03 / 05 / 2024

Antalya Duraliler makine ikmal binası

Antalya Duraliler makine ikmal binası

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, 11 milyon lira yatırım bedelli Yeni Makine ve İkmal Hizmet Binası inşaatını tamamladı.

Antalya Duraliler Mahallesi imar planı bekliyor!

Antalya’nın hızla gelişen ve değişen mahalleleri arasında yer alan Duraliler imar planı bekliyor...

Antalya Duraliler'in imar planına meclisten onay!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez İlçesi Duraliler Mahallesi’nde mahkeme kararı ile plansız kalan bölgeyi mahalle sakinlerinin isteklerine göre yeniden planladı. Yeni imar planı Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nce onaylandı. 

Antalya'da imar sorunu çözülecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez Duraliler Mahallesi’ndeki imar sorununu çözmek için çalışmalara devam ediyor.

Antalya Makine İkmal Hizmet Binası inşaatı tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Duraliler Mahallesi’nde 11 milyon lira yatırım bedeli ile hayata geçirdiği Yeni Makine ve İkmal Hizmet Binası inşaatını tamamladı.

Antalya Duraliler'de makine ikmal binası inşaatı tamamlandı!

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, 11 milyon lira yatırım bedelli Yeni Makine ve İkmal Hizmet Binası inşaatını tamamladı.

Antalya'nın vizyon projeleri makine mühendislerine anlatıldı!

Katılımcı belediyeciliğin Türkiye’deki en güzel örneklerini veren Antalya Büyükşehir Belediyesi, projelerini sivil toplum kuruluşlarıyla paylaşmaya devam ediyor. Büyükşehir’in Antalya’nın geleceğine yön verecek vizyon projeleri makine mühendislerine anlatıldı

Antalya'dan İran hamlesi!

Antalya Organize Sanayi Bölgesi sanayicilerinden oluşan Sektörel Ticaret Heyeti, İran'a düzenlenen seyahati tamamlayıp yurda döndü. İnşaat-yapı, makine-metal-enerji sektöründe faaliyet gösteren bölge sanayicileri katıldı.

Antalya Muratpaşa'da 4 asansörden 1'i güvensiz!

Makine Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şubesi tarafından 2016 yılında Muratpaşa'da denetlenen 2 bin 830 asansörün yüzde 25'inin 'güvensiz' olduğu belirlendi.

Antalya Makine İkmal Müdürlüğü’nün inşaatı tamamlanıyor!

Şehrin dört bir tarafında devam eden proje inşaatları ile Antalya’yı dev bir şantiye alanına döndüren Büyükşehir Belediyesi’nin devam eden yatırımlarından birisi olan Makine İkmal Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğü’nün şantiye çalışması sürüyor.

Antalya Büyükşehir asansör kontrolleri için protokol imzaladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Makine Mühendisleri Odası (MMO)Antalya Şubesi ile belediyeye ait üst geçitlerdeki asansörlerin kontrol ve bakımına yönelik işbirliği protokolü imzaladı.

Kepez Avni Tolunay ve Duraliler için modern imar planı hazırlanıyor!

Başkan Hakan Tütüncü, Avni Tolunay ve Duraliler mahalleleri için Avrupai tarzda, modern bir imar planı hazırladıklarını söyledi. Tütüncü, imar planının uygulanmasıyla bölgenin, Antalya’nın en güzel yerleşim yeri haline geleceğini belirtti.

Kepez Duraliler Aile Sağlığı Merkezi'nin inşaatı başladı!

Antalya’nın Kepez ilçesi Duraliler Mahallesi’nde Aile Sağlığı Merkezi’nin yapımı başladı. Sağlık tesisi Kepez Belediyesi tarafından, belediye ait arsada 350 metrekarelik alan üzerine inşa edilirken, Aralık ayında tamamlanmasının planlandığı belirtildi.

Kepez Duraliler'e Aile Sağlığı Merkezi yapılıyor!

Antalya’nın Kepez ilçesi Duraliler Mahallesi’nde Aile Sağlığı Merkezi’nin yapımı başladı.Belediye ait arsada 350 metrekarelik alan üzerine inşa edilirken, Aralık ayında tamamlanmasının planlandığı belirtildi.

Antalya Duraliler makine ikmal binası Haberi

Antalya Duraliler makine ikmal binası

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Duraliler Mahallesi'nde 11 milyon lira yatırım bedelli Yeni Makine ve İkmal Hizmet Binası inşaatını tamamladı. Tefrişatı ve çevre düzenlemesi devam eden binaya mart ayında taşınma işlemi gerçekleşebilecek. 


Büyükşehir Belediyesi'nin ASAT Genel Müdürlüğü binası yanındaki alanda hizmet veren makine ikmal atölyeleri Duraliler Mahallesi'ndeki yeni adresine taşınmak için gün sayıyor. Yaklaşık 11 milyon lira yatırım bedelli proje ile 14 bin 500 metrekare kapalı alanda hizmet verecek yeni ikmal binası içerisinde akaryakıt istasyonu, atölye binası, ofis binaları, yemekhane ve dinlenme tesisleri, boyahane, yağ deposu binası bulunuyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi yetkilileri, idari ofislerin de bulunduğu mekanik elektrik ve elektronik aydınlatma işlemlerinin tamamlandığını söyledi. Çevre düzenlemesinin devam ettiğini belirten yetkililer, tefrişat işlemine başlanacağını, mart ayı içerisinde taşınma işleminin gerçekleşebileceğini söyledi. 

YERİNE...