20 / 07 / 2024

Antalya Geyikbayırı Karadere Göleti

Antalya Geyikbayırı Karadere Göleti

Devlet Su İşleri 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Geyikbayırı Karadere Göleti ve Sulaması İkmali inşaatında incelemede bulundu.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da büyük kampanya! Bir haftalık tatil fiyatına ömür boyu tatil fırsatı!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya, ömür boyu tatilin keyfini çıkarmak isteyenlere bir hafta tatil fiyatına ömür boyu tatil imkanı sunuyor. 

Sur Yapı Tatil Evleri nerede? Sur Yapı Tatil Evleri Fiyat 2022 ne kadar?

Sur Yapı imzalı 'yeni nesil tatil' anlayışıyla geliştirilen Sur Yapı Tatil Evleri Antalya yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Peki Sur Yapı Tatil Evleri nerede? Sur Yapı Tatil Evleri Fiyat 2022 ne kadar? İşte Sur Yapı Tatil evleri hakkında tüm detaylar...

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali 8 Nisan 2022 fiyatları belli oldu! İşte 8 Nisan güncel fiyat listesi…

Antalya Büyükşehir Belediyesi Halinin 8 Nisan 2022 fiyat listesi belli oldu. Peki Antalya halinde ürünler kaç TL? İşte Antalya Hali 8 Nisan 2022 fiyat listesi…

Çevre ve Şehircilik Bakanlığından bazı alanlar için 'nitelikli doğal koruma alanı' ilanı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Antalya, Ağrı ve Isparta'daki bazı alanların, "doğal sit-nitelikli doğal koruma alanı" olarak tesciline ilişkin ilanlar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Konut yatırımında Antalya kazandırıyor!

Antalya, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası tarafından açıklanan konut fiyat endeksine göre gerçekleşen yüzde 25,4 değer artışıyla son bir yılda en yüksek değer artışı yaşanan şehirlerin başında geldi..

Konutta en çok kazandıran il Antalya oldu!

Gayrimenkul Borsası A.Ş tarafından hazırlanan 5 Büyükşehir Değer Endeksi'ne göre Antalya yatırımcısına en çok kazandıran il oldu...

Mahkemeden ilginç karar: Araziyi satan bilirkişi oldu!

Antalya Alakır Vadisi'nde, toprak evlerinin yanındaki arazi kazılıp, yeraltı su kaynağı HES şirketince kesilen Tuğba Günal ile Birhan Erkutlu'nun açtığı davada, Mahkeme heyeti, araziyi şirkete satan kişiyi, bilirkişi olarak atadı.

2019'un ilk yarısında emlak piyasası nasıl geçti? 

Hürriyet Emlak, Emlak Endeksi verileri Anadolu'nun emlak piyasasının yükselen değeri olmaya devam ettiğini ortaya koydu. Antalya, Kırşehir ve Uşak’ta geçtiğimiz 6 ayda satılık konut fiyatlarındaki yukarı yönlü hareket dikkat çekti. 

TOKİ 54 arsayı satışa çıkardı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı; Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Antalya, Diyarbakır, Iğdır, İstanbul, İzmir, Ordu, Sivas, Trabzon ve Van’da 54 arsayı satışa çıkardı.

Antalya Alakır Çayı HES projesinin ÇED raporuna iptal!

Antalya 3’üncü İdare Mahkemesi, Antalya Kumluca’daki Alakır Çayı’nda yapılması planlanan Dereköy HES projesiyle ilgili ‘ÇED Olumlu’ raporunu iptal etti.

Antalya EXPO raylı sistem hattında test sürüşü yapıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Antalya'da EXPO raylı sistem hattında incelemede bulundu ve ilk test sürüşünü gerçekleştirdi.

EXPO Antalya için 1.7 milyar TL'lik yatırım yapıldı!

23 Nisan’da açılacak olan EXPO 2016 Antalya’ya katılımda rekor kırıldı. 41 ülkeyle katılım sözleşmesi imzalandı. Tarım Bakanı Çelik, 8 milyon ziyaretçiye ulaşmayı hedeflediklerini söyledi

Antalya'ya yapılan yatırımlar şehrin marka değerini yukarıya taşıyacak!

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Dostlar Grubu'nun her ayın ilk perşembe günü düzenlediği toplantının konuğu oldu.

Antalya Geyikbayırı Karadere Göleti Haberi

Antalya Geyikbayırı Karadere Göleti

Gövde dolgusu tamamlanan Karadere Göleti'nde toplanacak su ile 4 bin 130 dekar tarım arazisini sulayacak olan Antalya Geyikbayırı Karadere Göleti ve Sulaması İkmali inşaatında çalışmalar devam ediyor. 


Sabah...