24 / 06 / 2024

antalya bienali

antalya bienali

Türk seramik sektörünün jenerik markası Kalebodur, 56 yıllık köklü geçmişiyle Türk mimarisinin yanında olup, toplumu ve mimarlığı ilgilendiren değerlerimize sahip çıkma misyonu ile projeler üretiyor.

2015 Uluslararası Mimarlık Bienali gerçekleşti!

Mimarlar Odası Antalya Şubesi'nin düzenlediği 2015 Uluslararası Mimarlık Bienali kapsamında 'Antalya Geleceğini Tartışıyor' konulu panel düzenlendi. Oturumu Mimarlar Odası Antalya Şubesi Osman Aydın yönetti.

3. Uluslararası Mimarlık Bienali'nde mülteciler konusu ele alınacak!

Antalya III. Uluslararası Mimarlık Bienali etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek sempozyumda mimarlar, ‘mülteciler için ne yapabiliriz’ konusunu ele alacak.

Üçüncü Uluslararası Mimarlık Bienali başladı!

Mimarlar Odası Antalya Şubesi'nin bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiği IABA - Uluslararası Mimarlık Bienali başladı.

3. Uluslararası Mimarlık Bienali 16 Eylül’de başlayacak!

Mimarlar Odası Antalya Şubesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Uluslararası Mimarlık Bienali, 16 Eylül’de başlayacak.

Antalya 3. Uluslararası Mimarlık Bienali neden ertelendi?

Antalya'da 5 Eylül'de düzenlenmesi planlanan 3. Uluslararası Mimarlık Bienali terör olayları nedeniyle ertelendi. Mimarlar Odası Antalya Şubesi, üç yılda bir yapılan Dünya Kongresi'nin 2023 yılında Antalya'da yapılması için çalışmalarına devam ediyor.

Antalya Mimarlık Bienali 16 Eylül'de başlıyor!

Mimarlar Odası Antalya Şubesi'nin bu yıl üçüncüsünü gerçekleştireceği Mimarlık Bienali'nin teması, 'Mimarlıkta Geleceği Düşünmeli olarak belirlendi. 16 Eylülde başlayacak bienal, 30 Ekim'e kadar devam edecek.

3. Uluslararası Mimarlık Bienali Antalya'da düzenlenecek!

3. Uluslararası Mimarlık Bienali, "Geleceği Düşünmek" temasıyla 16 Eylül-25 Ekim tarihlerinde Antalya'da düzenlenecek. Aydın, organizasyonun Kaleiçi Yat Limanı, Cumhuriyet Caddesi ve Haşim İşcan Mahallesi'ni kapsayan bölgede gerçekleşeceğini belirtti.

Mimarlar Antalya'da geleceği tartışacak!

Mimarlar Odası Antalya Şubesi'nin bu yıl üçüncüsünü gerçekleştireceği Mimarlık Bienali'nin teması, 'Mimarlıkta Geleceği Düşünmek' olarak belirlendi. 16 Eylülde başlayacak bienal, 30 Ekim'e kadar devam edecek

2013 Uluslararası Mimarlık Bienali Antalya'da başladı!

7 Ekim'e kadar devam edecek olan Uluslararası Mimarlık Bienali Mimarlık Odası tarafından düzenleniyor. Bienal'in açılış konuşmalarını Antalya Vali yardımcısı Recep Yüksel ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın yaptı..

Antalya'da Türkiyenin ilk mimarlık bienali yapılıyor!

Mimarlar Odası Antalya Şubesi Başkanı Osman Aydın, Türkiyenin ilk mimarlık bienalinin Antalyada yapıldığını belirterek, "Önümüzdeki 15 yıllık süreçte turizm mimarlığının en canlı yaşanacağı kentlerden biri Antalya olacak." dedi

Antalya'da IABA Uluslararası Mimarlık Bienali yapılacak!

Antalya Mimarlar Odası, ulusal ve uluslararası katılıma açık IABA Uluslararası Mimarlık Bienalinin birincisini 26-27-28-29 Ekim 2011 tarihlerinde Antalyada gerçekleştirmeye hazırlanıyor

Antalya'da Uluslararası Mimarlık Bienali'nin ilki yapılacak!

Dünya Mimarlık Kongresi 'ne evsahipliği  yapmayı hedefleyen Mimarlar Odası Antalya şžubesi, bu kapsamda, 26-29 Ekim tarihlerinde Uluslararası Mimarlık Bienali 'nin ilkini gerçekleştirecek

Antalya Limanı'nın yolcu salonu yenilenecek

Antalya Limanı'nda yolcu salonunun yenileneceği ve yaklaşık altı ay sürecek çalışmalar sırasında gelen yolculara çadırda hizmet verileceği bildirildi

antalya bienali Haberi

antalya bienali


Kalebodur'un, toplumu ve mimarlığı ilgilendiren değerlere sahip çıkma misyonuyla düzenlediği "Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor" isimli toplantı dizisinin yeni buluşması Antalya’da gerçekleşiyor. Mimar, sosyolog, yazar, gazeteci ve düşünürler ile bir araya gelerek toplumu yakından ilgilendiren konularda tartışma platformu oluşturmayı hedefleyen Kalebodurla Mimarlar Konuşuyor’un son toplantısında, Zekai Görgülü'nün moderatörlüğünde Abdi Güzer, Cüneyt Özdemir, Emre Arolat ve Nevzat Sayın, mimaride "Şablon / Template" konusunu tartışacaklar.



Türk seramik sektörünün jenerik markası Kalebodur, 56 yıllık köklü geçmişiyle Türk mimarisinin yanında olup, toplumu ve mimarlığı ilgilendiren değerlerimize sahip çıkma misyonu ile projeler üretiyor. Kalebodur’un bu misyonla başlattığı "Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor" başlıklı toplantılar dizisinin sonuncusu Antalya Bienali kapsamında hayata geçiyor.


“Şablon/Template” konusunun ele alınacağı söyleşide; son dönemde mimaride çok tartışılan konulardan biri daha Kalebodur ile öne çıkacak… 


Sanal gerçekliğin ivmelendirdiği...