28 / 04 / 2024

Antalya 2015 projeleri

Antalya 2015 projeleri

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, "G20 Zirvesi için 100 milyon liralık yatırım yaptık. Bunun bize geri dönüşü yaklaşık 200 milyon euro olacak. Tarihin en büyük tanıtım fırsatını yaşadık" dedi.

Mevlüt ​Çavuşoğlu Antalya'daki projeleri anlattı!

Antalya'da temaslarını sürdüren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt ​Çavuşoğlu, Lara bölgesinde bir restoranda düzenlenen programda, Muratpaşa ilçesinde faaliyet gösteren esnafla bir araya geldi.

Antalya Karagöl'ün su sorunu çözüldü!

Kumluca Karagöl Yaylası’nın 100 yıllık su sorunu çözüldü. Kumlucalıların verdiği şükür yemeğine katılarak mutluluklarını paylaşan Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel, “Bu sorunu çözmek boynumuzun borcuydu” dedi.

Antalya'ya 3. Havalimanı geliyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Lütfi Elvan, Habertürk'e açıklamalarda bulundu. Ak Parti'nin Antalya'dan milletvekili adayı gösterdiği Elvan, "2016 yılının ilk yarısında Antalya'dan Eskişehir'e kadar varacak hızlı trene başlamak istiyoruz"

Menderes Türel Antalya projelerini anlattı!

Boğaçayı Projesi, Konyaaltı Sahil Projesi, Cruise Liman Projesi’yle dünyanın en zengin turistlerinin geldiği bir Antalya hayal ettiğini belirten Başkan Menderes Türel, “Bu yatırımlar sizin için. Senin şehrin Antalya diyoruz" dedi

Antalya projeleri CITYEXPO'da tanıtıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, CITYEXPO 5. Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı’nın gözdesi oldu. Büyükşehir standı en çok ziyaretçi çeken stantlar arasında yer aldı. Hayata geçirilen vizyon projeler, Başkan Menderes Türel tarafından tanıtıldı.

İşte Antalya'daki dev projeler!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ''Konyaaltı Sahil Projesi, Boğaçayı Projesi, Cruise Liman, yat limanı ve nehir marinaları, raylı sistem projeleri başladı'' dedi.

Antalya Altınova yolu açılıyor!

Toptancı Hal devamından başlayıp Altınova üzerinden Havaalanı Kavşağı’na bağlanacak 60 metrelik yol çalışmasına başlandı. Yol tamamlandığında, havaalanı yoluna alternatif olacak, Gazi Bulvarı ve Altınova Kavşağı’ndaki trafik rahatlayacak.

Antalya'nın vizyon projeleri MIPIM 2015’te görücüye çıktı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, vizyon projelerini dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM 2015’te dünya vitrinine çıkardı. Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya’yı ve dev projelerini tanıttığı stant ziyaretçi akınına uğruyor.

Antalya'nın simgesi yarışmayla belirlenecek!

Antalya'nın simgesinin yarışmayla seçilmesi, seçilen simgenin Masadağı'nda Antalya'nın tamamını gören bir alanda konuşlandırılması çalışmalarını yürütmesi için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'ye yetki verildi.

Kırsal kesime 100 milyon TL'lik yatırım yapacağız!

Kırsal kesimlerdeki yol ihtiyaçlarını gidermek için makina parkını genişlettiklerini söyleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “2015 senesi içerisinde kırsal kesime toplam 100 milyon Liralık yatırım yapacağız” dedi.

Antalya'daki imar planları herkesin kararı!

Antalya'daki imar planları herkesin kararı. Büyükşehir Belediyesinden Batı Çevreyolu ile ilgili eleştirilere yanıt geldi. Yapılan açıklamada imar planlarına 1 kişi dışında tüm meclis üyelerinin kabul oyu verdiği hatırlatıldı.

Antalya'ya 10 ayda 11,1 milyon yabancı turist geldi!

Antalya'ya 10 ayda 11,1 milyon yabancı turist geldi. Antalya'ya bu yılın ocak-ekim döneminde gelen yabancı ziyaretçi sayısı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 3,7 artarak 11,1 milyon kişiye çıktı.

TOKİ'den Antalya'nın o ilçelerine yüzlerce ucuz konut geliyor! TOKİ Antalya projeleri için düğmeye bastı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya projeleri için düğmeye bastı. Peki TOKİ'nin Antalya projeleri hangi ilçelerde hayata geçirilecek? İşte projelerle ilgili detaylar...

İşte Antalya’nın mega projeleri!

Antalya’da farklı sektörleri kalkındıracak 11 mega projenin inşa ediliyor. İşte Antalya’nın mega projeleri..

Antalya'nın mega projeleri Katar'da tanıtılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “EXPO Turkey by Qatar 2018” Fuarı’na katılmak üzere Katar’agitti. Türel, fuarda Katarlı yatırımcılara Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Tünektepe gibi vizyon projeleri anlatacak.

Antalya'nın vizyon projeleri MIPIM 2017'de tanıtıldı!

Antalya Büyüksehir Belediyesi'nin projeleri Fransa’nın Cannes sehrinde düzenlenen dünyaca ünlü ‘Uluslararası Gayrimenkul Fuarı’ MIPIM’in gözdesi oldu.

Antalya'nın vizyon projeleri makine mühendislerine anlatıldı!

Katılımcı belediyeciliğin Türkiye’deki en güzel örneklerini veren Antalya Büyükşehir Belediyesi, projelerini sivil toplum kuruluşlarıyla paylaşmaya devam ediyor. Büyükşehir’in Antalya’nın geleceğine yön verecek vizyon projeleri makine mühendislerine anlatıldı

Antalya'nın vizyon projeleri ticareti canlandıracak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Doğu Garajı, Nekropol, Balbey, Kent Müzesi projeleri ile Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Konyaaltı Sahili vizyon projelerinin esnafın ticaretini canlandıracağını söyledi.

Antalya hızlı tren projeleri 2017'de tamamlanacak!

Antalya hızlı tren hayaline iki koldan koşuyor. Kenti Eskişehir ve Kayseri üzerinden hızlı tren ağına bağlayacak iki yatırımın etüt projeleri 2017’de tamamlanıyor.

Türkiye'nin en önemli projeleri Antalya'da hayata geçiyor!

Antalya Büyüksehir Belediyesi kentin marka değerine katkı sağlayacak vizyon projeleri ile göz doldurmaya devam ediyor. İşte o projeler...

Menderes Türel, Antalya'daki projeleri anlattı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Salı Grubu’nun iftar yemeğine katılarak Antalya'daki projeleri anlattı. Başkan Türel, çoğu projenin çok önemli olduğunu belirtti.

Antalya'daki dev projeler eleştirilmemeli!

Antalya İleri Gazetesi köşe yazarı olan Umut Özen bugünkü yazısında Antalya'daki projeleri, yatırımları ve hizmetleri değerlendirdi. Özen, Meydan-EXPO raylı sistem projesi inşaatının devam ettiğini belirtti.

Antalya'nın dev projeleri City Expo Fuarı'nda tanıtılacak!

Antalya’da bu yıl 16-18 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 6. Antalya City Expo - Antalya şehircilik ve teknoloji fuarında başta Büyükşehir Belediyesi’nin olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarının Antalya için yapacağı dev projeleri tanıtılacak.

Antalya Kepez 2015'te 37 proje kazandı!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2015'te Kepeze altın yılını yaşattı. Bu yıl içerisinde 37 ayrı projeyi Kepez'e kazandırdı.

2015 Aralık'ta satışa çıkacak konut projeleri!

1 Kasım 2015 Erken Genel Seçimleri sonrasında canlanan inşaat sektörü, yıl bitmeden yeni projelerini satışa sunmaya hazırlanıyor. İşte İstanbul'da satışa çıkacak olan 2015'in son projeleri...

Antalya 2015 projeleri Haberi

Antalya 2015 projeleri

Antalya için tarihi öneme sahip G20 Liderler Zirvesi dün başladı. Dünyanın en güçlü ülkelerinin liderlerinin zirve nedeniyle gelmesi ile Antalya'nın tarihinin en büyük tanıtım fırsatını yaşayacağını belirten Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, bölgenin dünya genelinde tanıtımının yapılacağını söyledi. G20 Zirvesi hazırlıkları için Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı yatırım 100 milyon lirayı geçerken, zirvenin katkısının ise 200 milyon euro'nun üzerinde olacağı yönünde. Başkan Türel, G20 Zirvesi için 31 kilometre yeni yol, 4 bin 900 metre yağmur suyu hattı, 2 köprü inşa ettiklerini anlattı. Türel, "Dünyaca ünlü iki turizm bölgesi Kundu ve Belek, 6.5 kilometre uzunluğundaki yeni yol ile birbirine bağlandı. Daha önce 45 dakika süren ulaşım bu yol ile 4 dakikaya düştü. Altyapı, peyzaj ve yol çalışmaları için 902 kişilik...