26 / 07 / 2024

antalya evsiz kalan öğrenci

antalya evsiz kalan öğrenci

Antalya'da işletmeci ile mal sahibi arasındaki anlaşmazlık nedeniyle kiraladıkları 1+1 eşyalı dairelerin tahliyesine karar verilen öğrenciler mağdur oldu. Mal sahibinin, öğrencilerin tahliye sürecinde mağdur olmaması için 10 günüğüne 4 daire verdi...

İzmirli depremzedelerden TOKİ’ye tepki: Evlerimiz 4 senedir teslim edilmedi!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremde evsiz kalan vatandaşlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı bir sene sonra konut yapımlarına başlamıştı. İnşaat çalışmalarına başlanan konutlara 4 senedir kavuşamayan depremzedeler isyan etti.

Sur Yapı Antalya Suites Cadde Dükkanları yüzde 15 indirimle satışa çıktı! 

Sur Yapı'nın Antalya Suites projesinde yer alan cadde dükkanlarında satışlar bugün başladı. Antalya Suites Cadde Dükkanları için yüzde 35 peşinat ödendiğinde kalan tutar 12 ay vadeyle ödenebiliyor. 

Talih Özcan: 1999 Düzce depreminde evini kaybedenlerden geçmişe dönük kira isteniyor!

1999'daki Düzce'de meydana gelen depremin ardından, evsiz kalan vatandaşlardan geçmişe dönük kira bedeli istendiği gündeme geldi. İşte Cumhuriyet Halk Partisi Düzce Milletvekili Talih Özcan'ın konuya ilişkin o açıklaması...

Sur Yapı Antalya Suites'te 2 milyon 300 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı! 

Sur Yapı Antalya Suites projesinde yüzde 35'ini peşin, kalanını 6'ncı ve 12'nci ayda ara ödeme yapacak şekilde 24 ay ya da 48 ay vade ile ödeme seçeneği sunuluyor. Peki projede konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

The Love Collection Antalya yüzde 50'si peşin, kalanı teslime kadar taksitle satışta! Yeni proje! 

The Love Collection Antalya projesinde konut satışları devam ediyor. Projede 1+1 ve 2+1 konut tipleri bulunuyor. Peki The Love Collection projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Afet konutlarının teslimleri bu yıl gerçekleştirilecek!

Afetlerin sebep olduğu yaraları sarmak için hızla çalışan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, sel ve deprem nedeniyle evsiz kalan vatandaşları bu sene de konutlarına kavuşturacak.

İzmir deprem konutları bugün teslim ediliyor!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrası evsiz kalan vatandaşlar yuvalarına kavuşuyor. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından başlatılan çalışmalar dahilinde inşa edilen konutlar bugün teslim ediliyor. 

İzmirli depremzedelerden kentsel dönüşüm tepkisi!

30 Ekim tarihinde İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında evsiz kalan vatandaşlar kentsel dönüşüm çalışmaları sebebiyle tepkilerini dile getirdi. 

İzmir'de 749 deprem konutu hak sahiplerine teslim edilecek!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen deprem nedeniyle evsiz kalan vatandaşlar için inşa edilen 749 deprem konutu kısa süre içerisine hak sahiplerine teslim edilecek.

Fransa'da sokakta kalan 600 göçmen ve evsiz Paris Valiliği önünde çadır kurdu!

Fransa Paris'te sokakta kalan toplam 600 göçmen ve evsiz Paris Valiliği önünde çadır kurdu...

İzmirli depremzedelerden kentsel dönüşüm için dilekçe!

30 Ekim tarihinde İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle evsiz kalan 100 depremzede  Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne dilekçe yazdı.

İzmirli depremzedelerden kredi tepkisi!

30 Ekim'de meydana gelen İzmir depremi sonrasında evsiz kalan vatandaşlar verilen sözlerin yerine getirilmediğini dile getirerek mağduriyetlerinin giderilmesini talep etti. 

Ukrayna'da Kırımlılar için geçici konut inşa edilecek!

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, işgalden sonra evsiz kalan Kırımlı Türkler için geçici olarak 500 konut inşa edileceğini açıkladı. 

antalya evsiz kalan öğrenci Haberi

antalya evsiz kalan öğrenci


Antalya'da işletmeci ile mal sahibi arasındaki anlaşmazlık nedeniyle mahkemenin tahliyesine karar verdiği dairelerde kalan öğrenciler, evlerinden ayrılmak zorunda kaldı.


Edinilen bilgiye göre, merkez Konyaaltı ilçesi Liman Mahallesi'ndeki Gizem Sitesi'nde 1+1 şeklinde 20 dairesi bulunan Fatma B, 4 yıl önce daireleri işletmesi için bir turizm firması ile anlaştı. Firma da daireleri eşyalı olarak öğrencilere kiraya verdi.


Bir süre sonra Fatma B, firma yetkilileri ile kira nedeniyle anlaşmazlık yaşayınca Antalya 8. İcra Mahkemesi'ne dava açtı. Mahkeme, şubat ayında dairelerin tahliyesine karar verdi.


Karar uyarınca siteye gelen görevliler, dairelerde kalan öğrencilerden evleri boşaltmasını istedi. Bunun üzerine bazı öğrenciler siteden ayrılarak arkadaşlarının yanına yerleşti. Bazıları da mal sahibinin geçici olarak tahsis ettiği dairelerde kalıyor. Öğrenciler, firmadan ödedikleri paranın iadesini istiyor. 


Mal sahibi Fatma B'nin avukatı Faruk Akdağ,...