04 / 05 / 2024

antalya çağrı 1 apartmanı kaçak mı

antalya çağrı 1 apartmanı kaçak mı

Akdeniz Manşet Gazetesi’nde Antalya’nın Meltem Mahallesi Çağrı-1 Apartmanı ile ilgili 29 Mayıs 2013 tarihlerinde yayımlanan “O binada kaçak iddiası” haberi üzerine devletin ilgili kurumlarının binayı incelemeye aldığı öğrenildi...

Şehir Plancıları Odası'ndan imar planı çağrısı: Ranta değil, doğayla barışık yaşamaya uygun alanlar seçilmeli!

Antalya Şehir Plancıları Odası yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli depremlerin 1. yıl dönümünde, benzer felaketlerin tekrar yaşanmaması için acil önlemlerin alınması çağrısı yaptı.

Bakan Bolat açıkladı, emlak ve oto satışlarında manipülatif çabaları ağır cezalar geliyor

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 1 Kasım 2023 tarihinde yürürlüğe girecek olan yönetmelikle emlak ve oto satışlarında sahte isimler ve hesaplarla ücretleri arttırmak için yapılan manipülatif çabaların ağır bir şekilde cezalandırılacağını kaydetti.

Siemens’ten fırın almak isteyenlere müjde! iQ500 Ankastre Fırın’a tam 1.000 TL indirim geldi!

Siemens’ten evine fırın almak isteyenlere müjde geldi. Siemens, düzenlediği kampanya kapsamında iQ500 Ankastre Fırın’a tam 1.000 TL indirim yaptı.

Garanti BBWA müşterilerine önemli çağrı! 1.000 TL hesaplara yatırılacak!

Müşterilerini sevindirmek ve yeni müşteri kazanmak için peş peşe kampanya açıklaması yapan Garanti BBWA, yeni bir kampanya duyurusu daha yaptı. Garanti BBWA, kampanya kapsamında bin TL’nin hesaplara yatırılacağını duyurdu.

Dolar 11 gün sonra böyle olacak! Amerika Merkez Bankası resmen açıkladı! 1 doları bile olanlar hemen baksın

Dün 20,380 TL'den kapanış yapan dolar kuru bayramın birinci gününe yükselişle başladı. Dolar kurunun ne kadar olacağı yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Dolar 11 gün sonra böyle olacak! Amerika Merkez Bankası resmen açıkladı! 1 doları bile olanlar hemen baksın!

Gram altının peş peşe geleceği rakamlar resmen açıklandı! 1 gram bile altını olanların adeta ayakları yerden kesildi!

Yatırımcılar tarafından en çok tercih edilen yatırım araçları arasında başı çeken gram altının peş peşe geleceği rakamlar resmen açıklandı. 1 gram bile altını olanların adeta ayakları yerden kesildi.

Depremin maliyeti 1 trilyon lira mı olacak? 227 bin 27 bina acil yıkılacak, ağır hasarlı ve yıkık!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin maliyeti oldukça ağır. Depremin maliyeti 1 trilyon lira mı olacak? 227 bin 27 bina acil yıkılacak, ağır hasarlı ve yıkık!

Bakan Kurum az önce duyurdu! İşte yıkık ve ağır hasarlı bina sayısı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından incelenen 1 milyon 728 bin binanın kaç tanesinin yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı olduğu ortaya çıktı. İşte o rakamlar…

Gram altının 1.160 TL olacağı tarih açıklandı! 1 gram bile altını olanlar hazır bekliyor! Çabuk planınızı yapın 

Gram altının 1.160 TL olacağı tarih açıklandı! 1 gram bile altını olanlar hazır bekliyor! Çabuk planınızı yapın...

11 şehirdeki 1 milyon 430 bin 363 bina incelendi: 144 bin 595 bina ağır, 34 bin 747 bina orta hasarlı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürü Banu Aslan, deprem bölgesindeki hasar tespitiyle ilgili konuştu. 11 şehirdeki 1 milyon 430 bin 363 bina incelendi: 144 bin 595 bina ağır, 34 bin 747 bina orta hasarlı!

Murat Kurum açıkladı: 164 bin 321 bina yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada 4 milyon 511 bin bağımsız bölümden oluşan 1 milyon 250 bin binanın incelendiğini belirterek, 520 bin bağımsız bölümden oluşan 164 bin 321 binanın yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı olduğunu söyledi.

Vatandaşın banka borçlarına yapılandırma çağrısı!

Tüketicilerin ve şirketlerin bankalara borçları son bir yılda 1'er trilyon lira arttı. Tüketicilerin kredi kartı borçlarına çeviremez hale geldiği belirtilirken bu alanda da bir yapılandırma yapılması çağrısı geldi.

Elimizdeki altınları bozduralım mı? Altın Kahini İslam Memiş yeni rakamı açıkladı! 1 gram altını bile olanlar acil bakın

Gram altın tüm zamanların rekorunu kırarken yatırımcılar ''elimizdeki altınları bozduralım mı?'' sorusunun yanıtını araştırırken Altın kahini İslam Memiş yeni rakamı açıkladı. 1 gram altını bile olanlar acil bakın!

antalya çağrı 1 apartmanı kaçak mı Haberi

antalya çağrı 1 apartmanı kaçak mı


Akdeniz Manşet Gazetesi’nde Antalya’nın Meltem Mahallesi Çağrı-1 Apartmanı ile ilgili 29 Mayıs 2013 tarihlerinde yayımlanan “O binada kaçak iddiası” haberi ve şikâyetçi vatandaşın savcılığa suç duyurusu yapması sonrası soruşturma başlatıldığı, ayrıca devletin ilgili kurumlarının da binayı incelemeye aldığı öğrenildi.


15 katlı 60 daireli Çağrı-1 Apartmanı’nda kaçak yapı ile ilgili savcılığa yapılan suç duyurusu ve haberimiz sonrası soruşturma açıldı. Bina bodrumunda korozyon olduğu, projede perde kolon olması gereken yangın merpen duvarının da tuğladan yapıldığı ortaya çıktı.


Akdeniz Manşet Gazetesi’nde Antalya’nın Meltem Mahallesi Çağrı-1 Apartmanı ile ilgili 29 Mayıs 2013 tarihlerinde yayımlanan “O binada kaçak iddiası” haberi ve şikâyetçi vatandaşın savcılığa suç duyurusu yapması sonrası soruşturma başlatıldığı, ayrıca devletin ilgili kurumlarının da binayı incelemeye aldığı öğrenildi. Bölgedeki birçok binanın eski olması sebebiyle çeşitli...