30 / 04 / 2024

Antalya 33 tesis yatırımı

Antalya 33 tesis yatırımı

Antalya’da yatırım rekoru kırdıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “Sadece son 6 ayda açılışa hazır hale gelen 33 tesisimiz için belediye kaynağı olarak harcadığımız bütçe yaklaşık 330 milyon lira” dedi.

Döşemealtı Belediyesi arsa ve arazi satacak! Antalya'da arsa ve arazi arayanlar dikkat!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı Antalya Döşemealtı'nda sosyal tesis alanı, arsa ve arazi satacak.

Antalya Aksu'da tesis yapımı ve işletilmesi ihalesi!

Antalya Aksu Belediyesi tarafından, Güzelyurt Şehir Ormanı Mesire Alanına, Sssyal, Kültürel ve sportif projelerin yapımı ve 24 yıl süre ile işletilmesi işi ihale edilecek. Tahmin edilen bedel (ilk yıl kira bedeli) 750 bin TL olarak belirlendi. 

Antalya Döşemealtı'nda 10 milyon TL'ye icradan satılık bina ve arsa!

Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya Döşemealtı'nda yer alan bina ve arsayı 10 milyon 33 bin 330 TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Kepez'de 15 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu ve mağazaları!

T.C. Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Kepez ilçesi, Fabrikalar Mahallesi, 7168 ada 5 parselde yer alan akaryakıt istasyonu ve mağazalarını 15 milyon 33 bin 4 TL'ye satıyor... 

Cavit Arı'dan Antalya’daki PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası satışına tepki!

Antalya’da PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası, 66 milyon 125 bin TL muhammen bedelle kapalı teklif açık artırma usulüyle PTT Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunuldu. CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, "PTT kamp yeri satış listesinden çıkarılmalı" diye konuştu. 

Mimarlar Odası Antalya Şubesi'nden Antalya Gazipaşa'daki yapılaşmaya tepki!

Mimarlar Odası Antalya Şubesi'nden, Gazipaşa ilçesinin 3. derece doğal sit olarak tescilli kıyı şeridinin 'Turizm Tesis Alanı' olarak planlanmasına tepki gösterildi...

Dalaman'da 33.8 milyon TL'ye icradan satılık turizm tesis imarlı arsa!

Ortaca İcra Dairesi Müdürlüğü, Muğla ili, Dalaman ilçesi, Kapıkargın Mahallesi 146 ada 30 ve 32 parsellerde yer alan 1.258,45 metrekarelik turizm tesis imarlı arsayı toplam 33 milyon 808 bin 605 TL'ye icradan satıyor...

Antalya Kaş'a çok amaçlı sosyal tesis!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş'a çok amaçlı sosyal tesis kazandırdı.

Antalya için acele kamulaştırma kararı!

Antalya İlinde Tesis Edilecek Serra Güneş Enerji Santralinin Yapımı kapsamında bazı taşınmazlarda acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

Alanyaspor’a modern tesis kazandırılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Alanyaspor’a modern bir tesis daha kazandırıyor. Yeni tesisin yapım ihalesi 4 Aralık'ta düzenlenecek.

Antalya Manavgat'ta 18 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya İli Manavgat İlçesi Çolaklı Köyü'nde yer alan turizm tesis alanı imarlı arsa ihale ile satılıyor. İhale 16 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Antalya Büyükşehir'den 35.7 milyon TL'lik tesis inşaatı ihalesi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, yapı ve tesislerin inşaası ile alan düzenlemelerin yapılarak yapım-inşaat süresi de dahil olmak üzere 29 yıl süreyle işletilmesi işi ihale ediyor..

Antalya Kepez-Santral projesinde kura heyecanı başladı!

Antalya Kepez ve Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi, içinden geçen raylı sistem hattı, akıllı şehircilik sistemleri, eğitim, sağlık tesisleri, sosyal ve kültürel tesis alanları ve bünyesindeki 260 dönümlük parkıyla Antalya’nın değerine değer katacak.

Antalya 33 tesis yatırımı Haberi

Antalya 33 tesis yatırımı


Antalya’da yatırım rekoru kırdıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “Sadece son 6 ayda açılışa hazır hale gelen 33 tesisimiz için belediye kaynağı olarak harcadığımız bütçe yaklaşık 330 milyon lira” dedi.


Türkiye İl Genel Meclisi Üyeleri Derneği Eğitim Semineri Antalya’da yapıldı. Seminere, Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de katıldı. 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanunu’nun değerlendirildiği seminerin açılışında konuşan Başkan Türel, Antalya’nın hızla değiştiğini, şehre dışardan gelenlerin bunu daha iyi hissettiğini ifade etti. Sadece EXPO 2016 alanı içine hükümet tarafından yapılan yatırımın 2 milyar lira olduğunu vurgulayan Türel, EXPO’yu destekleyen raylı sistem, dere ıslahı, yollar gibi yan unsurlarla toplam 10 katrilyonluk bir yatırım gerçekleştiğini kaydetti. Türel, EXPO’nun Türkiye’nin en yüksek bütçeli projelerinden biri olduğunu ifade...