29 / 04 / 2024

antalya asfalt yatırımları

antalya asfalt yatırımları

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli’nin Çomaklı Mahallesi yolunu sıcak asfaltla buluşturuyor.

Antalya Manavgat'ın yolları yenileniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların asfaltlanmasını istediği Manavgat’ın Değirmenözü mahallesi yolunda hazırlıklara başladı.

Antalya Akçatı’ya emisyonlu asfalt!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, daha önce genişleterek, alt yapısını hazırladığı Alanya’nın Akçatı mahallesi yolunda asfalt çalışmalarına başladı. Diğer asfalt türlerine göre daha kalın olan emisyonlu asfalt yöntemi ilk kez kullanıldı.

Antalya Büyükköy Mahallesi sıcak asfaltla tanıştı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli Büyükköy mahallesinin 7.5 kilometrelik grup yolunu sıcak asfaltla buluşturuyor.

Antalya Kızıldağ asfalta kavuştu!

Antalya Büyükşehir, Manavgat ilçesine bağlı Kızıldağ Mahalle yolunu sathi kaplama asfalt ile buluşturdu. Yapılan çalışmalarla birlikte 11 kilometre uzunluğundaki mahalle yolu tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacak.

Kemer Beycik'in yolları asfaltlanıyor!

Kemer’in Beycik Mahallesi’nin 6 kilometrelik yolu asfaltlanıyor. Vatandaşlar, kısa süre sonra tozdan kurtulup kaymak gibi yola kavuşacak

Antalya Yalçıdibi'nin yolları asfaltlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya’nın dört bir yanında asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Manavgat’ta Boztepe, Karakaya Mahalleleri grup yolunu asfaltlayan ekipler şimdi de Yalçıdibi'ni sıcak asfaltla tanıştırdı.

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı! İstanbul, Antalya ve Ankara gözde oldu!

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2022 yılı ilk üç aylık dönemi itibariyle yabancıların vatandaşlık edinimi için Türkiye’de  gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. İşte o veriler...

Yabancıların gayrimenkul yatırımlarının yüzde 22,1'i vatandaşlık için!

Ülke genelindeki vatandaşlık edinimi için yabancı yatırımında İstanbul, Antalya ve Ankara ilk üçe yerleşirken, Megakent İstanbul’daki yabancı yatırımlarında da Esenyurt, Beylikdüzü ve Başakşehir ilk üçte bulunuyor.

Konaklama yatırımlarında İstanbul ve Antalya'nın ağırlığı sürüyor!

Türkiye Otelciler Birliği'nin (TÜROB) tarafından yapılan araştırmaya göre, konaklama sektörü yatırımlarında 9 ayda proje sayısında düşüş olurken, yatırım tutarı yüzde 7,5 oranında arttı

Yeni otel yatırımları ile 2 bin 397 ek istihdam sağlanacak!

Konaklama yatırımlarında yılın ilk 4 ayında proje sayısında düşüş yaşanırken, toplam yatırım tutarı TL bazında artış gösterdi. Antalya, İstanbul ve Muğla, en fazla yatırım talebi gören ilk üç il oldu.

Antalya otel yatırımlarına doydu!

Cornelia Diamod Genel Müdürü Zafer Alkaya, turizm sektöründen ve Antalya bölgesindeki yatırımlardan bahsetti.  Alkaya, ''Antalya’nın yeni yatırıma ihtiyacı yok. Sadece Antalya’da 600 kadar 5 yıldızlı otel var'' diye konuştu.

Isparta'da köylere sıcak asfalt yatırımları başlıyor!

Isparta İl Özel İdaresi, 2017'de köylere sıcak asfalt yatırımına başlıyor. İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, 2017 ve 2018'de toplam 500 km köy yolunun sıcak asfaltla kaplanacağını söyledi.

Antalya Kepez'e yeni yatırımlar geliyor!

Kepez Belediyesi, Büyükşehir Yasası ile mahalle statüsü kazanan köylere semt spor sahası, muhtar evi, alt ve üst yapı yatırımları yapmak için gerekli çalışmalara başladı.

Hüseyin Güney: Alanya’da büyük yatırımlar başlayacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Turizm sezonunun ardından Alanya’da büyük yatırımlar başlayacak" dedi.

Menderes Türel, Antalya projelerini ve yatırımlarını anlattı!

SALI Sanayici ve İşadamları Grubu'nun iftar programına katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kente kazandıracakları yatırımları ve projeleri anlattı.

DSİ Antalya'da 10 yılda yapılan yatırımların bir buçuk katı yatırım yaptı!

DSİ geçen iki yılda Antalya'ya son 10 yılda yapılan yatırımların bir buçuk katı yatırım yaptı. Yıllık yatırım projesi sayısı da 50'den 123'e çıktı.

Antalya, gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi oldu!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kentte hayata geçirilen yatırımlar ile bir önceki yıla göre konut fiyatlarında en çok artış yaşanan şehir olduğunu söyledi.

Antalya'da konut yatırımları geriledi!

ATSO Başkanı Davut Çetin'e göre yatırımların Türkiye ortalamasından veya üç büyük ilden daha fazla gerilemesi, turizm ve tarım sektöründe geçen yıldan başlayan gelir kayıplarının da sonucu.

Antalya otel yatırımlarında ilk sırada yer alacak!

Konaklama sektörü, ocak-nisan döneminde, sabit yatırımı toplam 1,32 milyar lira olan 94 yeni proje için yatırım teşviği aldı. Sabit yatırımın yüzde 36'sı Antalya için planlandı.

antalya asfalt yatırımları Haberi

antalya asfalt yatırımları


Antalya Büyükşehir Belediyesi, ‘asfaltsız yol kalamayacak’ sloganıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, Korkuteli İlçesi’ne bağlı Çomaklı Mahallesi’nin yolunu sıcak asfaltla kaplıyor. Zaman içinde deforme olan, oldukça bozuk durumdaki yolda bir süredir alt yapı ve onarım çalışmaları yürütülüyordu. Bakım onarım çalışmalarının ardından 6 buçuk kilometrelik yolda sıcak asfalt çalışması başlatıldı. Çomaklı, kaliteli sıcak asfaltla tanışacak. 

BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Korkuteli Koordinatörü Mahmut Bilgiç ve Çomaklı Mahalle Muhtarı Veli Deniz ile birlikte sıcak asfalt kaplama çalışmalarını yerinde inceledi. Muhtar Deniz, mahalle sakinlerinin çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.  İsa Akdemir, asfalt sezonuna hızlı bir giriş yaptıklarını belirterek, Antalya’da asfaltsız yol bırakmamak için gece gündüz çalışmalara devam ettiklerini söyledi.


Antalya Büyükşehir...