05 / 05 / 2024

Antalya arsa satışları

Antalya arsa satışları

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 15 ayrı taşınmazı ihale yolu ile satışa çıkartırken, Akseki Belediyesi ile SGK'da iki ayrı taşınmazını satmaya hazırlanıyor.

Bodrum'a Avrupa ve Ortadoğu yatırımcılarından büyük ilgi! Gayrimenkul satışları yüzde 15 arttı! 

Bodrum'da gayrimenkul satışları son yıllarda sürekli olarak artıyor. 2023 yılında bölgede gerçekleşen konut ve arsa satışları, bir önceki yıla göre yüzde 15 artış gösterdi. Bodrum özellikle Avrupa ve Ortadoğu yatırımcılarının ilgi odağı haline geldi.

Milli Emlak arsa satışları açıklandı: İki ilde 4 arsa ile 3 arazi satılacak! 

Trabzon Araklı ve Afyonkarahisar Evciler'de yer alan 3 arsa ile 4 arazi satılıyor. Milli Emlak arsa satışları açıklandı. İşte tüm detaylar...

İki şehirdeki 40 arsa ve arazi satılıyor: Milli emlak satış ve arsa satışları tek tek açıklandı! Tarihlere dikkat!

Bitlis Milli Emlak ve Van Milli Emlak, 40 adet arsa ve araziyi satışa sundu. Peki iki şehirdeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar... 

Yabancılar konutlarını satıyor, Avrupalı Türkler arsa alıyor! Arsa satışları resmen rekor kırdı!

Yabancılar yatırım yaptığı konutları satarken, Avrupalı Türkler arsa almaya başladı ve arsa satışları rekor kırdı. İşte konut sektöründeki son durum...

Yatırımcılar dikkat! Ankara ve bir ilde daha 36 arsa satılıyor!

Ankara ve Afyonkarahisar'da yer alan 36 adet arsa satışa çıkarıldı. Yatırımcıların merakla beklenen arsaların satış ihaleleri 27 Şubat ve 29 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı!

Yükselen konut fiyatlarının, sektörü istenmeyen bir seviyeye taşıdığına dikkat çeken Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır ''Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı'' dedi.

Yatırımcılar dikkat! Antalya ve Isparta'da 12 arsa satılacak!

Antalya ve Isparta'da yer alan 12 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 13 Şubat ve 15 Şubat tarihlerinde yapılacak.

İzmir ve Antalya'da satılık 7 arsa! İmarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

İzmir ve Antalya'da yer alan 7 arsa satışa çıkarıldı. İmarlı arsaların satış ihaleleri 6 Şubat ve 7 Şubat'ta yapılacak.

Arsa ve arazi satışlarında ibre tersine döndü! O bölgede satışlar rekor kırdı!

Konut satışlarının azaldığı şu günlerde arsa ve arazi satışlarında ibreler tersine döndü. Özellikle Marmara bölgesinde arsa satışları rekor kırdı. 

İstanbul ve Antalya'da 8 arsa satılacak! 

İstanbul ve Antalya'da yer alan 8 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 25 Ocak ve 1 Şubat tarihlerinde yapılacak.

İzmir Foça ve Antalya Aksu'daki 13 adet arsa satılıyor! Belediyeler tarihleri açıkladı! 

İzmir Foça'da ve Antalya Aksu'da yer alan toplam 13 adet arsa satılıyor. Peki İzmir ve Antalya'da satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? İhaleleri ne zaman? 

O ilde Belediyeler arsa satışlarını hızlandırdı! En ucuzu 125 bin Türk Lirası!

Elazığ'da, Belediyeler arsa satışlarına hız verdi. Aralık ayı içinde 13 arsasını ihaleyle satışa sunan Elazığ Belediyesi'nden sonra Yurtbaşı Belediyesi de arsa satışı yapacağını açıkladı. İşte o arsaların fiyatları...

Gaziantep'te 36 milyon TL'ye arsa satılıyor!

Gaziantep Şahinbey'de 36 milyon TL'lik arsa satışa sunuluyor. Peki Gaziantep'teki arsanın büyüklüğü kaç metrekare? İşte ayrıntılar...

Antalya arsa satışları Haberi

Antalya arsa satışları

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 15 ayrı taşınmazı ihale yolu ile satışa çıkartırken, Akseki Belediyesi ile SGK'da iki ayrı taşınmazını satmaya hazırlanıyor. 


Belediyeler, yeni hizmet ve yatırım yapmak adına mülkiyetlerinde bulunan taşınmazlarını satarak ek bütçe elde etmeye devam ederken, zaman zaman hazine arazilerini satan Defterdarlığın yanı sıra Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) da taşınmaz satışlarına başladı. Büyükşehir Belediyesi, mülkiyetinde bulunan 15 ayrı taşınmazı satışa çıkartarak, yaklaşık 4 milyon lira gelir etmeyi planlıyor. 


Akseki Belediyesi de Sulh Hukuk Mahkemesi kararı ile arsa satışı yapacak. SGK ise Konyaaltı İlçesi nde iki ayrı taşınmazı satarak yaklaşık 500 bin lira gelir elde edecek. 

Büyükşehir Belediyesi, kentin turistik bölgesi olan Kemerağzı Mahallesi ' nde ticari kullanımlı 3 ayrı arsayı, Gebizli Mahallesi 'nde ticaret ve konut kullanımlı arsayı, Akseki ilçesi Cevizli...