıkıntılı hale gelen yollarda kent estetiğine yakışır çalışmalarıyla vatandaşların takdirini kazanan HBB, hastane yolu olması dolayısıyla işlek olan yolda beton asfalt çalışmalarının tamamlanmasıyla ulaşımı rahatlatacak.

BAŞKAN SAVAŞ ÖNCÜLÜĞÜNDEKİ HBB EKİPLERİ, İL GENELİNE KALİTELİ VE KALICI HİZMETLER SUNUYOR

Gerçekleştirilen çalışmaların kısa bir süre içerisinde tamamlanacağını kaydeden HBB ekipleri, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın öncülük ettiği özverili ve kararlı çalışmalarla il geneline kaliteli ve kalıcı hizmetler sunmaya devam edeceklerini bildirdi. 

Hatay Büyükşehir...