05 / 05 / 2024

Antalya beş yıldızlı otel

Antalya beş yıldızlı otel

Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, ALTİD ve AKTOB işbirliği ile Antalya'daki tüm ortaokul ve liselerin okul birincilerini ödül olarak 5 yıldızlı otele tatile gönderiyor.

Cağaloğlu’ndaki 50 yıllık iş hanı, 3 yıldızlı otel oluyor! 94 odalı otel için çalışmalar başlıyor!

Seyhun Turizm, Fatih Alemdar Mahallesi Himaye-i Etfal Sokak'ta bulunan iş hanını 3 yıldızlı otele çeviriyor. İstanbul'un göbeğindeki 94 odalı otel için çalışmalar başlıyor..

Türkiye'nin ilk beş yıldızlı oteli yıkılıyor...

Türkiye’nin ilk beş yıldızlı oteli Çınar Otel, yıkılma ile  karşı karşıya kalmış durumda. Yapıldığı sene 16 milyon liraya mal olan otelden yolu geçenler anılarını anlattılar. İşte haberin detayları...

Antalya'da milli park alanına beş yıldızlı otel yapma talebi! Bakanlığa resmen başvuru yapıldı!

Erkan Güral’ın şirketi NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Anonim Şirketi,  Antalya’da “milli park alanı”nda beş yıldızlı otel işletmek için Bakanlığa başvuruda bulundu.

Doğuş Grubu'ndan Hırvatistan'a 120 milyon euroluk beş yıldızlı otel! 202 yıllık Marashka binası 'Hyatt Regency' olacak!

Hırvatistan'daki Marashka fabrika binasını 2015 yılında satın alan Doğuş Grubu, binaya 120 milyon euro yatırımla 133 odalı beş yıldızlı ''Hyatt Regency'' markasıyla hizmet vermeye hazırlanıyor.

Port Nature Otel oda sayısını artırıyor! Antalya'daki 5 yıldızlı otel toplam 18 milyar 890 milyon TL'ye mal olacak! 

Antalya İli, Serik İlçesi, Boğazkent Mahallesi, 273 ada, bir parsel üzerinde Aras İnşaat tarafından yapılan Port Nature Otel’de kapasite artışına gidiliyor. Antalya'daki 5 yıldızlı otel toplam 18 milyar 890 milyon TL'ye mal olacak.

Antalya'ya 4 yıldızlı, 221 milyon 874 bin TL'lik yeni otel geliyor!

Sirkeci İplik Tekstil Petrol Ürünleri Transmarin Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi otel projesi için düğmeye bastı. Antalya'ya 4 yıldızlı 221 milyon 874 bin TL'lik yeni otel geliyor...

Ücretsiz 5 yıldızlı halk plajı sayısı 35'e çıkacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kültür ve Turizm Bakanlığı, tatilcilerin gözde şehirleri arasında yer alan Antalya'da 2 bin 600 şezlong kapasiteli Küçük Çaltıcak Ücretsiz Halk Plajı'nı hizmete açacak, böylece 5 yıldızlı halk plajı sayısı 35'e ulaşacak...

5 yıldızlı otel icradan satılacak! İşte dudak uçuklatan fiyatı

Antalya'nın Kemer ilçesinde 11 bin metrekare alan üzerine kurulu 5 yıldızlı otel icradan satılacak. İşte denize sıfır konumdaki Palmet Beach Resort Hotel'in özellikleri...

Barnathan Apartmanı 5 yıldızlı otel olacak!

Nar Yatırım, Barnathan Apartmanı'nın özgün kimliği koruyarak rezidans ve butik otel olmak üzere projelendirdi. Beş yıldızlı otel olarak planlanan Barnathan'ı da Merroddi markasıyla işletecekler. 

Özak GYO'dan Antalya'ya 5 yıldızlı otel projesi!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), turizmde hedef büyüttü. Bölgeye 5 yıldızlı otel yatırımı yapacak şirket, projesinin inşaat yapı ruhsatını aldı.

Manavgatlı vatandaşlar 5 yıldızlı otelin tesislerini yıktı!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 5 yıldızlı otelin günübirlik alanı işgal ettiğini iddia eden, aralarında muhtarların da olduğu 5 mahalleden yaklaşık 100 kişi otele ait tesisleri yıktı.

Kayseri Yemliha'ya beş yıldızlı sosyal tesis!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezi ve ilçelerin yanı sıra mahallelere de beş yıldızlı sosyal tesisler inşa ediyor.

Hilton 43 yılda 19 adet 5 yıldızlı otel açtı!

Hilton 43 yılda 19 adet 5 yıldızlı otel açtı. Hilton İstanbul Bosphorus Hotel Elmadağ'daki çalışma yaşamı 43'üncü yılına giren Hasan Sabuncu, kariyeri boyunca 13 ülkede açılan 19 beş yıldızlı otelin faaliyete geçmesinde bizzat görev aldı...

Antalya beş yıldızlı otel Haberi

Antalya beş yıldızlı otel

Büyükşehir Belediye başkanı Menderes Türel, "Ailelerimiz çocuklarıyla gurur duysun. Projemiz tüm öğrencilerimize hayırlı olsun" dedi. Büyükşehir Belediyesi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, ALTİD ve AKTOB işbirliği ile okullarında yarı yıl dönemini birinci olarak tamamlayan yüzlerce öğrenci aileleriyle birlikte 5 yıldızlı otelde 3 gün tatil yapacak. 3'bine yakın veli ve öğrenci'nin ağırlanacağı bu dev proje için protokol imzalandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada, "Projemiz Türkiye de tek ve ilk kez uygulanan proje. İnsana temas eden projeleri likte 5 yıldızlı otel de tatil yapacak. Bu sayı aileleriyle birlikte 3 bin'e ulaşacak. Büyükşehir Belediyesi proje ortaklarıyla projenin altına imza attı. 


Büyükşehir'den dev proje 

Okullarının ilk yarı yıl bölümünü birincilikle bitiren öğrencilere aileleriyle birlikte 3 gün 5 yıldızlı otel de tatil yapma fırsatı tanıyoruz....