18 / 05 / 2024

Antalya arıtma projeleri

Antalya arıtma projeleri

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Serik ve Manavgat 'taki arıtma tesislerinden kaynaklanan sorunların çözümü için Antalya Büyükşehir Belediyesi 'ne 3 milyon 200 bin TL'lik ödenek çıkardı.

Antalya'da arıtmaya 50 milyon TL ayrıldı!

Antalya, Yeni Büyükşehir Yasası sayesinde dev bir yatırıma daha kavuşuyor. İlçe belediyelerinin imkanlarıyla artık çözülemez hale gelen arıtma sorunu Büyükşehir Belediyesi'nin 50 milyon liralık yatırımı ile çözülüyor.

Antalya Belek'te de atık su arıtma terfi merkezi yapılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ilçelere yatırımlarını sürdürüyor. Turizm kenti Antalya’nın Belek Kadriye bölgesinde atık su arıtma tesisi terfi merkezi inşaatının yapımı hızla sürüyor.

Kumköy Arıtma Tesisi'nde sona yaklaşıldı!

Antalya’nın Manavgat ilçesi’nde nüfus yoğunluğu ve otel inşaatlarının artmasından dolayı, yetersiz kalan mevcut Atık Su Arıtma Tesisi’nin kapasite arttırma çalışmasında sona yaklaşıldı.

Alanya İçmesuyu Arıtma Tesisi'nin yüzde 79'u tamam!

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yapılan İçmesuyu Arıtma Tesisi'nin yüzde 79'u tamamlandı. Alanya İçmesuyu Arıtma Tesisi inşaatında çalışmalar devam ediyor.

Giresun Atık Su Arıtma Tesisi Projesi halka tanıtıldı!

Giresun Belediyesi tarafından 2013 yılında hazırlanan ve 2015 yılında teknik onay alan AB Altyapı Entegre Su Projeleri kapsamında, Teyyaredüzü Mahallesi Batlama Mevkiinde yapılması planlanan Atık Su Arıtma Tesisi Projesi halka tanıtıldı.

Kemer Atıksu Arıtma Tesisi'nin halk toplantısı 23 Mart'ta!

Antalya Su ve Atıksu Genel Müdürlüğü tarafından, Antalya Kemer'de Kemer Atıksu Arıtma Tesisi Projesi'nin yapımı için 23 Mart Çarşamba günü saat 11:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Belek arıtma tesisleri devredildi!

Belek turizm bölgesinde bulunan ve Belek 1 ve Belek 2 arıtma tesisleri Büyükşehir Belediyesi Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü'ne (ASAT) devredildi

Antalya'ya 2 yeni arıtma tesisi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi'nin açılışına Mevlüt Çavuşoğlu, Menderes Türel, Faruk Karaçay ve vatandaşlar katıldı.

Manavgat ve Serik Atıksu Arıtma Tesisleri açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından toplam 60 milyon liralık yatırımla tamamlanan, Manavgat ve Serik Atıksu Arıtma Tesisleri törenle hizmete açıldı.

Manavgat ve Serik Atıksu Arıtma Tesisleri hizmete açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından toplam 60 milyon liralık yatırımla tamamlanan Manavgat ve Serik atıksu arıtma tesisleri açıldı.

Manavgat ve Serik arıtma tesisleri açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Manavgat ve Serik arıtma tesisleri, düzenlenen törenlerle açıldı. Mevlüt Çavuşoğlu, turizm kenti Antalya için denizin temiz olmasının çok önemli olduğunu, bu nedenle arıtma tesislerine ayrı bir önem veri

Antalya Manavgat ve Serik Atıksu Arıtma Tesisleri hizmete açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından toplam 60 milyon liralık yatırımla tamamlanan, Manavgat ve Serik Atıksu Arıtma Tesisleri törenle hizmete açıldı.

Manavgat ve Serik Atıksu Arıtma Tesisleri açıldı!

60 milyon liralık yatırımla tamamlanan, Antalya sahillerinin geleceğini kurtaracak Manavgat ve Serik Atıksu Arıtma Tesisleri törenle hizmete açıldı, açılış törenine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de katıldı

Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi hizmete açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen ve kapasite artırımına gidilen Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi düzenlenlenen tören ile açıldı.

Antalya arıtma projeleri Haberi

Antalya arıtma projeleri


Belek turizm bölgesinin sorunları Regnum Carya Golf & SPA Resort Otel'de düzenlenen toplantıda masaya yatırıldı. Toplantıya, Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Adnan Aslan, Türkiye Otelciler Federasyonu Başkanı (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Yusuf Hacısüleyman, Belek Turizm Yatırımcıları Ortak Girişimi (BETUYAB) Başkanı Cemil Uğurlu ve turizm sektörü temsilcileri katıldı.


ALAN YÖNETİM MODELİ


Toplantıda, Belek turizm merkezinin ulaşım, enerji, çevre, güvenlik gibi altyapı sorunlarıyla su sporları parkur alanlarının kiralanması gibi turizmde karşılaşılan sorunlar masaya yatırıldı. Toplantıda, bugüne kadar çok defa gündeme gelen elektrik hatlarının yer altına alınması, yolların iyileştirilmesi, yürüme ve bisiklet yollarının yapılması, güvenlik kamera sistemi gibi tüm altyapı sorunlarının bütüncül olarak planlanması gerektiğinin üzerinde duruldu. Farklı kurumlara ait yetkilerin bir...