24 / 05 / 2024

antalya denizyolu ile gelen turist sayısı

antalya denizyolu ile gelen turist sayısı

Global Yatırım Holding AŞ'ye bağlı Port Akdeniz Antalya Limanı Genel Müdürü Sert, geçen seneyi 170 bin yolcuyla kapattıklarını ve bu yıl için de aynı rakamı yakalamayı hedeflediklerini açıkladı...

Park Yaşam Antalya'nın ruhsatı alındı! Emlak Konut GYO'dan Antalya'ya 1.437 yeni konut ve 6 ticari ünite geliyor! 

Emlak Konut GYO, Park Yaşam Antalya projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte Park Yaşam Antalya projesindeki son durum...

Milli Emlak, Antalya'daki 13 arazi ile 3 arsayı yüzde 20 indirimle satıyor! Arsa alacaklara müjde! 

Antalya Korkuteli Milli Emlak Şefliği, Antalya ili, Korkuteli ilçesinde yer alan 13 arazi ile 3 arsayı peşinde yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Antalya Korkuteli'nde yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Avrupa’daki doğalgaz krizi Antalya’nın işine geldi! Günlük 21 Euro ile doya doya tatil imkanı

Avrupa’da yaşanması öngörülen doğalgaz krizi Antalya’daki turizmcilere fırsat doğurdu. İşte günlük 21 euro ile doya doya tatil imkanına dair detaylar!

TOKİ'den Antalyalılara büyük müjde! O iki ilçeye 376 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Antalya projesi için düğmeye bastı. İşte TOKİ Antalya projeleri ile ilgili merak edilen detaylar...

Ulaşım projelerinde hedef ilk 10'a girmek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 2021 ’de kara, hava, demir ve denizyolu ile birlikte uzay ve haberleşme projelerine ağırlık vereceklerini söyledi. Karaismailoğlu, Türkiye’nin bu alanlarda ilk 10 ülke arasında yer alacağını ifade etti.

Antalya Kaş'ın değeri 3. Havaalanı ile artacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 3. Havaalanı ile Kaş’ın hem turizm değerinin artacağını söyledi.

Deepo Outlet Center ile Mall Of Antalya AVM 2017 değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Deepo Outlet Center ile Mall Of Antalya AVM'nin 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Antalya ile Burdur'u arasına Çubukbeli tüneli geliyor!

Antalya ile Burdur'u birbirine bağlayan Çubukbeli'nde 4400 metre uzunluğunda tünel inşa edilecek. Yeni tünelle yolun konforu artırılacak.

Mall Of Antalya AVM ile Deepo Outlet Center AVM'nin değerleme raporu!

TRN Alışveriş Merkezleri Yatırım ve Yönetim A.Ş.'nin mülkiyetinde bulunan Deepo Outlet Center AVM ve Mall Of Antalya AVM Projesi'nin değerleme raporu yayınlandı.

İstanbul - Antalya arası YHT ile 4 saate düşecek!

Haydarpaşa Garı, yüksek hızlı tren garı olarak hizmet vermeye devam edecek. İstanbul - Antalya arası YHT ile 4 saate düşecek...

Antalya Boğaçayı projesi ile değer kazanacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, "Boğa Çayı Projesi ile Antalya'ya 40 kilometre yeni sahil kazandıracağız. İçinde yat limanlarından yaşam alanlarına kadar her şey olacak. Projeyi görenler 'Türkiye'nin ikinci çılgın projesi' diyecek''dedi.

Antalya Büyükşehir asansör kontrolleri için protokol imzaladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Makine Mühendisleri Odası (MMO)Antalya Şubesi ile belediyeye ait üst geçitlerdeki asansörlerin kontrol ve bakımına yönelik işbirliği protokolü imzaladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi 46 arsasını ihale ile satacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya’nın en değerli bölgelerinden biri olan Aksu İlçesi Kemerağzı Mahallesi’nde bulunan 46 arsasını açık arttırma usulü ile satacak..

antalya denizyolu ile gelen turist sayısı Haberi

antalya denizyolu ile gelen turist sayısı


Port Akdeniz Genel Müdürü Özgür Sert, şirket olarak kruvaziyerde 2014 için hedefledikleri yolcu sayısının 170 bin olduğunu bildirdi. 


Global Yatırım Holding AŞ'ye bağlı Port Akdeniz Antalya Limanı Genel Müdürü Sert, AA muhabirine, Türkiye'ye gelen kruvaziyer yolcunun yaklaşık yüzde 40'ının Global Liman İşetmeleri AŞ'ye ait (Kuşadası, Bodrum ve Antalya) limanlardan geldiğini söyledi. 


Holdingin 1,8 milyon yolcu kapasiteli Avrupa'nın en büyük yolcu limanı Barcelona Limanını işleten Creuers del Port de Barcelona'daki payını yüzde 78,07'ye yükselttiğini, Karadağ'ın Bar Limanı'nı da aldığını anlatan Sert, kruvaziyer anlamında dünyada yaklaşık 25 milyon yolcu hareketi bulunduğunu, bunun yaklaşık 4,5 milyonunun Global limanlarına uğradığını kaydetti. 


Kruvaziyerde geçen yılın iyi geçtiğini, bu yıl için de büyük beklentileri bulunduğunu belirten Sert, doğu Akdeniz coğrafyasındaki siyasi istikrarsızlıkların getirdiği bir takım sıkıntıların sektöre olumsuz...